width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: bársonyszékben, a nép nevében

2008. június 14., szombat

bársonyszékben, a nép nevében

bársonyszékben, a nép nevében

Ki gerjeszti a gyűlöletet, a hazugságot?

Egyszerű emberként, egyszerű megfogalmazásban, szeretném megközelíteni azt az eszmét, amely az embereket magával ragadta 1944. október 15. és 1945. március 12.–e között.

Nem igazán értettem, értem, miért van az a nagyon nagy gyűlölet egyesekben a Hungarizmus és annak vezetője iránt.

A hazugsággyár, a kommunista propaganda, az agymosás 1945 óta butította az arra hajlamosakat, és sajnos sokan vannak ilyenek, még a nemzeti oldalon is, arról már nem is beszélve, hogy milyen sötétség van a parlament bal és jobb (?) szárnyán egyaránt. A magát jobboldalinak nevező pártocska (a kis Likud), még arra sem képes, hogy ősi zászlónkat megvédje, sőt kéri a szimpatizánsait annak mellőzésére, akkor mit várhatunk tőle egy sokkal fajsúlyosabb kérdésben?

De, nézzük a tényeket:

Mint tudjuk, vagy van, aki nem tudja: a Hungarizmus gondolata Prohászka Ottokárban érlelődött meg először. Úgy gondolom, ha egy katolikus püspökben Isten sugallatára valami megfogalmazódik, az a hívő emberek számára nem lehet elitélendő.

Szálasi Ferenc csak tovább gondolta és megvalósította azt, amit az Istennek földi szolgája a keresztény magyarság boldogulására, a legjobbnak tartott.

Hívő ember lévén Szálasi Ferenc, a mélyen hívő magyar embereknek nem akarhatott rosszat.

Kiemelkedő szerepet szán az egyháznak a hungarizmusban. Ebből következik, a keresztények nem gyűlölhetik azt az embert, aki szabad vallásgyakorlást, ígér nekik.

Aztán itt vannak az anyák és családok, akikre feltétlenül számít az új Magyar birodalom felépítésben. Akkor tehát, a magyar családok sem lehetnek az eszme ellenségei.

Nemzetnevelők olyanok, mint; óvónők, tanárok, pedagógusok s mind azok, akik a jövőnk nevelésénél számításba jöhetnek, kiemelkedő helyet foglalnak el a Hungarizmusban, így tehát akkor, mint ellenfél, ellenség Ők sem jöhetnek számításba.

Egészségügy, közalkalmazottak, értelmiségiek mind, mind fontos szerepet játszanak Szálasi Ferenc elképzelésében, terveiben.

A parasztság, a bányászok, az iparban dolgozók kiemelkedően fontos volt számára, mert a nemzetgazdasági felemelkedését bennük látta, mert hasznot hoznak az országnak. Itt ellenséget nem lehet keresni, hiszen rájuk építkezik a gazdaság, kiemelkedően fontosak Szálasi szemében.

A Hungarizmus fontossági perifériájába a kereskedelem és legfőképpen a pénzvilág kerül. És mind mondani szokás „itt van a kutya elásva”, vagy is „ez a dolog rákfenéje”. A bankok, a kereskedelmi cégek nem az állam, a nép hasznát, jólétét segítik elő, hanem csak a saját profitját tartja szem előtt. Azt hiszem, ezt nem kell mélyebben taglalni, mindnyájan érezzük.

Ezért aztán a Nemzetvezető a javak elosztásánál ugyancsak a hátsó fertályba sorolta fontosságukat.

Itt jutottunk el ahhoz a réteghez, akik áskálódásaival, vádaskodásaival a Hungarizmus megvalósításának személyét el akarták, és el is tették az” útból”. Kitalált, máig nem bizonyított történeteket, eseteket kitalálva rángatták Szálasi Ferencet vérbíróság elé, hogy elérjék céljukat, megöljék a Magyar Feltámadás vezéregyéniségét.

Gazdasági terveibe nem tudtak belekötni az „illetékesek”, annak nagyszerűsége miatt. A magyarság szeretete és a „Magyarok mindenek felett” szemlélete szúrta a judea-bolsevista elvtársak szemét.

Számukra az, az elgondolás, hogy a zsidó vagyont az állami vagyon részévé teszik, és annak megfelelően részesülnek a javak elosztásából, elfogadhatatlan volt.

A vagyon, a haszon elvesztésének réme ott keringett a fejük felett, hát meg kellett ölni azt, aki ezt veszélyeztette számukra.

Ezzel megérkeztünk a címben feltett kérdés megválaszolásához, vagy is: ki gerjeszti a gyűlöletet, a hazugságot?

A válasz teljesen egyértelmű: azok a haszonleső, ország kiárusító, hazaáruló, magyar népünket sanyargató politikusok és utódaik, akiknek többsége még mindig ott ül a „bársonyszékben, a nép nevében”.

De, az ő „népük” egyre fogy, és mi nemzet szeretők, egyre többen vagyunk, leszünk és ez bíztatást ad a jövőnkre nézve.

„Fel barátim, drága Jézus zászlaja alatt!
Bátran, bátran segedelme diadalmat ad!

……..

Szóljon a kürt, fent lobogjon a győzelmi jel,
Diadalra Jézusunkkal, neki győzni kell!

……..

Harci zajnak közepette, mentőnk résen áll!
Bátorság! Ő áll segélyül szívünk harcinál!
Bízzatok mert Jézus eljön,Ő a Fővezér,
Zengje ajkunk:hozzád esdünk győzedelemért.”

Vándor admin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk