width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Szervezkedni?

2008. május 19., hétfő

Szervezkedni?

Szervezkedni?

A mai rendszer alapja az, hogy napi rettegésben tartja az embereket.

Csak a módszerei tökéletesedtek a korábbi diktatorikus rendszerekhez képest.

A kommunizmus módszere az volt, hogy fizikai erőszakkal fenyegette az alattvalókat. Rövid távon hatásos volt a kínzás, a deportálás és a halálosztagok elrettentő tevékenysége, de hosszú távon a népnek elege lett. Konkretizálni tudta az elnyomó hatalmat. Így a mikoroközösségek egy bizonyos szintig kialakíthatták saját életüket, a rendszert kiismerve, kicselezve - lásd a volt szovjet feketegazdaság működését :-)

Ma erre esély sincsen. az elnyomó hatalmat nem tudod kézzelfoghatóvá tenni, kizárólag metafizikai alapon tudod megközelíteni.

Ma a fortélyos rettegés uralkodik. Az emberek az állásukat, a megélhetésüket féltik- a lecsúszás esélye minden egyes ember előtt nyitva áll. Még egy politikus, vagy egy csúcsmenedzser is bármikor lecsúszhat, ha nem teljesíti a rendszer által megszabott krédót.

A neoliberális agymosás leegyszerűsített életpálya és karriermodelleket kínál az embereknek, amelyek csak nagyon szűk mozgásteret biztosítanak a számukra.
A társadalom pedig a felsőbb nyomás hatására fokozottabb megfelelést követel
a tagjaitól. Azokat akik nem felelnek meg a követelményeknek, esetleg más úton járnak, farizeus módon kiközösíti.

Ez a rendszer a hosszú távú elnyomásra rendezkedett be. Lassan és biztosan eljuthat oda, hogy az emberek között teljes lesz a szakadék, és már a pénzre sem lesz szükség, hogy alapot biztosítson az elnyomásnak. Elég lesz az emberek fejében fölhalmozódó elfojtott gyűlölet, hogy kényszerű engedelmességre, megalkuvásra kényszerítse őket.

Figyeljük csak meg az antiglobalista kezdeményezéseket! A rendszer sikeresen föl tudta használni őket arra, hogy az emberek toleranciaszintjét a végsőkig növelve- a saját részévé tegye őket.

A Stop Esso kampány például már egyenesen azt javasolja, hogy Ne tankoljak Esso kútnál, mert az klímagyilkos. Ok akkor tankolok a MOL-nál, ott biztos jó csávók vannak... (mellesleg el tudom képzelni, hogy a kampányt egy másik olajcég finanszírozza)

Vagy nézd meg a zöldeket! A saját előmenetelük érdekében egy ilyen tisztán profitalapú fesztiválhoz asszisztálnak, mint a Zsiget.

A "hivatalos" rendszerkritika is lózungokról, érdekcsoportok mozgósító tevékenységéről, vagy szervezetek ( pl: Attac, Zpok ) nézeteit hangoztató PR-emberek kenyérkeresetéről szól. Megélhetési antifasizmus, a gyurcsány és a népszava oldalán.

Ezek a magyarság valódi érdekei ellen demonstrálnak !

Ez a rendszer célja. Kiragad egy elemet saját magából és ellene fordítja az embereket. Semmi más célja nincs vele csak az: feszélyezett legyél és válaszd a másikat amelyik ugyanolyan rossz!

Szerintem a megrögzött gyűlöletellenesség az igazi pusztító gyűlölet és a közöny, a képmutatás és a cinizmus is az.ű

Az egyetlen esély a változásra az lehet ha végre megragadjuk az emberekben az emberit és belátjuk, hogy a céljaink közösek.

A rendszer maga a hiba forrása. Elhiteti az emberekkel, hogy ez a lehető legjobb világ, miközben egyre mélyebb függésbe és elnyomásba taszít mindenkit. Voltaképpen a vezetőket is, hiszen a háttérhatalom jóváhagyása nélkül ők sem tehetnek semmit!

Ha megnézzük a napi politikát, láthatjuk, hogy nap mint nap miniszterek, cégvezetők emelkednek fel és tűnnek el, gyakran a legátlátszóbb magyarázatokkal kendőzve el egy-egy sógor-koma kapcsolatot, vagy éppen egy kezdődő kirakatpert.

Ehhez tökéletesen asszisztál a média. Véletlenül elcsöppentenek itt-ott egy kis hírmorzsát, majd országos botrányt kavarva segít a politikai tisztogatásokban.

Igazat adok abban, hogy "Az egyetlen esély a változásra az lehet, ha végre megragadjuk az emberekben az emberit és belátjuk, hogy a céljaink közösek"

Nekünk is ez a célunk, de a hagyományos módszerek ma már mindehhez nem elegendőek a rendszer elnyomó gépezetével szemben. Sikerült eléggé mélyre taszítani az embereket ahhoz, hogy rettegjenek attól, mi lesz, ha szembeszállnak a GÉPEZET-tel: elvesztik egzisztenciális biztonságukat, ellehetetlenülnek politikailag és társadalmilag (stb). Inkább belegyömöszölik magukat az uniformizált mintaképbe, és feladják alapvető jogaikat is a pénz és a munkahely kedvéért.

Pedig abban a rendszerben, amit a hungarizmus hozna létre, lenne létbiztonság, lenne munkahely. Miért vannak ellenünk azok, akik elvileg a neolib rendszer ellenségei? (én tudom, magyarinfo meg effélék, egyetemi zsidó agymosás + ideológiai tájékozatlanság, félelem a rendtől, felelősségtől, fegyelemtől, no és a crackpot jelenség, meg ilyesmi...)

Ezért hirdetjük azt, hogy a változáshoz ma már nem elég "beszélgetni a problémáról".

A megoldás: Szervezkedj, szerveződj és cselekedj!

A forradalmak kialakulását mindig megelőzte az, hogy az emberek egymásra találtak. Mikor sok ember vette észre a másikon, hogy "Jé! Te is így gondolkodsz!, Te is ezt látod problémának!"

A széleskörű vita és a szellemi pezsgés ezt az egymásra találást előzte meg. Ez az első lépés a cselekedetek felé.

Gyűjtsd össze környezetedben a hasonló módon gondolkodó embereket, és szervezd csoporttá őket. Ez a "szervezkedj" része.

A "Szerveződj" arra utal, hogy ne egyénileg próbáld megváltoztatni a világot, hanem légy tagja egy-egy csoportnak, csoportosulásnak - ha lehet, ezt te szervezd meg (ld. előző pont). De ne önjelölt vezér legyél (ezért is nem "vezesd a népet új utakra" a jelszó), hanem tagja a csoportodnak - vagyis integrálódj. Ez is benne van a szerveződésben.

A cselekvés pedig abba az irányba mutat, hogy tegyél a változásért: ne csak szavakkal, hanem tettekkel is. Mozdulj és mozgass - ez is lehetne a mottó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk