width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Reakció blog : békésen gyülekezni JOGSZERŰ

2007. október 28., vasárnap

Reakció blog : békésen gyülekezni JOGSZERŰ

Reakció blog

Sajtótájékoztató a 2006. október 26-i "Hídblokád" eseményeiről, hitelesen, az előállított személyek beszámolójával egybekötve, és a jogi helyzet tisztázása

2007. október 27-én a Kossuth téri Parlamenti Kávézóban sajtótájékoztatóra került sor, amelyen a sajtó képviselői (pl. ECHO TV, MTV1, TV2, HÍRTV, stb.), valamint az előállított személyek közül sokan, akik egyébként a Kossuth téri neves civil szervezetek markáns vezetői (Gonda László, Tatár József, Sámsondi Kiss Károly, Kovács Géza, Kalmár László, Kolompár János, Balogh Béla, stb) , megjelentek. A sajtótájékoztatót dr. Fóris Eszter moderálta.

1. A sajtótájékoztató legkiemelkedőbb szónoka a Nemzeti Jogvédő alapítvány egyik alapítója, Dr. Grespik László volt, aki elmondta, hogy a 2002. december 15-én beindított Bukta és társai kontra Magyarország ügyben megszületett a döntés 2007. július 17-én a Strasbourgi Emberi Jogi Bíróságon, Dr. Grespik László teljes győzelmével! Ezen ítélet értelmében az az előre be nem jelentett - engedély nélküli! - spontán tüntetés, amely mindvégig megőrzi BÉKÉS jellegét, NEM OSZLATHATÓ FEL! Mivel a Magyar Kormány nem fellebbezte meg a Strasbourgi ítéletet a rendelkezésére állt három (3) hónap alatt, az ÍTÉLET JOGERŐRE EMELKEDETT!

A Magyar Alkotmány 7. paragrafusának 1. bekezdése értelmében a nemzetközi jogszabályokat elfogadja a Magyar Állam, és ezek felülbírálják a magyar szabályozást, AZ ALKOTMÁNYT IS! Ennek megfelelően módosítani kell a Magyar Parlamentnek a Gyülekezési Jogról szóló Törvényt, és módosítani kell a BM rendeletet is, HALADÉKTALANUL!

Tehát ez az ítélet vonatkozik mind a jogalkotásra (törvényi szabályozás, alkotmány) és a jogalkalmazásra (rendőri intézkedések, BM rendelet!!), és azonnali változtatásért kiált! Emellett joga van a tüntetőnek (tüntető az, aki politikai nézetét fejezi ki a tiltakozása alkalmával, ellentétben a zavargóval, aki rombolni megy az utcára!!!) passzívan ellenállni az intézkedő rendőrnek, amikor a spontán jogszerű tüntetésen őrizetbe kívánják venni!

A szabálysértés címen történő vád nem állja meg a helyét tehát, hiszen a spontán tüntető NEM SÉRT TÖRVÉNYT ÉS JOGOT, pusztán politikai véleményét fejezi ki békés módon!!!

A1989-ben született civil szervezetek (csuklyás, rendszám nélküli őrző-védő szervezetek!!) NEM LÉPHETNEK FEL HATÓSÁGKÉNT, ÉS NEM LŐHETNEK, EZ VISSZAMENŐLEGESEN HATÁLYOS A TAVALY ŐSZI OKTÓBER 23-I BRUTÁLIS PL. AZ IN-KAL SECURITY ÁLTAL VÉGZETT "TÖRVÉNYELLENES" ÉS BRUTÁLIS INTÉZKEDÉSEKRE IS!!!

KÖVETKEZTETÉS:
A taxisblokád évfordulóján rendezett HÍDBLOKÁD, amely a Kormány pusztító politikája ellen szerveződött, JOGSZERŰ VOLT ÉS TÖRVÉNYES, ÉS A FELOSZLATÁSA, VALAMINT A BÉKÉS TÜNTETŐK ŐRIZETBE VÉTELE TÖRVÉNYELLENES ÉS JOGSZERŰTLEN VOLT, AMELY ELLEN DR. GRESPIK LÁSZLÓ SZERINT FEL LEHET ÉS FEL KELL LÉPNI. Perelni kell, és a NJA segít.

http://www.nja.hu/

2. A közlekedés aránytalan fenntartására való hivatkozás a spontán tüntetés feloszlatása érdekében nem állja meg a helyét, és törvényellenes, mivel 2004. május 1-jén a Rendőrségi törvény módosították, és a fent idézett mondatot a következőképpen módosították: "ha a közlekedés más útvonalon nem módosítható!" Dr. Grespik nemzeti jogvédő elmondta, hogy 2004. óta számtalanszor hivatkoztak a módosítás előtti megfogalmazásra, törvényellenesen, és most sem állja meg a helyét ez az indoklás, csak akkor állná meg a helyét, ha Budapesten csupán egy híd lenne!!

A közlekedést éppen a Rendőrség akadályozta aránytalanul az Erzsébet híd és a Lánchíd lezárásával és a metró lezárásával!

Ezek csupán azt a célt szolgálták, hogy Budapest lakosságát a tüntetők ellen hangolják!!

Dr. Grespik László nemzeti jogvédő és ügyvéd hozzátette, hogy a hídblokád pár perce után "vadászgatni" és "halászgatni" kezdtek a csillagok háborújára emlékeztető ruhába öltözött rendőrök! Kifejezetten azokra az emberekre mentek rá, akik kis kokárdát, vagy nemzetiszín szalagot viseltek!!!

Kolompár János tüntető elmondta, hogy ő akkor került a REBISZ "látókörébe, amikor egy 70 év körüli idős hölgyet a hajánál fogva rángatott két rebiszes, és ő felhívta a még jelenlévő sajtó figyelmét, hogy "ezt fényképezzétek!" Erre őt azonnal a földre rántották, a gerincére térdepeltek, és az arcába törölték a lábukat!! Közben folyamatosan "büdös cigánynak" titulálták!!

Gonda László elmondta, hogy nem adják fel jogos ellenállásukat, az ország minden pontján folytatni fogják a "csőcselék" Kormány lemondásáig! Elmondta, hogy nem a tüntetők a féleszűek, ahogyan Lendvai Ildikó képviselő asszony titulálta az Erzsébet hídon tiltakozó magyar embereket, hanem az a kormány, amely 405 nap elteltével SEM HAJLANDÓ A KOSSUTH TÉRI TÜNTETŐKET, PL. A RENDSZERVÁLTÓ FÓRUMOT EMBERSZÁMBA VENNI, ÉS LEÜLNI VELÜK TÁRGYALNI az elégedetlenségük okairól.

Gonda elmondta, hogy ő hosszan beszélt a tüntetőkhöz egy kőoszlopról az Erzsébet hídon, és semmiképpen nem szállt szembe a rendőrökkel, amikor már hosszú perceken át hallotta a rendőri URH adóvevőből, hogy "emeljétek ki a hangadókat, pl. Gondát, Fábert, Tomcat-et, stb.!", tehát célzottan mentek a letartóztatások, nem kellett ahhoz SEMMIT SEM TENNI!

Balogh Béla elmondta, hogy a rendőrök elvették az előállított személyek igazolványát, és jóval később adták vissza, és minden holmijukat átvizsgálták, pl. az ő autóját az utolsó szegig átvizsgálták!

E sorokat a sajtótájékoztatón lejegyezte az a személy, aki ott volt a Hídblokádon - Ezért hiteles!

S soha sem fogja elfelejteni e sorok írója, - és hálát ad Istenének! - azt a pillanatot, amikor Novák Előd, a "kisdobos" középre ment a hídon, és elvégezte a szinte reménytelennek tűnő, a liberálisok által "őrültnek" tűnő tettet, elindította az ELLENÁLLÁST!! És ehhez képest teljesen mindegy, hogy a túlerőben lévő hatalom 10 percen belül leverte az állampolgári engedetlenséget!

Mivel mindvégig megmaradt a higgadtsága a dolgoknak -csak a rendőrök voltak erőszakosak, akik löködték az embereket- ez a megmozdulás valójában NEM vált javára a gyurcsányista oldalnak!

Hiába állítják a gyáva, polkorrekt, álellenzékiek az ellenkezőjét. A fidesznél már negyvenezredszerre telt be a pohár, de most is elsőként határolódtak el a - hangsúlyozom - békés tüntetőktől!

A zsidó demszky patkány gábor arra biztatja a cégeket és a magánszemélyeket, hogy pereljék be azokat, akik kárt okoztak az engedély nélkül tartott tüntetéseken. Mondjuk ő meg az szdsz pont befoghatná a pofáját, anno ugyanezt csinálták, a taxisblokádra gondolok, csak nekik lehetett , mert a "köztársasági elnök" a zsió göncz patkány az ő emberük volt meg a parlamentben ücsörögtek ... Ja és a patkány jelzők használatát én csak átvettem, a közbeszádből, namost ahhoz hogy valakit rendre így hívjanak, azt ki is kell "érdemelni" alaposan.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom is megmondta :

A pénteki hídblokádon előállították a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) hat tagját, köztük Kovács Géza tiszteletbeli elnököt. A szervezet tagjait a MÖM szerint az indokoltnál jóval brutálisabban, szükségtelen erőszak alkalmazásával állították elő, amelyről dokumentáció is készült.

Fényképfelvételek bizonyítják, hogy az október 26-ai hídfoglaláskor brutálisan állították elő a MÖM hat tagját. Kovács Géza arról tájékoztatott, hogy a rendőrök elttulajdonították mobiltelefonjának SIM-kártyáját, melyet azóta sem kapott vissza. A tiszteletbeli elnök a rendzavarásért kiróható legmagasabb büntetési kvótát kapta.

"Tagtársainkat jóval keményebb fából faragták annál, semminthogy az ilyen - relatíve pitiáner - rendőri szívatásokon fennakadjanak, de Kovács Géza mobiltelefonjának SIM-kártyája nagyon sok értékes telefonszámot tartalmazott, melyekhez egyfelől az ÁVH-nak semmi köze, másfelől pedig ezek a telefonszámok tiszteletbeli elnökünknek is kellenének” - fogalmaz közleményében a MÖM. Hozzáteszi: mindezek fényében konklúzióként megállapítjuk, hogy nyíltan is lehet lopni - legalábbis "állami hátszéllel".

"Ezúton is üzenjük a rend (h)éber őreinek, hogy feladatuk nem a lopkodás, és még kevésbé a jogszabályok elleni vétségek szaporítása, hanem a törvényes rend fenntartása. Ha úgy gondolják, hogy ezt a nem túlságosan bonyolult alapkövetelményt képesek betartani, csak akkor méltók a rendőri uniformisra, ellenkező esetben viszont jobb, ha inkább önmaguktól vetik le az uniformist - még mielőtt ők is "elkúrnák"...” - áll a közleményben.

"Egy árva forint nem sok, mi annyit sem fogunk a ránk kirótt "büntetésekből” annak az államnak befizetni, amelyik ahelyett, hogy a már nehezen megkeresett adóforintjainkat egészségügyi, szociális és oktatási célokra költené, inkább import izraeli vízágyúkra, az emberi egészségre káros könnygázra, és általában véve az ő önkényuralmi hatalmi célkitűzéseiket szolgáló rendőrségi fegyverkezésre költi!” - hangsúlyozzák a hídblokádban résztvevő MÖM-tagok.

"Nem fizetünk semmit - sőt, perelni fogjuk az európai uniós jogrendnek a békés gyülekezéssel kapcsolatos előírásaira látványosan fittyet hányó politikai rendőrséget, és erre buzdítunk minden a miénkhez hasonló jogi sérelmet szenvedett nemzettestvérünket is!” - szegezte le a szervezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk