width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "A Fidesz-média alakítása pontosan előrevetíti, hogy milyen kampányra készülhetünk az úgynevezett polgári-konzervatív kormánypártok részéről. Az adónkból méregdrágán fenntartott közmédia híradójában ugyanis ezt a játékot már pénteken eljátszották: a műsorban ott is kivágták Vona Gábor mondatának lényegi részét, vagyis azt, hogy a Jobbik elnöke a polgári körről beszél, még hozzá Orbán Viktoréról."

2016. november 15., kedd

"A Fidesz-média alakítása pontosan előrevetíti, hogy milyen kampányra készülhetünk az úgynevezett polgári-konzervatív kormánypártok részéről. Az adónkból méregdrágán fenntartott közmédia híradójában ugyanis ezt a játékot már pénteken eljátszották: a műsorban ott is kivágták Vona Gábor mondatának lényegi részét, vagyis azt, hogy a Jobbik elnöke a polgári körről beszél, még hozzá Orbán Viktoréról."

Nyíltan hamisítanak, mert nincsenek érveik a Jobbik ellen!. Bizony. A libsik legalja gagyi bulvár mocska a "polgári" fidesznyik média szintje. Ha radikális a Jobbik akkor szélsőséges, ha visszafogott akkor cuki. Mindegy. A fidesz egy nagy segg ami ráült az országra, álljon fel és adja át a helyét, 8 évnél több hatalom nem jár nekik se.

Meghamisította Vona Gábor szavait a TV2

Nem szívbajosak: a Jobbik elnökének szavait úgy vágták össze, mintha járt volna melegklubokban. Szürreális világjárásba kezdett a TV2 Tényeknek nevezett hírműsora, ahol a konkrét, nettó, átlátszó, ostoba hazudozás már a napi munka része.

A csatorna (mármint a TV2, nem a szennyvíz elvezetésére szolgáló nagyszerű találmány) lehozta a Rácz Károly ("művésznevén" Terry Black) által nagy leleplezésnek szánt, 2009-es EP-választáson készült képet http://alfahir.hu/ennyire_megbizhato_forras_a_teri_es_ennyire_lehet_meleg_a_vona bár ezt már kevésnek gondolták, ezért konkrétan meghamisították Vona Gábor egyik mondatát.

A Jobbik elnöke a múlt héten egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy felelevenítve az emlékeit, valóban járt ilyen értelmiségi összejöveteleken fiatalon

- a TV2 azonban itt elvágta a mondatot, mintha Vona beismerte volna, hogy járt melegbulikon - szúrta ki a 24 hu.

Csak a mondat vége maradt le, az, hogy ez amúgy Orbán polgári köre volt, a Szövetség a Nemzetért Polgári kör.

Ezt hívjuk hírhamisításnak.

A teljes sajtótájékoztatót itt olvashatja el.

Vona Gábor: Büszke heteroszexuális vagyok

http://alfahir.hu/vona_gabor_buszke_heteroszexualis_vagyok

"Igen erősen beletenyereltem valamibe, ami Orbán Viktor számára fontos, egy korrupt és piszkos, nemzetbiztonsági szempontból pedig végtelenül aggályos üzletágba" - kezdte sajtótájékoztatóját Vona Gábor. Amióta jeleztem a miniszterelnöknek, hogy mi az a kontextus, ami alapján támogatni tudjuk az alaptörvény-módosítást, a Fidesz politikusai és a Fidesz közeli média folyamatosan hazudozik és mocskolódik velem kapcsolatban.

A csatorna amúgy nagyot hasít mostanában:

Összekeverték: rossz embert járatott le egy ország előtt a TV2 híradója

http://alfahir.hu/osszekevertek_rossz_embert_jaratott_le_egy_orszag_elott_a_tv2_hiradoja

Történt, hogy a hvg.hu újságírója, Gergely Zsófia írt egy cikket arról, hogy infarktust kapott a Fidesz egykori pártigazgatója, Várhegyi Attila.Ez a hír valamiért annyira felhergelte a Habony-műveket, hogy egy 888-Magyar Idők-TV2 kombót küldtek az újságíróra.A kormánypártok médiabirodalmának csúcsát jelentő kereskedelmi csatorna ezért egy olyan lejárató anyagot adott le a szombat esti Tényekben, ami lényegében arról szólt, hogy

A közpénzből kitömött közmédia kezdte

A TV2 azonban csak második lehet a képzeletbeli dobogón, már ami a hírhamisítást illeti. Az adónkból méregdrágán fenntartott közmédia híradójában ugyanis ezt a játékot már pénteken eljátszották: a műsorban ott is kivágták Vona Gábor mondatának lényegi részét, vagyis azt, hogy a Jobbik elnöke a polgári körről beszél, még hozzá Orbán Viktoréról.

A teljes adás ezen a linken érhető el, a lényegi részt 26:30-tól tekintheti meg (feltéve, ha van hozzá gyomra). http://www.mediaklikk.hu/video/hirado-m1-1930-2016-11-11-i-adas/

A Fidesz-média alakítása pontosan előrevetíti, hogy milyen kampányra készülhetünk az úgynevezett polgári-konzervatív kormánypártok részéről.

http://alfahir.hu/meghamisitotta_vona_gabor_szavait_a_tv2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk