width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Az emberiség ellenségei

2007. december 1., szombat

Az emberiség ellenségei

Az emberiség ellenségei

Az antiszemitizmus, helyesebben a zsidóellenesség erősödése

Le a kalappal ismét a HírTV előtt. Erről a témáról rendeztek konferenciát a választott nép fiai és leányai Judapesten, és élve a lehetőséggel interjút készítettek a témát kutató izraeli intézet kutatónőjével. Már maga az alany kiválasztása is nagyon ügyes volt, mert 40 év után a zsidó nők ritka randák lesznek, és a riportalany már 50 körül járt. Meg is cumiztatták rendesen a kivénhedt ravasz héber nőstényt, aki elmondta, hogy szerinte miért erősödik az antiszemitizmus. Okok között a globalizáció ellenességet, amerikaellenességet, szélsőséges iszlámot említette meg, eszébe nem jutott, hogy talán Izrael és a zsidóság magatartása is oka lehetne a dolognak, és a riporter ki is hozta belőle, hogy egyértelmű legyen, fel sem merül bennük, hogy esetleg ők is hibásak. Az is kiviláglott az interjúból, hogy hatalmi kérdésként kezelik a zsidóellenességet, és az elnyomás fokozásával akarják felszámolni. Bemutatta azt is a riport, hogy a zsidóknak a legcsekélyebb képességük sincs a józan önmérsékletre. Ha nem a saját bőrömről lenne szó, és nem én lennék az, akit el akarnak nyomni, hanem külső szemlélőként értékelném a dolgokat, akkor sem mondhatnék mást, hogy egy nép, amely úgy viselkedik, mint a zsidók, az megérdemli a pusztulást, amit nem is kerülhet el.

Számomra természetes, ha a saját népem elleni ellenszenvet tapasztalok, akkor elgondolkozzak azon, rászolgáltunk-e és mivel. Tiszteletben tartjuk-e, az élni és élni hagyni törvényét. Van magyarellenesség is, a tótok, oláhok, rácok épp azért magyarellenesek, amiért a zsidók palesztin ellenesek, mert elrabolták az országunkat. Természetes, hogy a palesztin-izraeli konfliktusban a palesztinokkal tartok, akkor is így lenne, ha a hazai zsidóság nem viselkedne olyan utálatosan, ha nem okozott volna olyan nagy társadalmi kárt, ha nem ártana most is a nemzetnek. Az elnyomás fokozása, a természetes és jogos zsidóellenesség üldözése pedig csak olaj a tűzre. A cionista világuralom kiterjedésével természetessé vált, hogy minden szabadságmozgalom zsidóellenes. A szoclib népelnyomó klikk létrejöttében a zsidóság a katalizátor, és ennek a következménye nem is lehet más, mint a teljes megsemmisülésük. Teljesen független ez attól, hogy személy szerint én mit kívánok, nem ezen múlik a dolog, hanem a társadalmi folyamatok törvényein. Bármilyen furcsa is, de a III. Birodalom olyan megoldást próbált találni, amely nem jár a zsidóság megsemmisülésével, melynél a kecske is jól lakik, de a káposzta is megmarad. Ez lehetetlen, mert a kecske ez esetben telhetetlen, nem elég neki az összes káposzta sem.

A népi mozgalmak célja közvetlenül a globális világrend, az elnyomó szoclib diktatúra megdöntése, az amelynek a létrejöttét a zsidóság katalizálta, amelynek védelmében ma ennyire arcátlanok lehetnek, melyet védelmeznek és amely védelmezi őket. Hiába próbálnak meg globális ellenőrzést, elnyomást megvalósítani, hiába próbálják meg október 23.-án tapasztalt brutalitással letörni az ellenállást, minden vissza fog hullani rájuk és ennek a következménye végzetes lesz számukra. Annál is inkább végzetes, mert még egyszer nem fogják a népi erők elkövetni ugyan azt a hibát, amit a III. Birodalom elkövetett. Egy káposztát sem hagynak a telhetetlen kecskének megenni. Magam részéről nem is sajnálom ezt a pofátlan mohó kecskét, akinek derogál, hogy füvet egyen, annyira rákapott a káposztára. Nem is érek rá őt sajnálni, mert sokszorosan több sajnálni valóm van az emberiségen a holokauszt immár 7 milliárd áldozatán, mindazokon, akiknek az életét megkeseríti a cionista világuralom. Persze, az emberiség nem szabadítható meg úgy, hogyha csak a katalizátor távolítjuk el a folyamatból. A szoclib klikk, klientúra egészét kell szétzúzni, ez be is következik, és ez a vég a zsidóság számára is.

Nincs olyan jövőkép, amelyben az ember, ember marad, és nem semmisült meg a szoclib globális világrend. Csak olyan rémálom van, melyben az emberiség rabszolgasorba süllyedt, állattá züllött, és kiszolgáltatott egy végtelenül aljas és mohó bandának. Ez a rémálom egyre inkább a jelen, és ennek a vége, az apokaliptikus háború. Az elnyomás fokozásával csak az érhető el, hogy az emberi nem számára a végpusztulás is jobb legyen, mint a rabszolgaság. Ez az, amit képtelenek felfogni a zsidók, és ez az, amiért nem érdemelnek sajnálatot, szánalmat sem a múlt, sem a jövő miatt. A III. Birodalom történelmi szerepe is átértékelődik, kísérletté lesz arra, hogy a zsidó uralomtól úgy szabaduljunk meg, hogy a zsidóság fennmaradhasson. A késői korok történészei nem vethetik ezért a szemünkre azt, hogy meg sem próbáltuk az élni, és élni hagyni elvét a zsidókra is alkalmazni. Ez az, ami miatt igazzá lesznek Goebbels szavai, amit a halála előtt mondott. ( ... mi fogunk ott állni mindenek felett, tisztán és makulátlanul.)

Maga a kísérlet, reménytelen volt eleve, hiszen ami nem sikerült Isten fiának, hogyan sikerülhetne embernek? Hiába intené őket bárki, próbáljatok meg úgy élni, hogy másokat is élni hagyjatok. Ha Krisztusra nem hallgattak, senki ember fiára nem fognak. Egy teljes világkor, kétezer év óta nyitva áll a megváltás és megszabadulás útja a zsidók előtt is, de erre az útra csak egyes emberek tudnak lépni, a közösség együtt nem. Ez utóbbi nem is lehetséges, hiába volt a három babiloni fogság. Az első kettőnek épp a perzsák vetettek véget, amit aztán keservesen meg is bánhattak Eszter idején. Nem meglepő, hogy az iráni elnök szakrális felelősséget is érez, amit nagyon komolyan kellene venniük. A vakság, a kiválasztottsági tudat, felsőbbrendűségi gőg, végzetes, és nemcsak végzetes, de nem is érdemel sajnálatot a közösség, legfeljebb az egyes ember, de az is, csak azért, mert nem tud megszabadulni a közösségből, annak szokásaitól, hagyományaitól. Nincs annál nagyobb vakság, mikor azt nem képes valaki felfogni, hogy a saját gátlástalansága, aljassága miatt utálják, mikor azt hiszi, neki mindent szabad, mert ő a kiválasztott. Szakrális jelentősége van annak is, hogy ma a magyarság egy ilyen ember, gyurcsány ellen lázad. A mi erkölcsi forradalmunk ezért fog egy olyan folyamatot elindítani, ami bejárja az egész világot.

Juhász László - timerider@fw.hu - Szent László Népi Rádió

Támogatás a Postabank 11991119 0000 0000 82514253 bankszámlán

A leveleim szabadon közölhetőek, névvel és címmel, nyílvános helyen
kitehetőek, továbbíthatóak.

A HISTORIA CD-k az Interneten!

http://www.turulmadar.hu
http://www.turulmadar.hu/msors/
http://www.freedom.hu/IIvh/

Dedikált példányaik igényelhetőek a timerider@freeweb.hu címen:.

A Szent László Népi Rádió vételéhez két programot kell letölteni.

http://www.broadcasting-software.com/en/download/BS-Tuner_Setup.msi

Az adást a vevőkészülékkel a http://www.freedom.hu//IIvh címről lehet fogni.
Adásnapok: 2006. November, December, minden páros napon.

- vége -

(most is működik az a netes rádió)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk