width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Minek van értelme?

2008. május 31., szombat

Minek van értelme?

Minek van értelme?

Iwiw-es adatlapon írta meg maga az Óhidi Fidesz szervezet :

"Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!" -áll a Fidesz MPSZ Óhídi Szervezetének IWIW-es adatlapján. A helyiek valószínűleg megelégelték az üres szavakat, tettekre várnak. Itt van levelük, melyet az IWIW üzenőfalán tettek közzé:

Szó szerint:

"Sziasztok! Én nagyon tisztelem és nagyra tartom Orbán Viktort, és hiszem, amit tesz, azt a nemzetért teszi. A Jobbikhoz való viszonyát viszont nem értem, és soha nem is fogom megérteni. Vona Gábor leveléből idézve, hogy titokban a helyi szervezetek támogatják a Jobbikot, ezzel nem értek egyet, mert én ezt nyíltan felvállalom, igenis fontos a Jobbik, egyetértek munkájukkal. Én kicsi vagyok ahhoz, hogy a nagy politikába tisztán lássak, de egy biztos, a Fidesz úgy viselkedik, mintha félne a szociktól és a liberálisoktól, úgy tesznek, mintha nekik akarnának megfelelni. Pedig jobban tennék, ha inkább nekünk, mert ki is lehet innét lépni, és átmegyünk a Jobbikhoz, vándorlunk, mint a nagyok, csak mi nem seggnyalásból, hanem meggyőződésből."

Bizony, bizony, az mszp mindig besegítette a szdsz-t a parlamentbe, a jelöltek visszaléptetésével, és egyéb módszerekkel. A zsidesznek viszont a Jobbik úgy látszik büdös. Na, pontosan ilyenkor lóg ki a lóláb, a fidesz valójában maximum csak szalonnacionalistának mondható. Filoszemitizmussal és atlantizmussal súlyosbítva.

A radikálisok, ha a megélhetési politikusokkal, a "nemzeti liberális"-okkal, a szabógyörgyökkel (Hollán utcai tüntetést szervező fideszes zsidó), na szóval ezekkel a jellemtelen alakokkal nyílt szövetségi viszonyt alakítanának ki, a lehető legnagyobb öngólt rúgnák. Pont azokat a szimpatizánsokat hagynák cserben, akiknek a nemzeti radikalizmus jelent valamit.

Egyértelmű, hogy miért hallgatják el a Jobbik valódi támogatottságát. Ha az emberek azt látják, hogy alig 1-2%, akkor úgy vannak vele, hogy nem támogatják annyira sokan, nem mernek rá szavazni, mert nem jut be úgyse a Parlentbe. Sajnos vannak akik ezzel manipulálhatóak. De ha azt lehet látni, hogy egy parlamenten kívüli párt -amelyről már sokat lehet hallani- támogatottsága már nemcsak, hogy elérte, de már túl is ment az 5%-os minimumon, akkor a potenciális szavazóik láthatják, hogy sikeres lesz, be fog jutni.

DE!

Törvényes választásokon, "demokratikusan" mindenképpen nehéz feljönni, mert ezt a pártokra épülő rendszert a zsidók pénze irányítja. És még valami. Ki hozta a választásokra, pártokra vonatkozó törvényeket? Alapvetően Antallék, a szabadkőművesség által felügyelt lakiteleki alkotmányozó gyűlésükön!

A választási kampányok finanszírozását is, és ez csak egy dolog a sok közül. Ebben a rendszerben a politika csak színház a pórnépnek, ahol az anyagi érdekek írják a forgatókönyvet. A sajtó meg a narrátor szerepét tölti be, aki megmagyarázza, hogy mit és hogyan kell érteni. A rendezők pedig a multik, akik a pártokat finanszírozzák. A STRABAG ügy is erről szólt, hogy egy példát mondjak erre.

Személyes véleményem, és még mindig azon határozott állásponton vagyok, hogy a magyar ellenálló szervezetek, nemzeti mozgalmak ne utasítsák el egymást. Legfőképpen a hungaristákat ne.

Most gondoljunk bele, mennyi előnye származik valakinek abból, hogy hungarista, és ezzel szemben abból mennyi előnye származik, hogy tagja egy szalonnacionalista párthoz tartozó képviselőtestületnek, vagy bizottságnak, kamarának.

Mi következik ebből? Akik felvállalják, hogy hungaristák, azokat a közéleti tevékenységük során nem a személyes anyagi haszonszerzés vezérli.

A mostani rendszer, ami a pénz (a nagytőke) mindenhatóságára épül, gyűlöli az idealizmust.

Viszont az olyan dolgok fölösleges pártoskodások, hogy én nem támogatom a Jobbikot, mert a Bombagyár a jó, vagy nem szeretem a Bombagyárat, mert hungarista vagyok, vagy a Budaházyt elutasítom, mert azt mondja, ő nem támogatja a Jobbikot. Nem értek mindenben egyet a BGY-val és a Jobbikkal én sem. Mégis olvasom a jobbik.net-et és a Bombagyárat is rendszeresen.

Amúgy szerintem nem létezik a turáni átok, ezt József Attila zsidó pszichiátere találta ki, amennyire én tudom. :-)

A hungaristák, pedig egyénileg eldöntik, hogy amíg ez a választási komédiára alapozó rendszer megvan, erősítik-e egy szavazattal ezt a nemzeti radikális pártot, vagy sem. Mert, lehet, hogy kutyakomédia az egész, és nincs értelme szavazni senkire a jelenlegi választékból. Az igazi persze egy saját hungarista párt volna. De ahhoz előbb magát a mozgalmat kell elfogadottabbá tenni!

Aki éppen olvassa, az is hadd lássa, miről szól a történet. Itt egy link :

http://mozgalom.org/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk