width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "A 24,hu két újságírója például odáig ment el, hogy nyilvános posztban adott hangot abbéli véleményének: eljött az idő, akasztani kellene a jobboldaliakat." Nagyon tipikus amúgy, hogy azokat a fideszeseket támadja be a patkány oldal, akik tényleg tesznek is valami hasznosat az országért, az emberekért. Látványosan békénhagyják a Fidesz közeli libsiket. Ha kampány van az háború, amiben minden jogos amit meg lehet tenni. Ron werberi, saul alinsky-i ballib-jobbik mocskos módszerek ellen nem lehet angol etikett szerinti úriember és őszinte becsületlovag módjára védekezni. Csak úgy előre, arra ami jön még.

2017. április 27., csütörtök

"A 24,hu két újságírója például odáig ment el, hogy nyilvános posztban adott hangot abbéli véleményének: eljött az idő, akasztani kellene a jobboldaliakat." Nagyon tipikus amúgy, hogy azokat a fideszeseket támadja be a patkány oldal, akik tényleg tesznek is valami hasznosat az országért, az emberekért. Látványosan békénhagyják a Fidesz közeli libsiket. Ha kampány van az háború, amiben minden jogos amit meg lehet tenni. Ron werberi, saul alinsky-i ballib-jobbik mocskos módszerek ellen nem lehet angol etikett szerinti úriember és őszinte becsületlovag módjára védekezni. Csak úgy előre, arra ami jön még.

Nem egyedi esetek, 24.hu akasztó firkászai, ballibek és momentum mozgalom mozgalmárai + soros csürhe utcai véleménynyilvánítási kultúrálatlansága

Nagyon tipikus amúgy, hogy azokat a fideszeseket támadja be a patkány oldal, akik tényleg tesznek is valami hasznosat az országért, az emberekért. Látványosan békénhagyják a Fidesz közeli libsiket...

A 24-es szerkesztőségi nevekből azonnal lejön, hitközségi az egész 24,hu úgy ahogy van. Kerner meg az ergerberger becker !!! lol Észre kell venni őket, legyenek büszkék magukra. Bár szerintem az ilyenek nem érdemlik meg a magyar állampolgárságot. Úgyse hazájuk nekik, akkor meg minek.

A cikkeik arról szólnak, hogy minden szar, mert az Orbán meg a Fidesz. Valóságtartalmuk nincs. Azért zsidó blogok az ilyen oldalak, mert nem objektív hírforrásként működnek hanem véleménynyilvánítást követnek el a cikkeikben, és nagyon nem a RÉGI BBC-s tájékoztatási normához tartják magukat, se alakiságilag se tartalmilag.

Pető, a csövesnek öltözött borotválatlan hipszter arckoszú nyegle arrogáns cinikus, ez a debil csak úgy röhög magában a semmin, miközben makogni próbál valami szellemeset. Előbb volt az Angard Echo tévén, ott láttam. :)

Volt ez népszabadságos is már, még blogolt is nolblogon. "Pető Péter : így lettem hazáruló" van aki egyszerűen alapból ilyen lelkileg mert ennek született, ebbe a hazátlan söpredék törzsbe szocializálódott.

Bayer Zsolt : "Kísérőszöveg: Nézegessenek rendőröket gyalázó, rendőröket ölni akaró patkányokat. Íme, a Soros-csürhe, Saul Alinsky 12 pontjából felkészítve..."

http://www.youtube.com/watch?v=zrqsjxtnjto

A vörösterrorra fehérterrornak nevezett igazságszolgáltatás szokott következni, mert annyira életidegen a ballib eszmeisége és olyan erőszakosan nyomják rá a társadalomra a hülyeségeiket, hogy azokra ösztönösen a NEM a válasz. Egyelőre durva kampány, később elfajulhat viszont, jó volna ha a 21. századi vörösterror megelőződne, gulyásmarci féléket a nemzetbztonságiaknak megfigyelni és lekapcsolni tényleg jó és hasznos lesz.

Ezek az ilyenek nem újságírók, hanem jobboldaliak kommentjeinek zugblogokon listázásával magukat és belterjes köreiket szórakoztató, ám emellett árulkodó házmesterkedő spicli és feljelentgető patkányok is sajnos. A 100 évvel ezelőtti népszava is csak pellengérezett és hazudva uszított, szóval ez nem újság.

Hogy kerül be valaki a huszonnégybe, mondjuk? A jelöltnek személyesen is gyűlölnie kell a jobboldalt, az a felvételi feltétel és kritérium ezekbe a "média múhelyekbe".

Amit tudni lehet, találni tudok a neten random keményvonalas libsi médiásokról, az minden esetben efele mutat : személyes balliberális elkötelezettség, így aztán ebből következik az objektivitás teljes hiánya.

Akinek saját véleménye van az máris nem független, akinek még az sincs hanem soroséktól készen kapja, az sajna a tipikus ballibzölddé médiavezérelt és csoportkondiCionált szavazó.

Ha kampány van az háború, amiben minden jogos amit meg lehet tenni. Ron werberi, saul alinsky-i ballib-jobbik mocskos módszerek ellen nem lehet angol etikett szerinti úriember és őszinte becsületlovag módjára védekezni.

Csak úgy előre, arra ami jön még.

A liberális 24 hu újságírói nyilvános posztban akasztanának

A 24,hu két újságírója, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor nyilvános posztban akasztaná a jobboldaliakat. Vajon mikor válik meg a 24,hu szerkesztősége az újságíróktól?

Történt, hogy a Gulyás Márton nevű fizetett provokátor a Sándor-palota előtti tüntetésen festékkel teli flakonokat dobált, amellyel egyrészt beszennyezte a műemléki védelem alatt álló épületet, másrészt pedig összefestékezte a rendezvényt biztosító rendőröket. Gulyás Mártont ezért őrizetbe vették, és végül 300 óra közmunkára büntették.

A liberális hiszti persze azonnal beindult, és koncepciós perekről, rendőrállamról, diktatúráról kiáltozott. Megkockáztatom egyébként, hogy nem járt túl sokszor történelem órára az az illető, aki most forradalomról és koncepciós perekről sikoltozik - mint például a Momentumos Kádár Barnabás a minap az ATV-ben -, de a libsi hiszti már csak ilyen. Mártírt próbálnak csinálni valakiből, akit garázdaság és rongálás miatt vettek őrizetbe. És közben ne felejtsük el azt sem, hogy Gulyás Márton felkészült játékos, szándékosan provokál azért, hogy készülhessen róla három felvétel, amit később lobogtatni tud, mondván: diktatúrában élünk. Kíváncsi lennék, hogy ha Marci beváltaná ígéretét, és Londonban folytatná tevékenységét, vajon mit csinálnának a Buckingham Palotát őrző fegyveresek, ha hasonló akciókra vetemedne. Nem 300 óra közmunkát kapna, az biztos.

A liberális ajvékolás azonban tovább folytatódik, ugyanis megjelent egy cikk a Riposton arról, hogy Gulyás Márton szabadulása után egy speciális társkeresőn keresett magának partnert a neten.

https://ripost.hu/cikk-gulyas-martont-nem-torte-meg-a-borton-azonnal-egy-specialis-tarskereson-vigasztalodott

A cikk arról szólt, hogy a PlanetRomeo (más néven GayRomeo) nevű társkeresőn is Gulyás provokációja volt a téma. A cikk megjelenése után liberális körökben óriási botrány tört ki, a baloldali véleményformálóknak ugyanis nem tetszett, hogy Gulyásról ilyen hírek jelentek meg. A 24,hu két újságírója például odáig ment el, hogy nyilvános posztban adott hangot abbéli véleményének: eljött az idő, akasztani kellene a jobboldaliakat.

Képzeljük csak el, hogy mi történne, ha ezt a stílust egy jobboldali újságíró engedné meg magának. Kérdezem én: hol van a tiltakozási hullám? Miért nem látom, hogy tüntetés szerveződne Kerner Zsolt háza előtt? Miért nem rúgják ki a 24,hu-tól ezek után Medvegy Gábort? Ezek szerint a baloldali újságírók teljesen rendben lévőnek tartják, hogy ha valami/valakinek a tevékenysége nem tetszik, akkor egyből akasztást kiáltunk?

A balosoknak persze az sem baj, ha jobboldali újságírókat vernek meg ellenzéki tüntetéseken. A Mometumos Fekete-Győr András épp a múlt héten jelentette ki gúnyosan, hogy ez sajnos benne van a pakliban. Persze, ahogy ez a példa is mutatja, nekik mindent szabad.

http://spiler.blog.hu/2017/04/15/a_liberalis_24_hu_ujsagiroi_nyilvanos_posztban_akasztananak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk