width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Varga mihály vendégmunkásokat akarDemján és a többi fideszes oligarcha nem akar emberi bért adni munkásainak...

2016. szeptember 16., péntek

Varga mihály vendégmunkásokat akarDemján és a többi fideszes oligarcha nem akar emberi bért adni munkásainak...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Varga mihály vendégmunkásokat akar Demján és a többi fideszes oligarcha nem akar emberi bért adni munkásainak...
Sep 16th 2016, 08:03

Varga mihály vendégmunkásokat akar

Demján és a többi fideszes oligarcha nem akar emberi bért adni munkásainak, helyette betelepítene "konténerlakókat" akik vállalják annyiért is - olyan körülmények között is a különféle joggal népszerűtlen rabszolgamunkákat.

Dolgozzanak a fidesznyik káderek és gyerekeik "hiányszakmákban" (rosszul fizetett, egészségkárosító, balesetveszélyes fizikai munkák, kapitalizmusban legolcsóbb az ember) 70 ezerért 3 műszakban az általuk alkotott kiszákmányoló MT szerint !!!!!

Migrácsozás, majd mégis betelepítés. Arról szavazunk csak ám, hogy a parlament dönthessen. Dönt is : betelepít olcsó munkaerőnek a megérdemelten munkások híján maradt rabszolgatartó munkaadók kérésére bármennyi idegent. Nehogy véletlenül bért kelljen emelni, munkakörülményeket javítani. Rohadt narancs, neoliberalizmus.

A fidesz szerint a magyar munkásnak nincs joga európai színvonalú munkabérhez. Életükben nem dolgoztak egy napot se, naplopó élősködő zsidajok.

A népszavazás csak gumicsont, a vegytiszta vadkapitalizmus álhazafias retorikával való elfedése. Aki tényleg nemzeti az nem lehet antiszociális és csak a leggazdagabbak érdekeit képviselő.

Varga megismétli: a magyarok hazahozatala helyett inkább külföldi munkaerőt hívna be az országba

"Ahol egyelőre nincs megfelelően képzett magyar munkaerő, ott engedélyezni kell, hogy olyan országokból pótoljuk őket, amelyek kulturális-történelmi hagyományai hasonlóak a miénkhez" – jelentette ki újra Varga Mihály a Heti Válasznak adott interjújában.

A nemzetgazdasági miniszter ezt már júliusban is megpedzette, akkor azonban az ellenzéki tiltakozásokra adott válaszként Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, "nincs szükség vendégmunkásokra, amíg nem rendeződik a hazai emberek helyzete, a kormány célja, hogy feltárja az erőtartalékokat, ami lehet, hogy küzdelmesebb, mint bárkit behívni, (...) nem tudjuk figyelembe venni a gyáriparosok kérését".

Varga viszont továbbra is mondja a magáét, kérdés, kinek lehet hinni... Ja persze, tudjuk. Ebből a kormányból senkinek.

"A hiányszakmákban átmenetileg lehetővé kell tenni, hogy az Európai Unióból – amelyen belül szabad a munkaerő-áramlás – vagy szomszédos, harmadik országból oldják meg a foglalkoztatást" - jelentette ki Varga Mihály a friss interjúban. A nemzetgazdasági miniszter szerint a régió több országa ugyanezzel a gonddal küzd, de például Csehországban és Lengyelországban társadalmilag sokkal elfogadottabb az ukrán munkaerő alkalmazása – Csehországban 200-220 ezer, Lengyelországban közel 2 millió ukrán dolgozik.

Csak hogy szokjuk a gondolatot.

(Kuruc.info - Válasz.hu nyomán)

https://kuruc.info/r/2/161041/

A Jobbik szerint okafogyottá válhat a népszavazás, és megint Orbán lemondását követelik

Alább olvasható a közleményük.

Noha a Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt nem ismeretlen az a fajta kettős beszéd, amelyet az Európai Unió hivatalosságai időnként gyakorolnak, és negatív tapasztalataink egyértelműen óvatosságra intenek, figyelemre méltónak tartjuk Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének az EU állapotáról szóló éves beszédét.

Ismert, hogy Juncker szerda reggel az Európai Parlamentben elmondott beszédében pozitív jelzéseket adott annak tekintetében, hogy a migránskvóták csakis önkéntesek lehetnek, és azokat nem lehet a tagállamokra rákényszeríteni. Emellett arról is beszélt, hogy nem lehet „Európai Egyesült Államokat" építeni a nemzetek eljelentéktelenítésével. Jóllehet, bár Jean-Claude Juncker az utóbbi időben nem sok jelét adta hazánk iránti szeretetének, pozíciójához sehogy sem illő viselkedésével pedig gyakran megbotránkozást vált ki, úgy gondoljuk, hogy amennyiben a fenti mondatok, valamint a gazdasági és védelmi együttműködésre vonatkozó gondolatok mögött valód szándék áll, az Magyarország számára előnyös tárgyalási alap lehet.

A Jobbik reméli, hogy a Juncker-beszéddel elindult folyamatra a holnap megkezdődő pozsonyi EU-csúcs további garanciákat nyújt majd, annál is inkább, hiszen tavasszal még migránsonkénti 250 ezer eurós, azaz közel 78 millió forintos bírsággal fenyegetett meg Brüsszel minden kvótát elutasító tagállamot.

Mindezek dacára meggyőződésünk, hogy az Unió magas rangú vezetőjének szavait komolyan kell mérlegelni és fel kell vetni a Fidesz felelősségét abban, hogy nem kizárt, hogy október 2-án egy okafogyott népszavazásba hajtják az országot több milliárd forint közpénz elpazarlását követően. A Jobbik ezúton is emlékeztet rá, hogy javaslatunk szerint már tavasszal olcsó, gyors és megnyugató védelmet nyújthattunk volna Magyarországnak egy alkotmánymódosítással, szemben a Fidesz által szorgalmazott lassú népszavazási folyamattal, amelynek érvényessége is kétséges, tekintve, hogy több mint négymillió érvényes szavazat szükséges az eredményhez.

A Jobbik ezért felszólítja Orbán Viktort miniszterelnököt, hogy amennyiben az EU eláll a kötelező kvótáktól, miközben a kormány milliárdos hazárdjátékot játszik az ország jövőjével, akkor vállalja a politikai felelősséget, és október 2-a után nyújtsa be lemondását.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our polices, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk