width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. július 22., péntek

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastNem híroldalak vagy tényfeltárók, hanem zsidó blogok ezek mind. Az efféle neolib érdeku hazugsággyár...
3:11:36 AM
Nem híroldalak vagy tényfeltárók, hanem zsidó blogok ezek mind. Az efféle neolib érdeku hazugsággyár átlátszókból és transparencykbol táplálkozó 444, index, origo stb. is. Csak tiszta forrásból. :3

Átnézve az oldalaikat, ne tévesszen meg ha néha szocik is kapnak pofonokat e libsiktol. Oket "odafenn" már leírták, az új nemzetidegen generáció már együtt pm lmp mlp szavazó. Másrészt, ott is oroszozás megy, azért harapnak ha normálisan áll valaki Oroszországhoz az már mindjárt "kém" "Kreml-pincsi" meg ilyenek. Általában is oroszgyulölok a cionisták, konkrétan Orosz Mihály Zoltán a rendet és közbiztonságot képviseli tehát a liberósok ráuszulnak. Hogy ne terjedjen a példa, ne tudjon vidéken békében nyugodtan élni a magyar. A tipikus liberrált médiafirkász úgyis belpesti...

becker, hát ez se német név. Csak németES. Mert egykor kötelezték oket ilyen nevek felvételére, hátha attól majd jól asszimilálódnak. Nem. Ok a tinta a levesben :D

Patkánylista itt : http://erpatakimodell.hu/category/sajtoragalmak-es-mediahadjaratok/

1 milliós napidíjért próbálja lejáratni Orosz Mihály Zoltánt Móricz Csaba!

https://www.youtube.com/watch?v=f9o0S6T9SC0

Íme a beismero bizonyíték!

A tudósítónak álcázott Móricz Csaba nevu hírhamisító bértollnok amikor Érpatak és személyem lejáratásán munkálkodik, akkor a részére kifizetett júdáspénz mértéke 1 millió forint/nap. A beismero vallomását képezo felvétel 2016. július 15-én, nyilvános közszereplésemen készítettük. Nyilvános közszerepléskor Ptk. 48. § (2) szerint: ,,Nincs szükség az érintett hozzájárulására a felvétel elkészítéséhez és az elkészített felvétel felhasználásához tömegfelvétel és nyilvános közéleti szereplésrol készült felvétel esetén."

Így hazudott az MNO: "Ingatlanmaffiára épül az Érpataki Modell?"

Érpataki Modell Hírek, Sajtórágalmak és médiahadjáratok

Az Átlátszó hírhamisítói (Becker András, Móricz Csaba) által 2016. május 30-án közzé tett, Érpatakkal és Orosz Mihály Zoltánnal kapcsolatos hazugságokat az MNO kritikátlanul átvette, ami miatt sajtóhelyreigazításra szólítottuk fel. Alább olvasható a lejárató szándékú tévedések kiigazítása.

1./ "(.) nem egészen tiszta, sot olykor ingatlanmaffiához illo módszerek sejlenek fel a megkaparintott negyvenhét ingatlan némelyikénél."

Minden ingatlan törvényes eszközökkel, a hatályos jogszabályok szerint, a felek szabad akaratából, ügyvéd jelenlétében került megvásárlásra. Zömében az elértéktelenedett, volt szeggregátumban, s ezen ingatlanokról a tulajdonosok már rég lemondtak, számukra teljesen hasznosíthatatlanok voltak, és ezeket emiatt ingyenesen felajánlották, vagy jelképes összegekért értékesítették.

2./ "Orosz Mihály Zoltán az önkormányzat autóiban turnézik az érpataki modellel országszerte. Ezt a jelek szerint "egyéb költség" címén fizeti az önkormányzat"

Az Érpataki Modell kapcsán tartott eloadások és szakmai fórumok, azok szervesen kapcsolódnak az önkormányzati munkához és a polgármesteri tevékenységhez, és azok során teljesen jogszeruen van használva esetlegesen az önkormányzat jármuve is.

3./ "A Benefícium Szeretetszolgálat Egyesület a legaktívabb, szorosan kötodik Orosz Mihály Zoltánhoz, és az elmúlt években csaknem ötven ingatlant vásárolt fel az 1800 lelkes faluban, a helyiek szerint nem tiszta eszközökkel."

Minden ingatlan vásárlása tiszta eszközökkel történt.

4./ "Valódi ingatlanbáróként gyujti a házakat és telkeket Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester alapítványa (.)"

A Beneficium Szeretetszolgálat nem magánszemélyek tulajdonában van, melyet a törvényi szabályozások is kimondanak. Az ingatlanok megvételénél soha semmiféle vitatható eszközt nem alkalmaztunk. A telkek megvétele törvényes keretek között zajlott, melyeken jelenleg közérdeket szolgáló tevékenység, önkormányzati zöldség- és gyümölcstermesztés zajlik, amely a közmunkaprogram hasznos kibontakoztatását szolgálja, a közmunkásoknak a munka világába való visszavezetése által.

5./ "(.) Orosz Mihály Zoltán exjobbikos polgármester (.)"

Orosz Mihály Zoltán sohasem volt tagja egyetlen pártnak sem.

6./ "(.) megfélemlítéssel és zsarolással szorítja engedelmességre a település lakóit (.)"

Sem a "megfélemlítés", sem az önkényes "hatalomgyakorlás", sem egyéb törvénytelenség nem jellemzi tevékenységemet. Azért nem lépnek fel velem szemben az erre hivatott szervezetek, mert nem kötheto a nevemhez és az Érpataki Modellhez semmiféle törvénytelenség.

7./ "Volt, hogy bírsággal fenyegette a tulajdonost, majd rávette a ház eladására, ráadásul sokszor vissza is béreltette oket."

Az ingatlanok megvételénél soha semmiféle vitatható eszközt nem alkalmaztunk. Nem fenyegettünk meg senkit büntetéssel vagy bírsággal. A telkek megvétele mindkét fél szabad akaratából törvényes keretek között zajlott, melyeken jelenleg közérdeket szolgáló tevékenység, önkormányzati zöldség- és gyümölcstermesztés zajlik, amely a közmunkaprogram hasznos kibontakoztatását szolgálja, a közmunkásoknak a munka világába való visszavezetése által. Az eladott ingatlanban bérloként nem maradt senki, akinek ezután bérleti díjat kellett volna fizetnie.

8./"A bérlésrol viszont írásos szerzodést nem kötöttek, az átadott pénzrol nem kaptak nyugtát az Átlátszónak nyilatkozók."

Minden adásvételrol készült szerzodés a hatályos törvények szerint, ügyvéd által, legálisan, minden adásvételrol készült szerzodés mindkét fél szabad akaratából, a hatályos törvények szerint, pontos adatokkal, helyrajzi számmal ellátva. Nem létezo bérleti díjról nem kell sem nyugtát, sem hivatalos elismervényt kiállítani.

9./ "A portál megkeresett néhány családot, hogy megtudja, hogyan került sor az adásvételre. Egy idosebb, írástudatlan pár például nem is tudott róla, hogy a házukat eladták, a szerzodést ugyanis nem olvasták fel nekik, Orosz pedig azt mondta, a ház a nevükön marad, csak a telket viszik."

Senki nem lett rákényszerítve semmilyen adásvételre. A Kossuth utca 40 szám alatti ingatlan esetében az eladó nem írástudatlan és csak a földméro mérnök által készített megosztási vázrajz szerint a leválasztott kert használata tartozik a hatáskörünkbe. A lakóingatlan használata továbbra is az eladókat illeti. Az adásvétel elott a szerzodés feltételeit mindkét fél részletesen megismerte.

10./"(.) a polgármester azzal a trükkel is próbálkozott, hogy a szerzodésre konkrét címet nem, csak helyrajzi számot írtak, és elhitették a vevovel, hogy csak a telek szerepel rajta, a ház nem."

Önmagában az, hogy csak a helyrajzi szám szerepel egy szerzodésben, nem jogellenes, sot az ingatlan-nyilvántartásról szóló jogszabály szerint ez maximálisan elegendo. Egyetlen egy esetben sem történt úgy, hogy az eladók azt hitték volna, az csak a telket jelöli, a házat nem.

A hazugságok forrása: Ingatlanmaffiára épül az Érpataki Modell?

http://erpatakimodell.hu/igy-hazudott-az-mno-ingatlanmaffiara-epul-az-erpataki-modell/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk