width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Aki gyanakszik és utánajár...

2007. július 25., szerda

Aki gyanakszik és utánajár...

Valóban, sok magyar ember (még ha hazafi avagy keresztény is!) csak azért nem hungarista, mert félrevezették. A zsidó nyíltan lehet szabadkőműves páholyok, avagy nevükben is cionista egyesületek tagja, hát akkor egy magyar miért ne lehetne hungarista? Nem tőlünk, hanem a cionista ellenségtől kapják a hungarizmus "definícióját". Sokan meggyõzhetõek, sokakban csak rejtve él az eszme, nyíltan nem merik felvállalni, mert félnek. El kell nekik mondanunk, hogy mások is gondolkodnak így, mások járják azt az utat, amire az illetõ még csak titokban mer gondolni. Olyan ez, mint a hittérítés az ókori Római birodalomban :)
Az ellenség nem véletlenül akarja magának a médiát, és az oktatást ( történelemhamisítás! ), ez kell ahhoz, hogy félrenevelje a fiatalokat, becsapja azt aki nem gyanakszik, hogy mûködjön ördögi rendszere. Ha viszont mindenki áldozat, és nem tehet róla, olyan erõs a hatás, akkor mi hogyhogy mégis hungaristák vagyunk? Rajtunk miért nem fog az ellenség hazudozása?
Azért, mert nem hiszünk el mindent, utánajárunk a dolgoknak. Megkeressük alternatív hírforrásokban azt, ami rejtett, megkeressük az igazságot, mert kíváncsiak vagyunk rá, mert addig nyugtalanok vagyunk. ( Jó példa erre a Kármán Irén ügy! Valahogy megéreztem, hogy nem mond igazat, sőt meg sem verték. És jé, tényleg... )
Nem az a lényeg, hogy a gyanútlan embereket félrevezetik, az a lényeg, miért sikerülhet ez. Sokan vannak, akiket nem érdekel az igazság, elfogadják azt, amit mondanak nekik, és kész. Mert amit az iskolában tanítanak, amit az újságok írnak, ami a tévében rádióban van, az igaz, azok nem hazudhatnak ( " mert akkor megbüntetnék őket " - hallottam a napokban ezt a naiv kijelentést! ) Fel kell rázni ezeket az embereket, hogy az ő alapvető érdekeik ellen való hazugságokat ők is meglássák. No persze oda lenne a büszkeségük, ha tévedéseiket éppen előttünk lennének kénytelenek beismerni. Ezért nem is muszáj vitatkozni velük, csak arra kell rámutatni, kinek az érdeke, hogy az ő tudatuk is balliberális véleményeket hordozzon :-) De szerencsére nem mindenki ennyire büszke, hogy ne lehetne vitában meggyőzni :)
Felvilágosításra van tehát szükség. Minden lehetséges fórumon, mem csak a neten érvelni kell az igazunk mellett, nem muszáj kármokodni sem, nyugodtan, türelmesen tényekre és bizonyítékokra támaszkodva, könnyen érthető stílusban fogalmazva.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy nem-e a sorrendiségben keresendő a valódi megoldás. Először kerülőutakkal célba juttatjuk az eszme elismerését, majd pedig, ha már megfelelően széles körben elfogadott, akkor leleplezzük a valódi forrást, hogy aztán jól meglepődjenek. :)

    VálaszTörlés
  2. Kezdhetnénk a vidékfejlesztéssel. Azt még Henney könyve is nagyon jól megírja

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk