width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Buda hadászati élettere és az Árpád sáv

2007. augusztus 5., vasárnap

Buda hadászati élettere és az Árpád sáv

Eltávolították az Árpád-sávos zászlót Budakeszin
stoffán, cs, 2007-08-02 07:27
Botrány
Mint arról lapunk már korábban beszámolt, július 29-én Budakeszi keleti részén felállított országzászló rúdjára felhúzták az Árpád-sávos zászlót. Egy normális országban ez teljesen rendjén lenne. Nálunk azonban a történelemhamisító, tudatlan és pénzért országot, hazát és nemzetet eláruló médiának, és a hasonló jelzőkkel joggal illethető kormány-koalíciónak "köszönhetően" pár nap alatt leszedték a történelmi zászlót.
Elsőként helyi tudatlanok tiltakoztak a hét végén felhúzott Árpád sávos lobogó ellen. Tagai István polgármesternek és a képviselőtestületnek címzett petíciójuk szerint: „1945 óta nem volt példa arra Magyarországon, hogy közterületen, egy közadakozásból létesített emlékműre (az Országzászló árbocára) szélsőséges politikai erők durva provokációjaként kikerüljön a félelmetes emlékeket idéző Árpád-sávos zászló.
Elegünk van egyes hazai politikai erők álszent, tudálékos beszédéből, hogy ez a zászló nem az - már tudniillik nem a nyilas - zászló. Mi, mint ahogyan azok is, akik kitűzték, pontosan tudjuk, hogy a többi történelmi zászló köréből kiragadva, politikai célokra fölhasználva, lényegét tekintve ez a zászló igenis "az" a zászló." Ha rákosi azaz rosenfeld manó kegyetlen kommunista diktatúrájának címere benne volt - mert benne volt a trikolórban -, akkor eszerint az elv szerint azt sem volna szabad használni... hiszen százezreket ölt meg és taszított ki a társadalomból (és az országból) a rákosiéhoz és sztálinéhoz hasonló, a jelek szerint sajnos máig regnáló hazug, hazaáruló és gyilkos moszkovita kommunista diktatúra.
Ezt követően szekeres imre honvédelmi miniszter intézett nyílt levelet a budakeszi polgármesterhez, melyben tiltakozását fejezi ki: „Magyarország Köztársaság, demokratikus köztársaság. Nincs helye olyan szimbólumoknak, amelyek gyűlöletet keltenek, és remélem soha nem tér vissza az az idő, amit jelképeznek: a nyilas uralom.”
(nol nyomán)
(Ha a régi jelképekről beszél szekeres, akkor először saját magát kellene eltávolítani... - a szerk.)

Igen, szekeres imre zsidó, mint az a Franka tibor Gyurtsány könyv is írja ! :D

Az Árpád-sávos zászló valakikben félelmet kelt. Ha azért félnek tőle, mert a hungarista jelképre emlékezteti őket? A hungarizmus az egyszerűen magyar világnézetet, öncélú,erős magyar nemzetállamot jelent, mely a nacionalizmus és a szocializmus életösszhangjára épül. Valójában a magyarságtól félnek? Pedig félni csak azoknak kellene, akik bűnt követtek el. A bűnt pedig ők követték el törvénytelen eljárásokkal és eszközökkel legyilkolva a független Magyarország akkori vezetőit.

PURIM 1946! "Az 1946-ban Budapesten kivégzett "háborús bűnösök" névsora. Tisztelet és hála övezze emléküket. Átok gyilkosaikra,
vesse ki őket magából a föld, soha ne legyen nyugodalmuk."


http://nemzszoc.esmartdesign.com/cikkek/aldozatok.htm
http://nemzszoc.esmartdesign.com/cikkek/malnasi.htm

Ez a bűntett még mai napig viszaüt rájuk. Ettől félnek.

Ha a magyarországi zsidók, akik magyar állampolgárok, bár ez nekik nem elég, hiszen lépten-nyomon a magyar etnikum részének kívánják tudni magukat, azt mondják, hogy ők magyarok, és kézzel-lábbal tiltakoznak ez ellen, hogy nemzeti kisebbségnek tekintsék őket, akkor miért nem büszkék a magyar múltra, az Árpád-házra, és annak zászlajára. Nincs itt valamiféle ellentmondás?

Szálasi személyét és személyiségét illetően még nagy a homály. Ez a homály mesterségesen keltett, tudatosan tartalmaz hazugságokat, féligazságokat, propaganda-elemeket, melyek nagyrészt a gyűlölködő szemita-kommunista forrásokból ered. Ne üljünk fel ennek a hiteltelenné vált ,hazug propagandának. Személyével még a hiteles történelem-tudomány ezidáig nem foglalkozhatott tárgyilagosan. Ma is ennek megakadályozása a cél. DÉMONIZÁLJÁK ŐT A CIONISTÁK !
A hivatalos hazugságok alapján szokás őt őrültnek nyilvánítani, bár erre nincs semmi bizonyíték. A háború viszonyai közepette került a hitleri hatalom nyomása alá, bár attól mindig igyekezett a távolságot megtartani. Törekvései, a hungarizmus céljai így csak részben valósulhattak meg. Legnagyobb történelmi sikerének máig azt mondhatjuk, hogy részben megvalósult álma, a zsidók kitelepítése Európából, Izrael önálló állama. Ő nem akarta kiirtani a zsidóságot, csak a magyarok számára akart honukban életfeltételeket teremteni. Ez a törekvése azonban nem valósulhatott meg, a háború elmosta.
Ma ezért nagy a gyűlölet ellene, azért kellett meghalnia, céljai ma is időszerűek.

Gyurcsánnyal párba állítása saját nemzeti történelmünk e tragikus, de nemes célokból kiindult törekvéseinek lealacsonyításával lenne egyenlő, ezt higgadt fejjel sem fogadhatjuk el. Szálasi hungarista államtervezete háburús viszonyokra, szükséghelyzetben lett kialakítva. Gyurcsány békeviszonyok között tör a nemzet életére, idegen bábként tudatosan rabszolgasorba szánva nemzetünket.

Amikor kivégzése előtt felteték Szálasi Ferencnek azt a kérdést, hogy mi az utolsó kívánsága, azt felelte: "Zsidómentes Magyarország." Megfelelő zsidó weboldalakon látni lehet Szálasi kivégzéséről készült képeket. A talmudista szadista kegyetlen állatok, ez a judaista purim megmutatja "humanizmusuk" valódi mibenlétét, márminthogy nincs nekik olyan! De ez egyúttal lelkületük hű képmása is. A hihetetlen bosszúvágy.

És most következzen a lényeg : a zsidajoknak valamiért nagyon kell Budakeszi. Miért is?

Oh visszatértek a "régi " szép ?? idök .
Már megint a tapétán vagyunk mint budakesziek !!
Mint irtam 1947-ben Budakeszin születtem, igy volt módomban "élvezni "az AKKORI szemét stilust !!
Mindenki Volksbundista, rothadt náci, ki meg betelepitett volt.............
A falut engedély nélkül nemigen lehetett elhagyni, viszont a a lakosság egy részét a komcsik kirúgták az országból, Göncz Àrpád adta vissza dijmentesen az állampolgárságot a kirúgottaknak !! Tudom !! Tapasztalatból !!
A TBC szanatórium szennyvizét ránkeregették, hogy megdögöljünk, villany nem volt viz sem !! Csak az ÀVH-sok HÀZKUTATÀSI a KÈMEKET illetöen.
Erröl egyszer már irtam, hogy Drága Adenauer Kancellár fenyegetés útján csinált rendet . Mindjárt volt minden Budakeszin. Persze akkor még a Nagytestvér ( Németország )nem volt ennyitre betekeredve a hollókoszba !!
Kitartás kedves budakeszi "honfitársaim !!
A zászló maradjon !!
Még néhány zászlóra lenne javaslatom de nem teszem , mert nem akarom a Jobbikat bajba sodorni.
Nincs ezeknek más dolguk, mint minket budakeszi szülöttjeit és lakosait folyton izélgetni !!
Zola aus Budakeszi

Kedves Jobbikosok !!
Engedjétek meg, hogy kicsit közelebröl világitsam meg a budakeszi precedenst !! Miután ott születtem és a nagymamám haláláig, Budakeszin lakott, igy többet voltam ott, mint Pesten, mert szerettem ezt az aranyos kis falut. A nagyit is beleértve.
Ha kimentek a Moszkva térre és felültök a 22-es buszra ( láthatjátok, hogy csak egy aszfaltozott út vezet ki !! oda ) és mielött beérnétek Budakeszire szálljatok le az Erdö utcánál.
Mit fogtok itt látni !!
A Himnusz szobrot, mely olyan gyönyörü, hogy az ember szeme könnyes lesz.

A másik amit látni fogtok, hogy a falu egy hatalmas lejtön épült, a házak általában körpanorámásak !! Nem kell nagyobb fantázia ahhoz, hogy ezek az ingatlanok igen értékesek hadászati szempontból. Szemmel lehet tartani a környéket, mégpedig igen alaposan !!!
A falun kersztül egyenesen húzódik a FÖ utca egészen le a falu végéig. Egy régi római hadiút maradványa, hiszen minden helybéli tudja, hogy a budakeszi katolikus templom kertjében ott vannak a római település immár kiásott maradványai !! Ha Budakeszin blokkolják az utat akkor egy fontos föutvonal blokkolódik , mely ki illetve bevezet Budapestre. Ezért is foglalták el az oroszok 1945-ben ezt a Fö utcát és az Angyal Patikánál blokkolták a város felé vezetö utat a páncélosaikkal. Be tudtak vonulni Budára meg Pestre Is akadálytalanul, viszont a Budapesti lakosság NEM tudott kimenekülni !! Szép Ilonától menekültek vissza a városba .
De menjünk tovább !!
Amikor kiér az ember a falu végére a táj lapályos lesz. Gyerekkoromban ott volt a vitorlázó repülötér !! Nagyon sokat voltam ott és néztem a fel és leszálló gépeket.
Következtetés.
Budakeszin megvan a régi leszállópálya igy CSAK reparálni kell. Ès lehet ki meg berepülni az országba. Zavartalanul !! Nem beszélve a közeli Budaörsröl ( a régi reptér !!), meg a stratégiailag szintén fontos Törökugratóról !! Az oroszok onnan lötték be Budapestet, Nekik volt stratégiai érzékük Ezért is volt fontos elfoglalni a szintén ebben a körzetben levö Jánoshegyet !! Innen lötték be a Széna teret !!
Budakeszi hatalmas stratégiai jelentöséggel bir !! Egy potenciális bázis, Budapest lezárására és ellenörzésére, valamint arra, hogy idegenek gépei feltünés nélkül fel és letudjanak szállni. Valamint megakadályozni a városból való esetleges menekülést !!
Budakeszi határában rengeteg német cég müködik és a falu jelenlegi lakossága jómodú, az elüzött svábok visszatelepült gyerekei laknak ott. A telekek árai valamint a házak iszonyúan drágák !! Ezeket is valahogy meg kell kaparintani !!!
Ez az Àrpádsávos duma mögé bujtatott okkupáció elsö lépése. Nem csodálkoznék ha jönnének a KÀRTÈRITÈSI perek meg a Holocaust zsarolással kifacsart pénzösszegek !! a falu lakosságából !! Ehhez kell egy két kirakat-per a többi pedig megy a maga útján amig Budakeszi nem kerül idegen kezekbe !!
Mocskot dobni a falu tisztességes lakosaira, hogy megindulhasson egy legitimált cionista támadás a stratégiailag fontos Budakeszi ellen !!
A hely a fontos a többi meg csak körités !!
Summa summárum !!
Ne hagyjátok magatokat átverni !!!
Egy kellö helyiismerettel rendelkezö budakeszi szülöttöl fogadjátok el ezt a leírást !!
ÈBREDJETEK AMIG NEM KÈSÖ !!!
egy aggódó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk