width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Izraelben törvényes a rabszolgatartás

2007. november 7., szerda

Izraelben törvényes a rabszolgatartás

Izraelben törvényes a rabszolgatartás

Menachem mondja: "Ti izraeliták, emberek vagytok, de a többi népek nem emberek, mert ezeknek lelkei a tisztátalan szellemtől származnak, Izraeléi pedig Isten szent Lelkéből." (Sira 14a. par. 1.) - idézet ebből :

http://www.freepress-freespeech.com/holhome/ltalmud/talmud.htm#r04/

Sokan nem tudják, ezért leírom ide: mint arról 2006-ban több hírforrás is beszámolt, a világon Izrael az egyetlen olyan állam, ahol legális a prostitúció, és az emberkereskedelem is. Főként Dél-Amerikából, és Afrika országaiból elrabolt gyermekeket, és Kelet-Európából származó nőket dolgoztatnak, vagy prostitúcióra kényszerítenek, az ebből tetemes hasznot húzó, "zöldellő" izraeliták.

Évente több mint ezer nőt adnak el prostituáltnak izraelben. Nyíltan, árveréseken "kelnek el" 10 000 dollár feletti árakért. Ezek többnyire jól fizető, "szexmentes" munka reményében oda utazott, majd erőszakkal, fenyegetésekkel ott tartott kelet-erópai NEMZSIDÓ nők.

Importált prostitúció Izraelben : évi egymilliárd dollárt fial az emberkereskedelem

Izraelben az emberkereskedelem évente közel egymilliárd dolláros (mintegy 190 milliárd forintos) jövedelmet biztosít a bűnözőknek.

Egyes becslések szerint az elmúlt négy évben az országba 3-5 ezer nőt "importáltak", jelenleg mintegy tízezer külföldi prostituáltat kényszerítenek Izraelben szexuális szolgáltatásokra - olvasható a Lenta című orosz hírportálon.

Egy parlamenti vizsgálóbizottság adatai szerint az emberkereskedők 8-10 ezer dollárért (1,5-1,9 millió forintért) adják el a nőket a futtatóknak.

A külföldi prostituáltakra sanyarú sors vár, hiszen napi 14-18 órát dolgoztatják őket. Egy-egy ügyféltől általában 120 sékelt (valamivel több mint 5000 forintot) kapnak, ám a lányoknál csak az összeg hatoda marad.

A nők megpróbáltatásai a marhavásár jószágaiéhoz hasonlatosak. Az emberkereskedők tüzetesen megvizsgálják az élő "árut" és alkudoznak, licitálnak rájuk.

"A nőket arra kényszerítik hogy meztelenül álljanak egy szoba közepén" -nyilatkozta egy kiszabadult nő a Maariv nevű lapnak. "Az emberkereskedők fogdossák a nőket, megnézik a fogaikat, egészségesek-e" "Mindenféle pózok felvételére kényszerítik őket." "Egyszer egy nőt 6000 dollárért adtak el egy McDonalds-ba a "férfiak szobájába" azaz hát egy zugbordélyba "dolgozni".

KIZÁRÓLAG NEM ZSIDÓ NŐKKEL KERESKEDNEK.

Íme, a zsidó "humanizmus" VALÓDI mibenléte...

Az izraeli média, közvélemény, törvényhozás, és a hatóságok tudnak minderről, de nem tesznek ellene semmit. A prostitúció, szintén törvényes izraelben.

A nemzetgazdaság fontos részének tekintik ezt az "ágazatot" és emiatt nem tesznek meg semmit annak felszámolására.

Az Emberi Jogok Felügyelői azaz a Human Rights Watch "World Report 2001" nevű kiadványában az áll, az izraeli kormány még a legminimálisabb lépéseket sem tette meg hogy a fogvatartott nőket megvédje, kiszabadítsa.

Az izraeli kormányzat a fogva tartott nőket nem mint áldozatokat, hanem mint bűnözőket, és illegálisan ott tartózkodókat tekinti, így nem mehetnek a rendőrségre sem segítségért, még kliszolgáltatottabbá téve ezzel őket a futtatóiknak.

Az emberkereskedők ezrével hordják a nőket, elsősorban Kelet-Európáből, a volt szovjet országokból, kényszermunkára a szexiparban. Bár nemzetközi nyomás nehezedik izraelre emiatt, ez semmire sem elég, ha az Egyesült Államok tétlen marad, és tovább folytatja izrael segélyezését, mindezek ellenére.

Egy moldovai nő akit hatszor eladtak a zsidó stricik, rendőrségre ment és vallomást akart tenni ellenük, de a rendőrséget nem érdekelte az ügy.

"A prostik önszántukból csinálják amit csinálnak" -hazudta a cinikus zsidórendőr, meir cohen.

Így hát, egyszerűen deportálták a nőt izraelből. És ezzel még jól járt, mert ha marad, a stricik megölethették volna, miután ők is tudták, hogy a rendőrségre ment.

Az emberkereskedők 90%-a izraeli zsidó.

MINDEZ TELJESEN LEGÁLIS ÉS TÖRVÉNYES IZRAELBEN.

AZAZ TÖRVÉNYES A GOJ NŐKET SZEXRABSZOLGÁVÁ TENNI!!!!


A talmudista szellemiségből mindez nagyon is levezethető.

"Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzes ládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent, amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy saját magukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák, és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna, hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek."

"Vom Schem Hamphoras und vom Geschlecht Christi,"
Luther Márton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk