width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szcientológia és a fidesz érdekei hol közösek? Miért nem tiltják mint más országokban, a nemzetbiztonságra...

2016. június 14., kedd

Szcientológia és a fidesz érdekei hol közösek? Miért nem tiltják mint más országokban, a nemzetbiztonságra...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Szcientológia és a fidesz érdekei hol közösek? Miért nem tiltják mint más országokban, a nemzetbiztonságra...
Jun 14th 2016, 02:07

Szcientológia és a fidesz érdekei hol közösek? Miért nem tiltják mint más országokban, a nemzetbiztonságra hivatkozva pl?! Csak a nemzeti radikális civil szervezeteket tiltja be és lehetetleníti el ahol tudja a fidesz, közösen megszavazva a szocionistákkal, vagy éppen az ő javaslatukra.

Ha csak sima csalás, az mehet. Árubemutató, egészségnap, biznisz szekta, (zsidónak) köztörvényeseknek mindent lehet. Ugye, vannak a köztörvényesek és a politikai foglyok, az 2 külön dolog. E liberalista rendetlenség - rendszerben a rendpártiság jelenti a szélsőségességet. A bűnpártiság az meg a "tolerancia".

Jobbik - mikor szüntetik meg a szcientológiai egyház működését?

A szcientológiai egyházról is szó volt a kérdések között hétfőn az Országgyűlésben. Gyöngyösi Márton (Jobbik) azt kérdezte, miért nem lép fel a kormány a szcientológiai egyház ellen, amely a közelmúltban egymilliárd forintért vásárolt többemeletes székházat. Úgy látta, hogy az életellenes, destruktív szekta tevékenysége Magyarországon folyamatosan bővül, és jogilag egyértelműen a megtűrt kategóriába tartozik.

A nyilvánvalóan hajmeresztő szekta működésének visszásságai a nagy nyilvánosság előtt is ismertek, s bár 1993 óta nem működhet bejegyzett egyházként, mégis magát továbbra is annak tekintve, folytatja hívei kizsákmányolását - fogalmazott. Azt kérdezte: mikor szüntetik meg a szcientológia és a többi életellenes szekta működését?

Rétvári Bence államtitkár kiemelte: az elmúlt ciklusban célul tűzték ki, hogy kiszűrik az egyházak közül azokat a szervezeteket, amelyek nem hitéleti, vallási célra jöttek létre, de mégis egyházként működtek. Ezért fogadták el az új egyházügyi törvényt - mutatott rá, hozzátéve: jelenleg 32 bevett egyház van, s ezek között a szcientológiai egyház nem szerepel.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=94987

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk