width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nyugdíjemelés : 0,9 % ugye ugye, mondták hogy ez és sok más ! szegényebb rétegeket érintő ! szociális megszorítás lesz a csak a tőkének kedvező járulékcsökkentésből, nem? Valódi infláció : legalább 10%. Forintot tervezik gyengíteni az exportáló multik érdekében - és mindenki más kárára, az még rádob a pénzromlás mértékére egy lapáttal. Éljenek a fideszes képviselők CSAK ennyiből. A nép nem biodíszlet és nem haszonállat! Reagálás Orbán Viktor bejelentésére: még mindig megalázó a nyugdíjemelés összege.

2016. november 23., szerda

Nyugdíjemelés : 0,9 % ugye ugye, mondták hogy ez és sok más ! szegényebb rétegeket érintő ! szociális megszorítás lesz a csak a tőkének kedvező járulékcsökkentésből, nem? Valódi infláció : legalább 10%. Forintot tervezik gyengíteni az exportáló multik érdekében - és mindenki más kárára, az még rádob a pénzromlás mértékére egy lapáttal. Éljenek a fideszes képviselők CSAK ennyiből. A nép nem biodíszlet és nem haszonállat! Reagálás Orbán Viktor bejelentésére: még mindig megalázó a nyugdíjemelés összege.

Valódi infláció : legalább 10%. Forintot tervezik gyengíteni az exportáló multik érdekében - és mindenki más kárára, az még rádob a pénzromlás mértékére egy lapáttal.

Nyugdíjemelés : 0,9 % ugye ugye, mondták hogy ez és sok más ! szegényebb rétegeket érintő ! szociális megszorítás lesz a csak a tőkének kedvező járulékcsökkentésből, nem?

Éljenek a fideszes képviselők CSAK ennyiből. A nép nem biodíszlet és nem haszonállat! Reagálás Orbán Viktor bejelentésére: még mindig megalázó a nyugdíjemelés összege.

https://jobbik.hu/videoink/reagalas-orban-viktor-bejelentesere-meg-mindig-megalazo-nyugdijemeles-osszege

https://www.youtube.com/watch?v=1k_8SIHwFW8

Valódi infláció : attól függ, ki mit kénytelen venni és igénybevenni. Élelmiszerek se 1%-al drágultak évente. Jövedéki adó emelés az üzemanyagokon. Tömegközlekedés jegy és bérletár emelései. Ami biztosan undorító, az a kormány valóságtól elrugaszkodott győzelmi jelentései, az udvari netes felületeikről bárminemű kritikai hsz törlése.

A szocialisták szüntették meg a béremeléseket követő úgynevezett svájci nyugdíjkövető rendszert, és a fidesz hagyta helyben ezt a megszorítást is az elmúlt 6 évben.

http://kepviseloleszek.blog.hu/2014/03/19/zero_inflacio_de_akkor_miert_elunk_rosszabbul_10_pontban_elmondom?full_commentlist=1#comments

http://www.vg.hu/velemeny/miert-lehet-magasabb-az-erzekelt-inflacio-a-valosagnal-424578 

http://www.zsiday.hu/blog/miért-csal-az-infláció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk