width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Fideszes neokon érdekek

2008. augusztus 15., péntek

Fideszes neokon érdekek

Fideszes neokon érdekek

http://barikad.hu/node/16844

Valahogy hányingerem lett a neokon fideszes zsidóktól. Szerintem szavazzatok inkább a Jobbikra ti is. Csak úgy, mert én mondom. Meglesz az az 5 % lazán, ha mind elmegyünk szavazni ! :-) MÁR JÖVŐRE !!!! Európai, brüsszeli parlamenti választás lesz ugyanis (EP választás)

Az az ellenség a legveszélyesebb, aki képes barátnak álcázni magát. A fidesz valódi vezetői pedig pontosan ilyen ilyen ellenség. Radikális, nacionalista, szociális RETORIKA, amivel a tetteik valahogy soha nincsenek szinkronban. Pl. Mikola gyújtó beszédei a kórházprivatizációk és a neolib eü deform ellen, majd titokban megy tárgyalni a hospinvest-tel, és kijelenti, hogy az egri körház "jó kezekbe kerül" ha az övék lesz.

Az izraeli Likud pedig még mindig a Fidesz testvérpártja...


Izrael kínjában kiadott egy közleményt, hogy leállítják a "védelmi" fegyverek szállítását (pont most, mikor a legnagyobb szüksége lenne Grúziának a légvédelemre), és egy nappal később a zsindex nekiáll maszatolni, legendákat szőni és terelni. Leszögezhetjük, hogy az index az izraeli kommunikáció eszköze. Eddig is világos volt, hogy cionista, csak nem volt egyértelmű, hogy közvetlen izraeli vezérlés alatt áll.

Néha hallom itt-ott, hogy a zsindexet fideszes portálnak mondják. Ja, hát így persze hogy az. Zsidók irányítják ezt is, azt is. A magyarok csak "talpasok" lehetnek ott, valódi beleszólásuk a dolgokba nincs. Aki meg túl magyar nekik, azt kizárják a pártból, mint ahogy ezt megtették Kosaras Péter Ákosssal is.

A zsidó média (zsindex, közszolga, tv2, rtl) elfogultan közvetítette a kaukázusi háborús eseményeket, információs háborút folytattak Oroszország ellen. A grúzok támadtak először Dél-Oszétia fővárosára, a grúzok gyilkolták le a helyi békefenntartókat, és emellett Grúzia népirtásra készült.Az orosz GDP idén várhatóan 8,1%-kal fog növekedni, miközben gyakorlatilag nincs államadósságuk.

Az USA államadóssága meghaladja a 9000 milliárd ( írd és mond kilencezer-milliárd ) dollárt, a GDP éves növekedési üteme - ha semmi sem jön közbe - 1% körül lesz.

Keressük a gyengébb felet, az áldozatot, akivel együttérezhetünk? Nem, hanem nézzük meg, ki mögött ki áll.

Oroszországot az oroszok, az USA-t pedig a neokon zsidók irányítják. A fidesz egyértelműen az USA mellé állt a mostani állásfoglalásával.

Mihail Szaakasvili maga is zsidó, és a kormányának vezetésében a zsidók vannak többségben, úgy van ott tehát, ahogy nálunk is sajnos.

A konfliktus eredménye :
a kaftánosok belátták, hogy az Oroszországot elkerülő olaj- és gázvezetékekbe fektetett pénz nem sokat ér, mert a vezetékek nem bombabiztosak. :-) Lebukott Izrael, hogy az épülő olaj-bizniszük védelmére fegyverrel és katonákkal látták el Grúziát

Az USA és Izrael meg akarta lepni az oroszokat, és az oszétokat ezzel az akcióval, azért időzítették az olimpia idejére az egészet. Csak azt nem tudták, hogy a ruszkik valószínűleg régen készen álltak erre, és várták, hogy Szaakasvili + Izrael + USA hibázzanak. xD

További tájékozódáshoz ezek a linkek ajánlottak :

http://reakcio.wordpress.com/2008/08/14/izrael-kozvetetten-hadban-all-oroszorszaggal/

http://barikad.hu/node/9147

http://barikad.hu/node/16793

http://barikad.hu/node/16818

http://barikad.hu/node/16824

http://barikad.hu/node/16805

http://barikad.hu/node/16796

Orbán világossá tette pártja hovatartozását

Többen írtak már véleményt a legutóbbi Orbán nyilatkozatról. Sokan nagyon lényeges, magyarázó kommentárt fűztek ehhez a FIDESZ valóságos arcát bemutató megnyilvánuláshoz. Így azt gondolhatnánk, hogy már voltaképpen nincs is mit hozzátenni. Azonban elemezzük egy kicsit ezt a nyilatkozatot abból a szempontból is, hogy az elkövetkezendő választások fényében, amely 2010-ben lesz, ennek mekkora lehet a jelentősége.

Ugyan két esztendő van hátra a választásokig, de valamennyien érezzük, hogy ez a két év még nagyon sok keserűséget és a nemzettől hihetetlen áldozatokat követel majd, amennyiben nem történik közben valamilyen drámai, ugyanakkor pozitív fordulat. Ez pedig nem valószínű annak ellenére sem, hogy a médiában folyamatosan az előrehozott választások meglebegtetésével próbálják a tömegek hangulatát csitítani.

Az orbáni nyilatkozat Oroszországnak Grúziával történő hadba szállásáról lényegében nem más, mint Orbán Viktornak és pártjának abszolút meghajlása a neokon-cionista világhatalmi erők törekvései előtt, illetve behódolás a 2010-es választásokat, és a választások kimenetelét meghatározó világtőkének. Itt abszolút tetten érhető a FIDESZ álnemzeti tevékenysége. Bodorság azt gondolni, hogy a most legnagyobb úgynevezett ellenzéki párt hatalomra kerülése esetén a valós nemzeti érdekek mentén irányítaná az országot. Ez már csak azért is ostobaság, mert ebben az esetben a FIDESZ-nek meg kell fizetnie hatalomra kerülésének az árát. Ez pedig nem lesz olcsó mulatság. Fizetni a tőkének csak pénzzel lehet. Pénzt pedig, csak a nemzet további kifacsarása árán lehet előteremteni. Az, hogy ez milyen stratégia alkalmazásával legyen megvalósítható, majd eldönti a FIDESZ-t hatalomra segítő neokon-cionista hatalom.

A nemzeti radikálisok már évek óta bizonygatják a FIDESZ nemzeti voltának hamisságát. Amennyiben megvizsgáljuk ennek a pártnak a 2002. óta tartó ténykedését jól látható, hogy a hangzatos szólamok mögött egészen más cselekvési megnyilvánulások állnak. Világossá kell válnia minden nemzeti érzelmű magyar számára, hogy a FIDESZ ma pontosan ott tart, ahonnan 1988-ban elindult. A FIDESZ neoliberális párt, mely széles tömegek nemzeti érzéseire ráülve kerülhetett hatalomra 1998-ban. Az MDF összeomlásával ugyanis egy politikai vákuum alakult ki, amelyet be kellett tölteni. Meg kellett fogni a nemzeti érzésű tömegeket, hogy azokat kordában lehessen tartani. Ez lett a feladata a FIDESZ-nek, hiszen erre a továbbiakban a tekintélyében és társadalmi támogatottságában is megtépázott MDF már alkalmatlan volt. Ugyanakkor ne feledjük el azt sem, hogy a vezérek (Orbán, Kövér stb.) mind úgy tanulhattak külföldön, ahogyan csak azok a fiatalok, akiknek ezt a lehetőséget az akkori MSZMP jóváhagyta mind keletre, mind nyugatra egyaránt. Valamennyien kiválasztottak voltak és valamennyien most fizetik tanulmányaik és jelenlegi jólétük árát. Természetesen ezen a színpadon magának a magyarságnak nem osztottak szerepet.

Visszatérve Orbán Viktornak Oroszországot elítélő nyilatkozatára azt kell megállapítanunk, hogy az elnök ezzel csak azt tette, amit elvártak tőle. Így is egy újabb jó pontot begyűjtve a 2010-es választásokra.

Sokan sértve érzik magukat, amikor a radikális oldalról markánsan bíráljuk Orbánt és pártját. Mégis, újra és újra el kell mondanunk, hogy jelenleg egyik úgynevezett parlamenti párt sem a magyarság képviselője, tehát a FIDESZ sem. Sokan mondják azt is, hogy ahelyett, hogy Orbánékat bírálnánk, jobban tennénk, ha a törvénytelen, nyíltan nemzetellenes gyurcsányi társaságot kritizálnánk. Már csak az a kérdés, minek? Az MSZP-SZDSZ koalíciótól pontosan azt kaptuk, amire számítottunk. Legalábbis mi, Nemzeti Konzervatívak erről beszéltünk már 2002-ben is, amikor a FIDESZ mély hallgatásba burkolózott, akárcsak annak vezére, aki több mint két éven keresztül meg sem szólalt a parlamentben.

Orbán és a FIDESZ tehát minden kétséget kizáróan újra világossá tette, hol áll, kiket képvisel. Ne legyenek hiú ábrándjaink velük kapcsolatban. Ugyanakkor rengeteg jó szándékú, nemzetben gondolkodó, de a radikális gondolatokat elvető nemzettársunknak fog még fájni a feje később, amennyiben nem veszi tudomásul a tényeket és a realitásokat. Sajnos erre a fejfájásra nem lesz elég az aszpirin, ha egyáltalán lesz rá pénz.




A Fidelitas az amerikai neokhonok bércsicskája?

2008. augusztus 15. 15:20HunHír.Hu

Az "Egyesült Nemzeti Mozgalom" grúz parlamenti frakciójának vezetője és a grúz Külügyi Bizottság elnök-helyettese köszönetet mondott a Fidelitasnak. Igor Szavolszkij, orosz nagykövet szerint a Fidelitas "az amerikai neokonzervatívok zsebéből prédikál".

Az "Egyesült Nemzeti Mozgalom" grúz parlamenti frakciójának vezetője és a grúz Külügyi Bizottság elnök-helyettese köszönetet mondott a Fidelitasnak.

Az orosz-grúz konfrontáció és a helyzet elfajulása nemcsak a térség békéjének és stabilitásának okozott károkat, hanem komoly veszélybe sodorta a valódi demokrácia megteremtéséért folytatott folyamatos küzdelmet is - áll az "Egyesült Nemzeti Mozgalom" grúz parlamenti frakciójának vezetőjének és a grúz Külügyi Bizottság elnök-helyettesének közös levelében.

Petre Csikarisvili és Irakli Kavtaradze Szijjártó Péternek a Fidelitas elnökének címzett levelében úgy fogalmaz: "az agresszió és a félretájékoztatás ellen világszerte szervezett tüntetések megmutatták Grúzia népének, hogy igenis vannak olyan szövetségeseink és közeli barátaink, akikre az igazán nehéz időkben is számíthatunk. A Fidelitas egyértelműen az egyik ilyen igaz barátunk".

Igor Szavolszkij, orosz nagykövet ugyanakkor a Fidesz álláspontját úgy kommentálta a TV2 Tények című műsorának csütörtöki adásában, hogy "egyrészt nyugodtan, másrészt enyhe undorral fogadja el, mert ami a külpolitikai kérdéseket illeti, ők az amerikai neokonzervatívok zsebéből prédikálnak".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk