width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Most már az a kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a választásokig még.Ha a Toroczkaiék féle valóban nemzeti vonal lesz nyeregben, mert nemzeti érdekért cselekvő politikus a Fideszben

2017. április 5., szerda

Most már az a kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a választásokig még.Ha a Toroczkaiék féle valóban nemzeti vonal lesz nyeregben, mert nemzeti érdekért cselekvő politikus a Fideszben

"Késő délután megérkeztek a CEU-sok és ellepték a Kossuth teret. Biztosítottam nekik hangosítást és pár percet szóltam is a devizásokért, de a forró hangulatban veszélybe került a bérelt hangosítás így összeszereltük. Volt olyan fiatal, aki a sátrunk alatt fel akarta borítani az asztalt."

Ezért a demonstrációért akarták megverni őket soros csicskái. Akiket minden nap körbe szopkod a balliberális média.

https://internetfigyelo.wordpress.com/2017/04/04/a-kossuth-teren-tuntetnek-a-rendszer-karosultjai/

A devizahitelesek se a kormány feltétlen hívei, a valódi hatalom viszont a nemzetközileg szervezett neoliberális magánhatalomé. Az a sorospártiakkal van.

http://www.hidfo.ru/2017/04/hamis-feny-alhirrel-toborzott-tuntetoket-az-index-hu/
http://www.hidfo.ru/2017/04/a-sajat-civiljeik/

Mondjuk nekem nem kellett szolgálati titkos infobázis ahhoz, hogy a matulás, tilos rádiós, indexes és annak fórumán + különféle jobbos blogokon gyalázkodó megélhetési liberális szennyfirkászoktól semmi jó sem várható, nemhogy jobboldaliság. :3

Idegen titkosszolgálat vezérli a libsi médiát és álcivileket? Cionista nemzetközi network!

Ezért olyan bátrak csordában támadni egyre az új generációs momentumos - együttpéemmes neolibzsidajok. Nem lesznek már sokáig védett faj viszont. :3

ÍGY és ennyire legyünk mi magyarok szolidárisak a ceu neoliberális janicsárképzőseivel, általában véve a nemzetidegen fővárosi ZSIDÓ felsőközép osztállyal!!!! Ők mindenhonnan kirekesztenek saját magukon kívül mindenkit - gender szakot és más liberális baromságokat bevezetnék minden tanintézményben (nem csak a felsőoktatásban!!!) ám ők maguk nem lépnek fel a vadkapitalista, szélsőségesen liberális eszmék ellen, semmi konzervatív vagy nemzeti dolgot nem tűrnek meg e törvénytelenül működő "oktatási" intézményben, ilyen ember még vendég előadó se lehet ott. A ceu nevű fantomintézmény álegyetemen egyoldalú indoktrináció folyik, vonalas szdsz-es szellemiségű oktatókkal. Kulturális marxizmusnak is mondják, nyíltan vallják, Kikéri magának a libsi hogy komcsi? Liberális = trockista, permanens forradalom hívő, társadalmat erőszakkal átnevelni akaró, Istentagadó és a vadliberalizmust Isten helyébe helyező legrosszabb kommunisták. Tényleg nem baloldaliak, mert a végletekig antiszociálisan korlátlanul nemzetközi tőke pártiak HA az a tőke az ő honképtelen törzsüké. "A zsidó a föld szemete". Az orosz erőmű építés például nem az ő bizniszük, hát támadják is ezerrel.

Az hagyján ha balra tolódik egy párt, az klasszikus értelemben a munka pártolása a tőkével szemben, és más hasonló, közösségi társadalmat építő elvek, de a rossz jobboldal antiszociális és a rossz baloldal nemzetellenes - az már viszont, hogy LIBSISEDNEK, nem fér bele. Ezt az anti soros törvényt a Jobbiknak meg kellett volna szavaznia. Minden eszközre szükség lesz a sorosbérenc fizetett hazaárulók ellen, a demokratikusnak hazudott ám valójában liberális gyökerű önlefegyverző szofizmus és okoskodás nem igazolható semmivel! Magyarázkodás mellébeszélve, pszichológiai ismeretekkel megfogalmazott hamis érvekkel és ügyesen rejtett érvelési hibákkal, think tank intézetekben kiokoskodott propagandák = szofizmus. Biztos nem nemzeti radikalizmus ez.

http://spiler.blog.hu/2017/04/04/ekkorat_fordult_a_jobbik_a_ceu-ugyben

A randalírozó libsi csőcselék fajtajellegzetes pofái ránézésre megvannak, pipázó fekete göndör hajú szakállas fickó, kalapos feminista sznoblány stb. hallgatói hálózatos diákok + sokan közülük balliberalis kapcsolati tőkéjükből tisztességtelenül meggazdagodott szülők kölykei. Ezek még mindig kevesen volnának egy mini Majdanhoz, emiatt bevetésre kerülnek fizetett tüntetők is, szervezett az egész balhé. Aki nem közülük való azt meg is támadják, most is mi volt : borogattak, dulakodtak, dobáltak. A ballib fizikailag is a nemzetre ront, bár tornából fel van mentve, amúgy is 3 - 5 embernek látszó szarkupac kevés egy hídlezáráshoz.

https://kuruc.info/r/6/171313/
https://kuruc.info/r/2/171318/
https://kuruc.info/r/2/171346/
https://kuruc.info/r/34/171341/
https://kuruc.info/r/34/171339/
https://kuruc.info/r/2/171331/
https://kuruc.info/r/2/171171/

Most már az a kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni a választásokig még. Török Gábor Jobbik közeli, a 24.hu neoliberális híroldal, hogy a francba van ez?!

https://kuruc.info/r/2/171360/

Nagy meló lenne e profillal unlikeolni az összes jobbikos oldalt, remélem nem fog majd kelleni... Ha a Toroczkaiék féle valóban nemzeti vonal lesz nyeregben, mert nemzeti érdekért cselekvő politikus a Fideszben is van. Ők például kilépnének a liberálbolsevik eu diktatúrából ha odáig fajulna a dolog. Páran aggódnak emiatt, mi lesz a gazdaságunkkal.

De úgyse zárnak ki, mert az ő cégeiktől vásárolunk magánszemélyként mindennap, és az eu pénzes beruházásokon nyugati cégek is nyernek, sokat. Olcsó munkaerők lehetünk, és ha ezt meguntuk akkor mehetünk nyugatabbi államokba, akik ezzel készen kapnak képzett aktív korú polgárokat! Piac a nyugaton már eledhatatlan hulladék minőségű termékeknek, szó szerinti szemétlerakók, perifériára kellünk puffer államnak, ahova vissza lehet lökni majd a migriket, szóval semmi olyan ami nekünk hasznos. Ezek úgyse zárnak ki, csak blöffölnek sajnos. Ahhoz ugyanis minden tagállam szavazata kellene, egységesen. Ami úgyse lenne meg.

http://deansdale.blog.hu/2017/04/04/ultimatum_magyarorszagnak
http://deansdale.blog.hu/2017/03/14/kifele_az_eu-bol_amig_megtehetjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk