width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Juhász szerint október 23-án a fütyülők lesznek többen a Kossuth téren "Az elmúlt napok nyilatkozataiban odáig mentek, hogy nemcsak megzavarni akarják az ünneplést, de már a fizikai erőszakot sem zárják ki."

2016. október 23., vasárnap

Juhász szerint október 23-án a fütyülők lesznek többen a Kossuth téren "Az elmúlt napok nyilatkozataiban odáig mentek, hogy nemcsak megzavarni akarják az ünneplést, de már a fizikai erőszakot sem zárják ki."

Juhász szerint október 23-án a fütyülők lesznek többen a Kossuth téren

Jellemző, hogy a drogos hülyegyerek hücpezsidó firkászok index nevű bulvár celeb gagyi álhír portálja egyetértő cikket szerkesztett az Orbán-kifütyülés balhé szervező, bűnözőkkel kapcsolatot tartó drogos juhásszal, és az általa vezetett Együtt nevű neoliberális törpepárttal. Dehát meg lett mondva mit kell ilyen esetben tenni, gumibot kardlap könnygáz stb... Alábbi tóta idézet amúgy 2003-as!!!

„Megint szegényebbek lettünk egy sortűzzel. Le kellene már számolni azzal a hülyeséggel, hogy a demokráciákban a rendőrnek muszáj tehetetlennek lenni. Arra tartjuk ugyanis, hogy megfegyelmezze a fix csőcseléket, amely időnként hídblokáddal és utcai garázdálkodással éli ki aktivista ostobaságát. (...) Tessék ilyenkor lövetni, ahogy rendes országokban szokás.(...) Na, szóval ezekben az esetekben a standard eljárás az, hogy feláll szépen a rohamrendőrség falanxba, és kioszt száz-kétszáz gumilövedéket. (...) Meg kell vonni a választójogot az ország legbutább öt vagy tíz százalékától. Nem lehet elégszer elmondani: a demokrácia, a teljes, válogatás nélküli választójog túlhaladott berendezkedés."

A Demokratából emlékeztem rá : "Eddig az idézet. A szerző egyébként bizonyos Tóta W. Árpád, az Index internetes újság vezető publicistája, aki a Pulitzer-emlékdíjat is megkapta egyszer. Ez a remek ember egyébiránt az Anyád napja címet adta írásának, melyet a drogellentüntetés kapcsán tett közzé." azóta hvg-s, de maradt ugyanaz a mocskos libernyák zsidó."

Juhász féle kendermag egyesület a Margitszigetről IS rendőrökkel vitette el az ellentüntetőket, sőt jobboldali újságírókat se engedtek oda. Engedd szabadon a kendert, kössük fel a kábítószer terjesztőket. Az alvilág mindig minden esetben balliberális kötődésű, mert nem érdekük a rend, közbiztonság, és a korrupció mentes közállapotok se igazán.

Ha ezek ma balhéznak, fázzanak rá alaposan. Csak a verésből vagy egyéb erőszakból, hathatós kényszerítésből ért a balliberális magyargyűlölő keménymag. Ilyen hadházy féle uszító lmp-sek se kellenek, ugyanaz a vörös zsidó csürhe mint akik 2006-ban és 56-ban is a magyar nép közé lövettek. Nem lehet megbocsájtani, mert ma is a képünkbe röhögnek és újra megtennék ugyanezt.

Amúgy e juhász baltaarca magyar bálintéra hasonló, fajtajellegzetes hiéna pofa. Kapjon rá ma rendesen ha nem tiszteli az ünnepet!!! :D

Juhász szerint október 23-án a fütyülők lesznek többen a Kossuth téren

http://888.hu/article-juhasz-szerint-oktober-23-an-a-futyulok-lesznek-tobben-a-kossuth-teren

A Kossuth téren többen lesznek, akik fütyülni fognak, mint Orbán Viktor hívei - közölte Juhász Péter október 23-val kapcsolatban. Az Együtt politikusa, Juhász Péter szerint tehát október 23-a nem az '56-os forradalom és szabadságharc emléknapja, hanem a pártpolitikai célú mozgósítási felhívások versenye.

Az Együtt politikusa szerint a TEK idén nem akadályozhatja meg, hogy a fütyülni kívánók október 23-án eljussanak a Kossuth térre.

"Az Együtt nem egy külön rendezvényt szervezett rá az állami megemlékezésre, hanem egyszerűen megkérte támogatóit, hogy állampolgárként jelenjenek meg a téren, és egy hosszú füttyel fejezzék ki nemtetszésüket Orbán Viktor politikája ellen" – mondta az Együtt V. kerületi politikusa.

Juhász Péter azt is elmondta, hogy nem aggódik a téren a füttykoncert miatt esetleg kialakuló összetűzések miatt, mert ebben a tekintetben bízik a rendőrség és a TEK szakmailag alapos munkájában.

Ugyanakkor Juhász azt is közölte, hogy ez viszont szerinte nem azt jelenti, hogy a rendőrség a füttyel tiltakozók ellen felléphetne.

Senki nem akadályozhatja meg, hogy egy állami rendezvényen egy állampolgár kifejezze a véleményét"

– mondta Juhász arra vonatkozóan, hogy szerinte a rendőrség fellépése kizárólag a füttykoncertet adók biztonságának szavatolására korlátozódhat.

A Fidesz, az ügyben kiadott közleménye szerint teljességgel elfogadhatatlannak tartja Juhász Péternek az '56-os évforduló megzavarására felszólító politikai akcióját.

"Szégyen, hogy a 60. évfordulóhoz közeledve egyes ellenzéki politikusok megpróbálják aláásni Magyarország egyik legnagyszerűbb pillanatának méltó megünneplését, csak azért, hogy rövid távon politikai tőkét kovácsoljanak egy pártok feletti nemzeti ügyből. Egyes ellenzéki politikusok – ahogy máskor is – most is a nemzeti érdek elé helyezik saját politikai ambíciójukat. Az elmúlt napok nyilatkozataiban odáig mentek, hogy nemcsak megzavarni akarják az ünneplést, de már a fizikai erőszakot sem zárják ki. Ez elfogadhatatlan, amit kategorikusan visszautasítanunk. Megvan a politikai viták ideje is, de az 1956-os forradalom 60. évfordulója nem ilyen pillanat" – olvasható a Fidesz közleményében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk