width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: a Fidesz csak látszatra hazafi, egyébként pedig ugyanazt teszi, mint az MSZP, egymással karöltve bojkottálják 26 éve az állambiztonsági múlt feltárását.

2016. november 4., péntek

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: a Fidesz csak látszatra hazafi, egyébként pedig ugyanazt teszi, mint az MSZP, egymással karöltve bojkottálják 26 éve az állambiztonsági múlt feltárását.

"A szóvivõ azt mondta: Gyöngyösi Mártonnak nincs oka magyarázkodni vagy szégyenkezni, nem hiba, sokkal inkább erény, hogy minden újságírói kérdésre rendelkezésre áll."

"Valakinek már megint elgurult a gyógyszere! Ha parlamentben és a kormányban csücsülő kettős állampolgárok nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, akkor miért és miféle kockázatot jelentene az, hogy hogy egy jobbikos képviselő találkozik egy magyar személlyel - aki vagy újságíró vagy nem? Ha az illető kém, akkor bizonyítsák rá! De ez láthatóan nem megy. A maszatolás csak otromba hazugságpropaganda, tipikus árokásó és birkamegvezető módszer."

Izraeli - magyar kettős állampolgárok tényleg nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Egy idegen, nemzetközi jogot el nem ismerő (nekik ilyet miért lehet?) agresszív cionista apartheid állam ügynökei. "legyen bármennyire is elkötelezett a szajan hazájának, végül is van egy érzelmibb, misztikusabb elkötelezettségük Izrael irányába és igényük van arra, hogy amikor felszólítják őket, segítsenek megvédeni Izraelt" http://reakcio.blogspot.hu/2008/02/cionista-honfoglalas.html?m=1

mszp = fidesz, a média, a gazdasági oligarcha háttér, a nemzetközi megbízóik, az állambiztonsági múlt, és sok más összefonódás van még köztük.

A fidesz és a ballib tele van izraeli és usa állampolgárokkal. Magyarország területén hivatalosan és jogszerűen tevékenykedhetnek usa titkosszolgálatok, mivel szövetségi viszonyban vagyunk sajnos, saját nemzeti érdekeinkkel szembenállva és igen alárendeltként! Azt hogy mi jogszerű a rendszer szabja meg, a zsidótörvények is azok voltak. Ma zsidó törvények vannak helyettük, amikor felettünk ítélkeznek de saját érinthetetlen kasztjuk törvények felett áll. :3

A "hírszerző tevékenység" egy hírekre, eseményekre, és történelmi jelentőségű világfolyamatokra reflektáló oldal esetében nyilvánvaló, ja. Valahonnan csak kell tájékozódni, azaz szerezni a híreket. ;) Minden politikai, történelmi, társadalmi, gazdasági és kulturális témájú blog és nemblog ezt teszi. Azok is mind gyanúsak, jugoszláv békaemberek szerkesztik őket. :D

Oroszfóbia az olyan nevetséges szintekre jutott már, mint hogy "obama műholdról kiszúratta a bicilklim kerekeit".

Barankovics ügynök alapította semmilyen semjén zsolt féle álkeresztények mazsihisz és munkásőr barát zsidópártja amire a kutya se szavaz, az a kdnp.

Jobbik: a Fidesz és az MSZP egymással karöltve bojkottálják az állambiztonsági múlt feltárását - egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: a Fidesz csak látszatra hazafi, egyébként pedig ugyanazt teszi, mint az MSZP, egymással karöltve bojkottálják 26 éve az állambiztonsági múlt feltárását.

"Csak gratulálni tudunk hozzá" - fogalmazott. Felvetette, hogy a feltárás azért maradt el, mert a pártok és holdudvaruk ma is tele van a diktatúrát kiszolgáló emberekkel, vagy arra várnak, hogy mind az áldozatok, mind pedig a tettesek meghaljanak. Az állambiztonsági múlt csak akkor lesz feltárva, ha a Jobbik fogja irányítani az országot - vélekedett a szóvivõ.

Egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

Mirkóczki Ádám közölte: aljas támadássorozat érte párttársát, Gyöngyösi Mártont, akirõl a Népszava egy fotó alapján azt írta, hogy kapcsolatot tart a hungarista mozgalom egyik prominensével (a Hídfõt a napokban több médium kapcsolta össze a Gyõrkös-féle mozgalommal, de az már korábban megtagadta a hungarista ideológiát https://kuruc.info/r/2/165495/ - a szerk.). A szóvivõ azt mondta: a képviselõ kétszer találkozott a férfival, aki magát a Hídfõ újságírójának adta ki. Hozzátette, hogy Gyöngyösi Márton a parlament külügyi bizottságának alelnökeként nemzetbiztonsági védelem alatt áll, így ha az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megfigyelte az illetõt, akkor az elsõ találkozó után kötelessége lett volna figyelmeztetni a képviselõt, hogy idegen hírszerzõ tevékenység kockázata áll fenn.

Szerinte a képet nem egy járókelõ készítette, hanem az egy titkosszolgálati operatív akció része. A jobbikos politikus szerint az AH vagy nem tudja ellátni a megfelelõ védelmet, vagy pedig végzi a dolgát, csak nem szakmai, hanem pártpolitikai parancsok alapján. Egyik olvasat sem jó - összegzett, jelezve: a hivataltól választ várnak arra, tisztában voltak-e azzal, hogy a férfi összefüggésbe hozható az orosz hírszerzéssel, és ha igen, miért nem léptek.

A szóvivõ azt mondta: Gyöngyösi Mártonnak nincs oka magyarázkodni vagy szégyenkezni, nem hiba, sokkal inkább erény, hogy minden újságírói kérdésre rendelkezésre áll.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatója 2016 11 04

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MmwWEXck5D8

Jobbik: a Fidesz és az MSZP egymással karöltve bojkottálják az állambiztonsági múlt feltárását - egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

https://kuruc.info/r/2/165731/

"Bosszú, titkosszolgálati eszközök felhasználásával" - Gyöngyösi Mártonból faragná az újabb Kovács Bélát a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/165711/

Fidesz = izrael + usa feltétlen kiszolgálói, amiből következik hogy hazánk árulói.

Gyöngyösi: Az izraeli-magyar állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek - fejlemények

https://kuruc.info/r/2/104606/

A százalékokban mérhetetlen KDNP-t vetette be a Jobbik ellen nemzetbiztonságikockázat-ügyben a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/165738/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk