width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: A júdaista mindig ellenség

2008. augusztus 16., szombat

A júdaista mindig ellenség

A júdaista mindig ellenség

A velük szemben meglevő "utálat" (ami inkább elutasításnak nevezhető) arra vezethető vissza, hogy a médián keresztül folytatott népbutítást, hangulatkeltést és véleményformálást ez az embertípus végzi a maga érdekeinek megfelelően. Aki ezt meglátja és megérti, az eleve hitetlenkedve fogad minden információt, amit a zsidók vagy a zsidókhoz kapcsolódó intézmények. médiák, társaságok stb. közölnek.

A budapesti zsidók undok módon rivalizálnak a magyarokkal. Fölényeskedve, és persze hamisan érzékeltetik, hogy mekkora értéket teremtettek. Nagyon sok embert meg tudnak sérteni ezzel, és erre tudatosan játszanak rá.

Nem természetes folyamat eredménye, hogy ennyi zsidó van a vezető rétegben. A zsidós jogászklikk szándékosan nem engedi meg a magyarok jogos önvédelmét és a teljesen életszerütlen arányosság elvét követelik meg, mert a zsidók a cigányokat akarják szövetségesükké tenni a magyar etnikummal szemben. A magyar jogászok a természetes igazságérzetüket és a józan eszüket használják, és nem idealista szabadkőműves- liberális utópiákat kergetnek.
.
A magyarok nyugodtan szeretnének élni, a rosszindulatú zsidókkal való rivalizálás, és a cigányterror nélkül.

Első lépésnek megteszi, ha mindenfajta befolyásolási kísérletet elutasítunk, ami a zsidóktól ered.

Éppen ez a kizárás a fő értelme annak is, hogy ez a blog íródik. Egyszer kell csak rájönni, kik alkotják a nemzetellenesség hálózatát, akikre nem szabad szavazni, akiknek a szavára nem szabad adni, akikben nem lehet megbízni. Félaktív rezisztancia ahogy én látom. ÉS MŰKÖDIK !!!!! :-)

Az antiszemitizmus nem előítéletesség, hanem egy teljesen jogos önvédelemi reakció a zsidók aljasságaira, és mindent ellopni akarására. Amit meg nem tudnak valamiért ellopni, azt megpróbálják tönkretenni.

Ahogy a zsidók segítik egymást, azt korrupciónak és kontraszelekciónak nevezik. Etnikailag nem pártatlanok. Túlzottan egymást segítik be a vezető poziciókba.

Attól, hogy valakik 88-89-ben eljátszották a nagy ellenállókat, és ebből politikai tőkét kovácsoltak, még lehetnek eszméletlen nagy mocskok (ugyebár az szdsz is ebből lett) és azok is.

A Habsburg elnyomók szövetségesei voltak a magyarok ellen. Ezért engedték őket ide a habsburgok, és ezért erőszakolták ki a zsidók egyenjogúsítását. Azelőtt külön törvények voltak, hogy a zsidók gátlástalanságát kordában lehessen tartani. De nem, a szabadelvűek "emanczipálták" őket. Emiatt nőhettek a magyarok fejére. Istóczy Győző akkor élt, és sokat írt a zsidókról. XII röpirat címmel volt egy kiadvány, aminek ő volt a főszerkesztője.

A zsidók ma kizárólagos politikai hatalomra törekedtek, ez joggal váltott ki ellenérzéseket.A mai magyar parlamenti pártokat pedig cinikus zsidók működtetik, tehát az "ellenzékiek" is csak ugyanolyan megélhetési politikusok, mint a többi politikai párt tagjai. A rendszerváltás zsidó politikai színjáték volt. Felosztották a politikai oldalakat. A lényeg minden pártnál ugyanaz : korrupt módon élősködni az országon.

Még a mi oldalunk intézményeinek többségének élén is ők ülnek.

Aki a zsidó fajhoz tartozó az ha megkeresztelkedet, akkor is zsidó marad.

Lásd: Erdő Péter, Paskai László, Várszegi Asztrik. Utóbbinak épp ebben a hónapban hallottam pár beszédét. Filoszemita, és hamiskás beszédek voltak.

Ezek valójában a zsidókhoz húznak, egy kis katolikus mázzal, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb. Bár ennek ellenére, egyre jobban kilóg...

Ezekre mondta találóan Jean-Marie Le Pen: "Lustiger párizsi hercegérsek megkeresztelkedése lehet, hogy eggyel több katolikust jelent, de nem jelent eggyel kevesebb zsidót."

Amig a politikát és a gazdaságot titkos módon a budapesti zsidók irányitják, addig semmi garancia arra, hogy a magyar többség érdekében szülessenek döntések. Csak a morzsa jut nekünk.
.
Szétprivatizálták a a gazdaságot, alig maradt termelő üzemünk, nem számitottak humánus szempontok, hogy hány 100 ezer munkanélküli lesz.

Ilyen ellensége nem volt még az országnak mint a zsidó. Mások nyíltan támadtak de a zsidók alattomosan beépülve bomlasztanak és gyötörnek.

Ha Magyarország sikertelen, az nem a magyar emberek bűne, hanem a vezető rétegé. A zsidó kufármentalitás része, hogy a közhatalmat a magánvagyon gyarapítására használják fel. És ha a vezető rétegben magas a zsidók aránya, akkor joggal lehet ebből a megfelelő következtetéseket levonni.

Egy etnikai kisebbségnek nincs joga állandóan azon szervezkedni, hogy az országot irányítsák. Ne csodálkozzanak, ha a nagy erőlködésnek koppanás lesz a vége. XD

A zsidóságot, amióta más népek országaiban diaszpórában élve létezik, a világon már nagyon sok uralkodó volt kénytelen vagy elüldözni, vagy külön törvényekkel megfékezni, és ez így ment már többezer éve. Amikor már ezek az eszközök sem segítettek, jöttek a pogromok. Vajon ennek nincs valami alapja? De van, a pogromok általában valami égbekiáltó zsidó gaztett után törtek ki, jogos felháborodásként. Pl. keresztény gyerekek tűntek el. Nálunk a Solymosi Eszter zsidók által történt meggyilkolása volt egy ilyen eset például.

Az az abnormális állapot, ami ma van, ami amiatt alakult így, mert a zsidók megalapozták a hatalmukat a pénzügyek területén. Mert amíg nem volt meg ez a hatalmas lobbierejük, addig a helyükön kezelték őket.

A reform szó definíciója a következő: háttérhatalmi törekvések keresztülvitele mindenáron. A zsidó háttérhatalom feladata, hogy a világ országai mindig el legyenek adósítva, hogy a „szegény" zsidó bankár jó magas kamatra kölcsön tudjon adni a szintén zsidós nemzetáruló kormányoknak, és a profit a nemzetközi valutaalap (zsidó maffiózó szervezet), vagy az Usa nemzeti bankjába kerüljön (ami a Rotschildok magántulajdonában van)

Mennyi pénz, mekkora szervezettség van a filoszemita hazugságok propagandagépezete mögött. Hány "antifa", nacionalistaellenes, és cionliberós szervezet van? Ezeket valakik pénzelik ám!

"Aki fölfedezte az igazságot a júdaizmus ügyeit illetően és nem küzd a zsidóság mint közös ellenség ellen, valamint nem figyelmezteti, óvja nemzettársait a zsidó fertőzés veszélyeiről, a zsidó fegyvertársa lesz a saját nemzete elleni támadásban és fajának legnagyobb árulója!" Einar Aber

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk