width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Antimagyar Reakció

2008. április 18., péntek

Antimagyar Reakció

Antimagyar Reakció

Én örülök neki, hogy végre nem csak nekem és még maroknyi embernek világos, hogy az UFI / Reakció hová is tartozik valójában : filoszemita, inkorrekt, hatásvadászul trágár, nyegle mint a zsindexes tóta/subba, és neoliberális.

Mivel az Index tulajdonába került 2007 nyarán, mindez nem meglepő. De azért a dolog nem előzmény nélküli...

http://reakcio.blogspot.com/2007/08/reakci-blog-reakcis-blog-ufi-blog.html
http://reakcio.blogspot.com/2007/08/golden-blog-bunda-hvg-zsid-neoliberlis.html
http://reakcio.blogspot.com/2007/08/ha-az-vk-k-szerkeszthetik-hazudhatnak.html
http://reakcio.blogspot.com/2007/08/magyar-grda-zsid-ufi-blog-d.html

"Összefoglalva, a magyar szélsőjobboldal színe-virága így fest: frusztrált, gyáva neonyilas; fröcsögő, erőszakra buzdító náci honlap; feltűnési viszketegségben szenvedő blogger; zavaros írásokat produkáló ex-Miépes bizniszmen. - reakcio.hu"


Akit a Népszava dicsér, az már nagyon gáz. A Népszava mikor világosodik meg?

A mai népszava-féle megvilágosodás=beállni a sorba, és fújjolni, nácizni a jobboldalt, dicsíteni, glóriázni gyurcsányi dolgait.
Az is jellemző, hogy mindjárt UFI-sok lettek a mai Raekciós egykori szolgák, miközben talán pont most kerültek ennek a szakszolgálatnak az elismert sorába.
Hadrenbe álltatok és hadrendbe fogott a Népszava benneteket. Számít rátok. ezért a dicséret. Éljen Sas Józska elvtárs, aki számít a Kossuth-díjra. Éljen a doromboló cicus. Hajr akció, re-akció-s(h)ok(k).
Ez is egy jó meglátás.

Ha azt nézem, hogy
a kormánykoalíció valójában
mennyire baloldali
és mennyire liberális

szerintem a Reakció
pont passzol melléjük.

LÉpésről-lépésre
apránként besorolnak oda.

egy komment a blogjukról... IGAZ!!!!!!!!!!!

Kutyából nem lesz szalonna, szalonnacionalistából pedig maximum neokon/neolib lehet... az egykulcsos adó csak arra jó, hogy a gazdagok adója a töredékére csökkenjen - a szegényeké viszont kb. duplájára nőne!

Itt amúgy ma vagy holnap lesz egy link a következő postra, ahol az egykulcsos adó, és kisebb részt a szlovák gazdpol lesz a téma. :-) update - itt a link :

UPDATE : http://reakcio.blogspot.com/2008/04/egykulcsos-ado-reakcio.html

Felhívás: UFI bojkott! (forrás : http://www.nibiru.hu)

Az UFI (Utolsó Figyelmeztetés) c. lap bojkottjára hívok fel minden érző magyar embert!

Ezt a lapot is olvastam valaha, de a 2003 októberi majd 2003 decemberi számukban és azóta már számtalanszor, olyan a magyar hagyományokat, legendákat és szellemiséget gyalázó és gúnyoló, köpködő stílusú írások láttak napvilágot, melyek akár a Magyar Narancsnak, az ÉS-nek, vagy a Tilos Rádiónak is "becsületére" válnának. Az UFI a Fidelitas lapja. Ez is jelzi, hogy a Fidesznél mennyire nem mennek rendben a dolgok. Miközben nemzeti húrokra hangolnak, simán eltűrnek ilyen disszonanciákat. Amennyire látom, az UFI előbb-utóbb ugyanarra a sorsra jut majd, mint a Magyar Narancs.

A 2003 októberi cikket illetően az azóta már megszűnt, azaz valaki által felvásárolt dominium.hu közölt egy cikket, ami ma már csak az archívumomban található meg itt. A Dominium.hu jó kis hírportál volt valamikor, sajnos azonban őket is elérte a megszűnési hullám.

Az Utolsó Figyelmeztetés a magyar hagyományok ellen?
Egy jól induló lap súlyos hibájáról

2003. október 07.

Furcsa érzések fognak el, mikor a (papíron) saját oldalunkon lévőket kell kritizálnom. Azért használom a "kell" kifejezést, mert segítő szándék vezérel. Kezembe került az Utolsó Figyelmeztetés című lap ez évi 10. száma. Őszintén bevallom, elégedetten lapozgattam, hiszen a régi Fidelitas-hírlevélből valóban lap lett, a szó nemes értelmében. Sõt, a fiatal gárda érdekes kérdéseket is feszeget, nem ragad le a klasszikus médiasablonoknál. Ennyi dicséret után talán az UFI stábja sem haragszik meg rám, ha felhívom a figyelmüket egy apróságra. Nem először fordul elõ, de most a leginkább szemet szúró, hogy bár a jó alapokra építkező lap cikkei, elemzései alaposak, logikusak, az újság végén található publicisztikák egészen egyszerűen megszentségtelenítik a magyar hagyományokat, és gyomorforgató módon értekeznek olyan sorskérdéseinkről, mint a Pilis megmentése.

A fiatal "újságírók" olyan primitív stílusban beszélnek a Pilisről és a védelmére kelő magyarokról, hogy az a Magyar Narancs című "objektív" lapnak is becsületére válna. Az UFI szerint Szörényi Leventének az ország népe "kattanást" tulajdonít, mert a Pilis szakralitásáról beszélt a Kertész-film forgatása kapcsán. Az UFI publicistájának neve S. H. � ennyit vállalt a deli ember magából, amikor cikkét olyan kifejezésekkel látta el, hogy õ hányni fog attól, amit Szörényi mondott� Hogy a túltapasztalt S. H. mit gondol a Pilisről? Idézzük fel!

"Hogy azért nem lehet ott forgatni, mert a Pilis a nagypánsumér-magyar prekeresztény szellemek gyülekezőhelye, értsd: Piliscsabán ma is él annak a vadásznak az unokája, aki utoljára szellemet etetni járt ki az erdőbe." Majd: "Emese lépdelt keresztül az aljnövényzeten, vállán a meglepően férfias Fájdalomturul, és éppen az utójátéknál tartottak."

S. H. olyan megnyilvánulásokat engedett meg magának, ami még a "túloldal" részéről is undorító lenne. Legalább olyanokat, mint a micisapkás és tetemcafatos esetek főszereplői. A gond az, hogy akkor a Fidesz és a Fidelitas ifjai lázongtak, most pedig átmegy a szerkesztőségi szűrőn egy ilyen iromány. S. H.-ról annyit: látszik, hogy semmit sem tud a magyar hagyományokról, lábbal tiporja gyökereinket. Fogalma sincs róla, hogy a Pilis szakralitásának egyik alapja, hogy ott működött az egyetlen magyar alapítású szerzetesrend, a Pálos rend, mely szervezet nem éppen az általa "pre-kereszténynek" nevezett idõkben tevékenykedett, hanem az Árpád-házi királyok regnálásának vége felé. De S. H. mégis megnyilatkozik, mert õ laza, az õ hangja olyan nagyon új. Ez szerinte feljogosítja arra is, hogy Szörényit megalázó stílusban szapulja. Pedig azért a két úr teljesítménye külön dimenzióban értékelhető...

S. H. úgy gondolja (Nemeskürty tanár úr nyomán), hogy "a turánkodók meg sumérkodók felemelő történelmünket és legendáinkat hiteltelenítik csakráikkal". S. H.-nak azt javaslom, hogy szép csendben vonuljon el, és tanulgasson még vagy húsz évet, mielőtt beleártja magát ilyen kérdésekbe. Az UFI szerkesztőinek pedig figyelniük kellene. Rengeteg olvasójukat elveszíthetik, ha ilyen "munkák" jelennek meg a lapban. Dicséretes, hogy az UFI szert tett pár millió forintra, amiből hatalmas kampányát kivitelezhette, s ezzel országosan ismert lappá vált. Ha ez másnak már nem adatik meg, akkor az UFI helyettük is tegyen le színvonalat az asztalra. A hatalmas összeg azonban kidobott pénz, ha nem újságírók, hanem tudatlan, tehetségtelen tollforgatók terjeszthetnek magyarellenes eszméket. Én minden esetre szurkolok az UFI-nak, S. H. nélkül. Ez pedig nagy szó azok után, amit a lapban olvasnom kellett.

nemeskéri

Antimagyar Reakció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk