width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Azt meg, hogy ’90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem? Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt. Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? “Ti dolgoztok, Ők lopnak!”). Ez óriási hiba volt! Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőz

2018. április 26., csütörtök

"Azt meg, hogy ’90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem? Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt. Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? “Ti dolgoztok, Ők lopnak!”). Ez óriási hiba volt! Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőz

Hogy járt a jobbik, hát betagolódva a ballibzöld moslékba lejáratta saját magát.

Nem a különféle, valamikor még szimpatizáns nemzetieket és radikálisokat, hanem magát a pártot.


Egyvalamihez azért, kiegészíteném, a nyugdíjasok féltik a gyerekeik - unokáik jövőjét, elég sok nemzeti van köztük újabban.


A diákok egyszerűen fogékonyak az újra és könnyen befogadnak ideológiailag olyasmiket is, amiket inkább NEM kéne. Ha valaki megkérdőjelezi a tekintélyt, akkor a mindenféle liberálisokat miért fogadja el iránymutatónak? :3.


A leggazdagabbak közül igen sok kifejezetten gyűlöli a teljes jobb, nemzeti, konzervatív oldalt. Mert nem vadkapitalista neoliberális az, és azért. IS. Mert akad köztük a jellegzetes fajta magyargyűlölő, kereszténygyűlölő internacionalista típus is.

Néhányan konzervatívnak hazudják magukat, mondjuk mint bokros lajos, de valójában a vadkapitalista világot akarják konzerválni mindörökre.


Aki ahhoz a struktúrához igazodik ami éppen ténylegesen erősebb (nem a kormány az), és nincs semmi önálló hátsó gondolata, az ilyen diák vagy egyéb bizony nem lázadó hanem konformista.


A társadalmi periférián levők egy része nem balos, ők meg már tudják ezt, azért nem ballibzöldek és nem is dzsobbikosok. Maga a baloldal sem baloldali, az meg a másik. :3


Ezért kell a jobboldalnak is médiát vennie vagy építenie, igen mindenféle fajtát így bulvárt is, mert van akihez csak ez vagy az jut el. A közbeszédet a médiakutatók szerint is tudja a kutatásuk tárgya irányítani.

Nem érdekes ha nem elegáns a szervezett neolib magánhatalmisták szabályai szerint valami ellenük hatékony lépés. Az mind hadicsel, és háború van. A stopsoros féle egyszerű üzenetek mennek át a legjobban sokaknál. Tudja ezt a bal jól, azért vannak meg nekik is a jellegzetes mém - téma szavaik.


Melyik tévés reklám olvas fel 3 oldal szöveget, de a nem tévésekre se jellemző. HA ez így működőképes átvitel, akkor így kell hatásosra megcsinálni.

Akit a részletek érdekelnek majd úgyis utánanéz, de ahhoz először kell hogy érdekelje egyáltalán az említett TÉMAKÖR. Ne nézzünk le senkit csak azért mert... Hogy a liberálisok népellenes tervei miben érintik az ő életét, neki is joga van tudni. :)

Soha sem ad jó tanácsot maga ellen egy ballibzöld. Nem az ő feladatuk megszabni, mi hogy lehetünk nemzetiek. Ők globalisták, és annak is a nemjó változatát képviselik, a ténylegesen ebből a hálózatból megélők jópénzért persze.

Nem zavarta a balosokat a kilencvenes években a saját szinte totális média és közbeszéd uralmuk - és még később is úgy 90 / 10 volt az arány.

Hadd legyen látható, ki a soros ÉS egyéb, mert ez a stop soros törvény norvég vagy usa-beli liberális pénzekre is vonatkozni fog. Transparency international, átlátszó. :D amúgy ez a 2 is ilyen

Amit a jobbik se akar láthatóvá tenni : melyik ál civilek mögött kinek a milliói állnak. Ezért kellett a kétharmad, ezért az ellenség óbégatása amiatt."Láthatóan a pártokrácia már tökéletesen megmérgezte az agyát itt sokaknak. Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet? Ez csak pártérdek mentén értelmezhető. Egy hazafi elmondja arról, ami jó, hogy jó és arról, ami rossz, hogy rossz. Ennyi!

Nem lettem fideszes, csak elismerem, hogy Orbánnak van pár jó lépése. Azt meg, hogy '90 óta csak rosszabb kormányaink voltak, senki nem cáfolta eddig, mert nem is lehet. Akkor meg mit hőzöngenek egyesek ellenem?

Lehet jobbat kitalálni és meggyőzni az embereket róla. Azzal lehet nyerni. De azzal, ha az emberek napi tapasztalásával szemben olyan hangulatot keltünk, mintha itt valami dráma lenne, amivel szemben bármi áron fel kell lépni, akár még Gyurcsánnyal is összefogva, azzal úgy lehet járni, mint ahogy most az Jobbik járt.

Mert az igazi értelmetlen gyűlöletkeltést az ellenzék folytatta itt és sajnos a Jobbik is – régi önmagát feladva – átvette a ballibsi gyűlölködési stílust (emlékszünk mivel indított? "Ti dolgoztok, Ők lopnak!"). Ez óriási hiba volt!

Ennek az országnak – szerencsénkre – van egy jelentős méretű, összetartó nemzeti érzelmű választói tömege. Aki emelni akarja Magyarországot a világpolitikában, annak ezt a tömeget kell maga mellé állítania, őket kell meggyőzni, hogy az a jó, amit ő hirdet, mert csak ezzel a tömeggel lehet építkezni. Ezt én társadalmi középtömegnek hívom, a Lacival anno életre hívott Hunnia mozgalmunk is ennek a társadalmi középtömegnek kínált egy új alternatívát.

A valamilyen szempontból társadalmi perifériának (nyugdíjasok, diákok, lecsúszott rétegek) számítókra alapozott – jellemzően baloldali logikájú – politika soha nem tudott és nem is fog tudni építkezni, csak felélni, rombolni.

Ezt kell szem előtt tartani egy hazafias elkötelezettségű politikusnak és akkor sikerre juthat ő is és az ország is vele."

Budaházy György

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk