width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

2016. július 24., vasárnap

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall FastA fidesz sumák módon feltápolja a balliberális ellenség ellenzékét inkább, mint hogy ki merjen állni...
9:54:17 AM
A fidesz sumák módon feltápolja a balliberális ellenség ellenzékét inkább, mint hogy ki merjen állni vitában tárgyalni a Jobbikkal. Az lmp is megszavazta az uniós kvótás - szankciós törvénycsomagot Brüsszelben. De az haveri párt, lévén a fidesz mind a mai napig gyakorlatban ugyanúgy liberális.

Sumákoló politikai hullák és erkölcsi nullák, ballib jobblib egykutya.

"LMP társelnöke Kósa Lajossal, a Fidesz és Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetojével ülhetett egy asztalhoz "

Ki kap hidegrázást, és mitol?

Egy narancsportál Vonát hiányolta Tusványosról A ProstiSrácok Tusványos kapcsán bírálták a Fideszen kívüli világot, szerintük a távollétük annak a bizonyítéka, hogy a Széll Bernadett révén képviselt LMP-n kívül hidegrázást kapnak Erdélytol. Vona Gábor ezt a Facebook-oldalán cáfolta, állítása szerint azért nem vett részt az eseményen, mert a fideszes szervezok nem hívták meg. Alább a teljes bejegyzés.

Vitára hívott ki a Fidesz. Természetesen vállalom.

Tegnap az egyik fideszes portálon megjelent egy írás, amelynek címében öles betukkel hirdetik a szörnyu értesülést: Szigetvári, Gyurcsány és Vona hidegrázást kap Erdélytol. Na, sok baromságot olvastam már, de hogy Erdély kapcsán összemosnak a baloldallal? Ez valóban unortodox.

Mivel évente 2-3 alkalommal járok Erdélyben, mivel már a 2004-es állampolgársági kampányban is részt vettem, amikor Fidesz még gyáva módon kihátrált, mivel az EMI táborban 2008 óta minden augusztusban - így idén is - eloadást tartok, mivel többször jártam Székelyföldön az autonómiával kapcsolatos tüntetésen, ahol Semjén Zsoltot leszámítva soha nem találkoztam anyaországi pártelnökkel, így elég furcsának találtam ezt a hazugságot. Kiváncsi voltam, mivel indokolja a szerzo a "hidegrázást".

A válasz még döbbenetesebb volt. Azért - írja a szerzo -, mert nem jelentem meg Tusványoson, vagyis nem vállalom a vitát a kormánnyal. Jaj, Istenem!

A helyzet az, hogy nem kaptam meghívást a szervezoktol. Ha kaptam volna, ott lennék, de nem kaptam, mert a fideszes szervezok nem mernek meghívni.

A helyzet az, hogy számtalanszor hívtam már ki a Fideszt és személyesen Orbán Viktort vitára. Nem én menekülök a vita elol, hanem ok.

A helyzet az, ha a szervezok jövore lesznek elég bátrak ahhoz, hogy meghívjanak és szervezzenek egy vitát Orbán Viktorral, akkor természetesen én vállalom. És ott leszek. Sot, ha már így alakult: ezúton vitára hívom a miniszterelnököt jövo nyáron Tusványoson!

A baj csupán az, hogy egy ilyen vitától mind a Fidesz, mind Orbán Viktort hidegrázást kap...

(A hivatalos program szerint természetesen Széll-Orbán vitára nem került sor Tusványoson, az LMP társelnöke Kósa Lajossal, a Fidesz és Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetojével ülhetett egy asztalhoz a pénteki a programban, a mandineres Stumpf András moderálása mellett - a szerk.)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95996
https://kuruc.info/r/2/161670/?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk