width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Médiahatalom

2008. április 3., csütörtök

Médiahatalom

Médiahatalom - egy gárdaavatás margójára

Ki nem állhatom, amikor a radikális oldalon azzal jön valaki egy vitában, hogy felesleges ezt meg azt csinálni, mert „csak támadási felületet nyújtunk a kormánynak”, „van mire mutogatniuk”, „ezzel csak ők járnak jól” és a többi és a többi, azt hiszem mindannyian ismerjük már ezeket a szólamokat.

Az, hogy mennyire hamis ez az érvelés könnyen bizonyítható. Ideje lenne, hogyha ezt belátnák azok, akik gyakran használják. Elhiszem én, hogy ők ezt komolyan gondolják. Illetve mégsem. Csak gondolják Amennyiben komolyan gondolták volna, az azt jelentené, hogy végigpörgették volna, átgondolták volna a látens hatásokat, megfontolták volna az arányokat. Nem tesznek és nem tettek így: mert ha így tettek volna, észrevették volna, hogy nem kell ahhoz semmit tennünk, hogy a kormányzat provokáljon, támadási felületet találjon. Igen, provokáljon. Ugyanis ők az igazi provokátorok, nem pedig a soraink közül való, balliberális média által önkényesen provokátornak kikiáltott honfitársaink, akkor sem, ha az ügyes módszerek következtében ez továbbgyűrűzik jobbra, majd a radikális oldalra is. Persze nem kell egyből injekcióssá válnunk és mindenhol provokátorokat látnunk. Ahhoz gyengék és gyávák és különben sem ez a legcélravezetőbb módszer, mint látjuk.

Sokkal nagyobb kárt okoz nekünk a média. Nemrég ért véget a Gárda avatója, amin rengeteg ember vett részt. Ebből pár ember tiltakozóként. Nem kell azt gondolni, hogy őket a kormány küldte oda. Vannak olyan emberek, akiknek nem tetszik a gárda és van bennük elég elszántság ahhoz, hogy kinyilvánítsák véleményüket. Úgy gondolom, ezzel nincs is semmi baj. A baj ott kezdődik, hogy a rendőrségnek ezt meg kellene akadályoznia. Ez a feladata. A buzik vagy éppen a Demszky elleni (lehet, hogy ez nem kettő?) fellépésünket bezzeg teljes erővel elgáncsolták. Ezzel szemben most csak a tiltakozás megvalósulása után léptek a tiltakozók védelmére (ha nem is védenék őket, olyan jó szívvel, mint ahogyan az tudósításunkból is kiderült, a tény az tény).

A másik, ennél még nagyobb probléma, hogy a média hogyan reagálta le ezt az eseménysorozatot.

A Magyar Távirati Iroda kiküldött hírében arról számol be, hogy megverték, megrugdosták az ellentüntetőket. Mely súlyos csúsztatás. Nem beszélve arról, hogy hasonló helyzetben a magunkfajták a randalírozó, zavargó, csőcselék, rendezvényt megzavaró személyek stb. megnevezést kapják. Valamint, visszatérve a rendőrségre: ha ellentüntetésről volt szó, miért nem oszlattak azonnal, mint ahogyan nálunk szoktak? Hiszen – tudomásom szerint – a tüntetés nem volt bejelentve.

Képzeljünk el egy fordított helyzetet: vörös csillaggal tüntetnek ki valakiket és mi megzavarnánk a rendezvényt. Ugye mennyire nem légből kapott ami leírtam?
Ennyit a kettős mércéről és az azt kiválóan alkalmazó magyar médiáról.

(electron - Szent Korona Rádió)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk