width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ember tervez, Isten végez

2008. augusztus 21., csütörtök

Ember tervez, Isten végez

Ember tervez, Isten végez

Ebben a postban a 66-os út nem a nomadizáló amcsi motoros hippik kultuszát hivatott elemezgetni, ez nem arról szól.

Leginkább úgy értelmezhető, mint az előre kigondolt megvalósulás folyamata, amikor is a sok részletkérdésben megnyilvánuló véletlen alakítja ki a végső valóságot. Az a véletlen, amit úgy különben az Isten irányít. És ahogy ez történik a maga folyamatában, az a 66-os úton való haladás.

A nekiindulás pillanata az a kezdet, onnantól valamennyire mindenképpen kezdenek eltérni a tervtől a bekövetkező események. Azért, mert az emberi elme nem képes tökéletesen szimulálni a valóságot. Hiába van komoly spekulálás, bizonyos százalék fölé NEM lehet menni. Erre mondják azt is, hogy ember tervez, Isten végez. Azért persze nem mindig a legrosszabb lehetőség valósul meg.

De pont nekem konkrétan is jelent valami mást. A legrégebbi elképzelt gondolatsor amire emlékszem (és a legrégebbi álom motívum is), az, hogy oda képzelem magam egy dombos, füves pusztaság közepébe, és azon gondolkozom, a tér melyik pontján csatlakozzak az emberi civilizációhoz. Mindezt úgy, hogy az azt megelőző időhöz képest jelentősen kitágult a tudatom valami rendkívüli esemény hatására, amit itt most nem írok le. De nem drog hatására !!! :-)

És valahogy a saját későbbi jövőmet is láttam akkor, pontosabban sok lehetséges jövőmet, amiből aztán ugye egy konkrét történéssor valósulhatott meg.

Ezt én megtapasztaltam, de messze nem én találtam fel. A gnosztikus filozófia része, és az angol wikipédián is van róla info a Multiple minds címszó alatt. (politikai, gazdasági, pénzügyi, faji témában viszont ne a wikiből tájékozódjatok, mert az egyrészt polkorrekt, másrészt propaganda, és így ugye a neokon / neolib mérgezés ott is jelen van)

Tehát a mára vetítve az itt és a most éppen történő jelenére utal, egy utasítás a kezdetből, ami saját magamtól származik. A helyzetet tovább cifrázza, hogy - lehet, hogy emiatt - a jövőből is megfigyelem a saját múltam, és ugye a megfigyelő hatással van a megfigyelés tárgyára (Schrödinger macskája ugye)

Egyébként bizonyítottan léteznek a jövőből a múltba haladó elemi részecskék, amik akár információt is vihetnek a jövőből a múltba. Ilyenek a tachyonok is.

A lényege az lenne a nekiindulásnak, hogy képesek legyünk olyan pozíciót felvenni a társadalmi élettérben, hogy a ránk hatással levő negatív tényezők és elemek között ne legyen különösebb kapcsolat és főleg információ áramlás. A kamu, vagy mű (mi a műterrorizmus : pl. tényleg robbantanak, de nem a terráristák xD hanem a titkosszolgálat) terrorveszély fenyegetésére hivatkozva kiépülő mindenféle személyazonosító, biometrikus, és egyéb nyilvántartások pedig garantáltan rossz kezekbe kerülnek, hiszen a ma létező kormányok nagy része ZOG azaz a nemzetközi zsidóság gazdasdági, pénzügyi, és ezáltal hatalmi lobbijának alávetett bábkormány.

Mert egy különálló elemi vagy emberi tényezőből fakadó nehézséggel még meg lehet birkózni, de ha egy egész hálózat szerveződött az ellehetetlenítésedre, kvázi rabszolgasorban tartásodra, és ez olyan természetesen vesz körül, akárcsak a levegő, akkor már zúzósabb a szituáció.

Volt az a mese a hegy királyáról, aki ellen összefogtak a völgybeni királyok. Ki győzött? :-D

Itt jön a képbe az, hogy mi bajom is van nekem a zsidókkal, itt a shoutboxban is kérdezték, hát pontosan ez. Emberiség ellenes hálózat, ami csak a maga önös érdekeit tartja szem előtt, mivel a vallásukban benne van, hogy a nemzsidók nem emberek, és bármit meg lehet velük tenni. Nem tudod teljesen kikerülni őket, ha egymagad vagy.

A Mózes az pedig tényleg egy zsidó név. De mindig.

Amúgy pedig ha csak egy töredéke igaz annak, amit a cionistákat leleplező sajtó megír, kapaszkodhatunk, mert igencsak durva dolgok következnek.

Dehát a cionisták is csak tervezni tudnak, a terveik megvalósítása elé együttesen összefogva változatos akadályokat lehet állítani. Igazi megoldás pedig a tőlük való függetlenedés lenne, ebben addig kell elmenni, amennyire csak lehet ajelenlegi helyzetben (aztán meg teljesen) ahogy azt Irán, vagy akár Kuba, Venezuela, Bolívia is megteszi.

Cionista tervez, Isten végez. Isten pedig anticionista. Jehova pedig nem azonos Istennel, hanem ő csak a demiurgosz. :--)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk