width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A főpróba megvolt, a gépezet működik, a következő másfél év erről fog szólni: mindegy mekkora ordas nagy hazugság, el tudják hitetni, hiszen a média a kezükben. "Így miután az újságnak nevezett papírhalmot lapozgatva megtudhattuk, hogy Sarka Kata szerint Hajdú Péter nem is volt jó társ, Kim Kardashian kirablása egyre gyanúsabb, valamint azt, hogy negyven fölött pedig egyre jobb a szex, kiderült, hogy a Jobbik Corvin közben megtartott megemlékezésén a Magyar Gárda egyenruhái mellett nem maradhatott el a zsidózás és a cigányozás sem."

2016. október 25., kedd

A főpróba megvolt, a gépezet működik, a következő másfél év erről fog szólni: mindegy mekkora ordas nagy hazugság, el tudják hitetni, hiszen a média a kezükben. "Így miután az újságnak nevezett papírhalmot lapozgatva megtudhattuk, hogy Sarka Kata szerint Hajdú Péter nem is volt jó társ, Kim Kardashian kirablása egyre gyanúsabb, valamint azt, hogy negyven fölött pedig egyre jobb a szex, kiderült, hogy a Jobbik Corvin közben megtartott megemlékezésén a Magyar Gárda egyenruhái mellett nem maradhatott el a zsidózás és a cigányozás sem."

Miért, nem mocskosak? Igazat kell mondani! :3 ki kell takarítani!!!

A liberális fideszesek azért még mindig gárdáznak és náciznak, de látott valaki mostanában élőben oroszlán - mellényest? Mikor be vannak tiltva és súlyosabban büntetik a "tiltott társadalmi szervezetben2 való közreműködés" figyelem joginyelv tehát ha akarják akár nem is csak a tagságot???

Persze ha EZ a bizonyos betiltott mellény nincs rajta, úgy mindenki szabadon gyülekezhet piknikezni, hagyományőrizni.. :P nehogy már a komcsi banda ugyanazt megtehesse, mint a 45 után a leventékkel!!!

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Росгвардия_эмблемы.png
https://en.wikipedia.org/wiki/National_Guard_of_Russia

A kormány egyik szándékával szembe is mennek az állítólag fideszes bulvármédiás libsik, hiszen a határvadászok és a hadsereg határvédelmi idegenrendészeti bevetése valami hasonló, bár az oroszok ebben azért a magyar kormánynál keményebbek. :)

Csúcsra hazudta magát a fantasy újságírás bulvárszekciója

A Lokál nevű kormányzati bulvártávközlési iroda immáron nyomtatásban is igyekszik az egykori Szabad Nép legszebb emlékeit felidézni, ezzel is közelebb hozni a metróban utazó, jobb sorsra érdemes széles tömegek számára az '56 előtti időszak sajtójának szellemiségét.

Mint ismert, a magyar média fantasy szekciójának egyik legnívósabb orgánumának internetes oldalán már vasárnap este is fullba nyomták a kretént, nevén nevezve a gyereket: hazudtak. Ezt azonban nem érezték elegendőnek, így nyomtatásban is hozzák a formájukat.
Újabb adalék Habonyék égéséhez: még el sem kezdődött Vona beszéde, a 888 szerint már ki is fütyülték

A rendezvény előtt nagyjából fél órával egy mintegy negyven főből álló roma csoport jelent meg a Corvin-közben sípokkal és kereplőkkel felszerelkezve. A megemlékezés kezdetekor azonban a rendőrök távozásra szólították fel őket, amit meg is tettek. Így a zajkeltő arzenál használatára nem is került sor.A Habony Művekhez tartozó 888.hu és a szintén kormányközeli Origót azonban ez nem gátolta meg abban, hogy "Vona kifütyüléséről", "lökdösődésről", "botrányról" írjanak.

Így miután az újságnak nevezett papírhalmot lapozgatva megtudhattuk, hogy Sarka Kata szerint Hajdú Péter nem is volt jó társ, Kim Kardashian kirablása egyre gyanúsabb, valamint azt, hogy negyven fölött pedig egyre jobb a szex, kiderült, hogy a Jobbik Corvin közben megtartott megemlékezésén a Magyar Gárda egyenruhái mellett nem maradhatott el a zsidózás és a cigányozás sem.

"Amikor a színpadról Toroczkay László azt mondta, hogy ki kell takarítani a vezetésből az idegenszívűeket, felharsant a Mocskos zsidók!"

- írja hazudja a Lokál újságírója, akinek láthatóan a Toroczkai László nevének leírása is komoly szakmai kihívást jelent, hát még a valóság.

Mivel jómagam is végigálltam a rendezvényt, tekintélyes részét ráadásul az N1TV kamerája és mikrofonjai mellett, elég jó rálátásom, hallásom volt a hangulatra, ezért nyugodtan írhatom: egyik sem hangzott el. Azt persze nem tudhatjuk, hogy a Lokál tudósítója valóban a helyszínen volt, és így tudatosan hazudott, vagy el sem jött, vagyis hasraütésszerűen fantáziált egyet.

Sebaj, az igazság úgysem derül ki, hiszen a széles olvasóközönség jelentős részéhez csak a közpénzből kitömött Habony-média olvasata ér csak el.

A főpróba megvolt, a gépezet működik, a következő másfél év erről fog szólni: mindegy mekkora ordas nagy hazugság, el tudják hitetni, hiszen a média a kezükben.

Balhét kamuzott a Jobbik megemlékezésére a fideszmédia

Miért éppen a nemzeti ünnep lenne az a nap, amikor a kormánypárti média nem hazudik? A Jobbbik Corvin-közi megemlékezését egy kisebb csapat cigány szerette volna megzavarni, de nem jött össze. A 888 és az Origo viszont jól megírta, hogy balhé volt.

http://alfahir.hu/csucsra_hazudta_magat_a_fantasy_ujsagiras_bulvarszekcioja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk