width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Élelmiszeripar, termőföld idegen ÉS offshore kézbe kerül. Mást mond mint amit tesz, ezért hazug a fidesz...

2016. július 15., péntek

Élelmiszeripar, termőföld idegen ÉS offshore kézbe kerül. Mást mond mint amit tesz, ezért hazug a fidesz...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Élelmiszeripar, termőföld idegen ÉS offshore kézbe kerül. Mást mond mint amit tesz, ezért hazug a fidesz...
Jul 15th 2016, 17:46

Élelmiszeripar, termőföld idegen ÉS offshore kézbe kerül. Mást mond mint amit tesz, ezért hazug a fidesz. Offshore oligarcha párt ez, társadalom és gazdaságpolitikájuk lényegében alig különbözik a ballibtől.

A törvényeket megkerülő és nálunk egyáltalán nem adózó offshore lovagok a fideszt pártolják, mert ott van a piszkos pénz. andy vajna meg rommániában jegyezte be a kereskedelmi bulvárceleb szenny tévéit így ő se jó adófizető, szintén zenész a maga offshore kaszinóival.

Béremelés helyett az olcsó vendégmunka (= bevándoroltatás) a megoldás a "gyáriparosok" és egyéb döbrögik szerint. Ezek nem fogják fel mi van, a migrik nem munkára foghatók. Hiányszakma ez is az is, megy a tőkések nyafogása a fideszsegg és ballibsegg médiában egyaránt ! pont ugyanazt az egyoldalú tőkeérdeket propagálja mindkettő ! ám továbbra is csesznek emberi béreket és fizetéseket adni. Mint a karácsonyfa árusok akik 24-én se engednek semmit az árból. Nagyon durva sorsot kívánok a nép megcsalóinak, úgy néz ki részesülni is fognak benne. :D :D

A pápai húsgyár 2018 12 31-ig múködik utána zár? Igen, 2018 ősszel újabb brutális megszorítások mint 2011 elején és 2014 őszén, mert akkor még messze vannak a választások és a nép sajnos könnyen felejt meg kevéssé tudatos, legalábbis amíg ezt hiszik a politikusok addig ezt megtehetik.

A pápai húsgyár kijátszásával újabb lépést tett a Fidesz az élelmiszer-önrendelkezésünk végleges megfojtása felé

A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborítónak tartja, hogy a pápai önkormányzat – az elmúlt évek pénzügyi mentõcsomagjai ellenére – a Pápai Hús Kft.-t egy offshore hátterû cég kezébe adhatja.

Hiába a milliárdos nagyságú állami segítség, a fideszes pápai városvezetés felelõtlen viselkedésének is köszönhetõen a húsgyár egy olyan külföldi személy kezébe kerülhet, akinek magyarországi érdekeltségei egy olyan cégcsoporthoz köthetõek, melyek székhelye az offshore-paradicsom Brit Virgin-szigeteken található. Érdekes, hogy az ajánlatot tevõ Tano Commerce Kft. annak a Primebase Group Limited nevû társaság tulajdonában van, mely a tajvani magyar kereskedõházat menedzseli. Felháborító az is, hogy ennek a partneri szerzõdésnek a részleteit a nyilvánosság elõl teljesen elzárva kezelik, és csupán annyit tudni ennek költségeirõl, hogy a „negyedéves díj a negyedéves tervben meghatározott összegben" kerül teljesítésre.

Bizonyos kérdések így jogosan merülhetnek fel. Baráti vagy üzleti szívességbõl juttatja külföldi kézre a magyar kormány és a pápai önkormányzat az egyik legrégebbi húsüzemünket? Az ajánlattevõ cég tulajdonosa, Liu Chi-Jen vásárolt-e letelepedési kötvényeket? Mekkora összegben állapodott meg a Magyar Nemzeti Kereskedõház a Primebase Group Limiteddel a tajvani magyar kereskedõház létrehozásáról és mûködtetésérõl?

Ezen kérdésekre várjuk az azonnali válaszokat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertõl! Követeljük a kormánytól, hogy a jövendõbeli vevõtõl – legyen az bárki – kérjen garanciát arra, hogy nem csak 2018. december 31-ig tartja fent a jelenlegi 650 munkahelyet, hanem hosszú távon szeretné mûködtetni a gyárat!

Magyar Zoltán, a Jobbik országgyûlési képviselõje, a Mezõgazdasági Bizottság alelnök

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk