width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Brezsnyevi a Berzsenyi, cionista suli, balliberális tanárok - és a tőlük rettegő diákok

2013. november 30., szombat

Brezsnyevi a Berzsenyi, cionista suli, balliberális tanárok - és a tőlük rettegő diákok

Egymás kultúrájának kölcsönös tisztelete, mi? Amúgy is szokásuk lehülyézni azt aki nemzeti érzelmű, ismerjük ezt a viselkedést, vélekedést. Ez nem csak magyarellenesség, más országokban is pont ugyanígy támadják a liberális zsidók a helyi nemzeti öntudatot.

Így működik a cionista agymosás egy budapesti "elit" középiskolában - gimnazista olvasónk levele

http://kuruc.info/r/20/120717/

Kérdések a berzsenyis "toleranciabajnokokhoz"

http://kuruc.info/r/7/120787/

Képek onnan, illetve innen:

http://www.stormfront.org/forum/t706551/

"Mikor valaki nemzeti pólóban érkezett az iskolába, volt, hogy undorral kérdezte meg az egyik tanár, hogy "mi ez a szar?" illetve, hogy normális-e az illető."

"Én, mint magyar szülő nem adnám abba a gimnáziumba egyetlen egy gyermekemet sem, mert én is vagyok legalább akkora magyar etno-soviniszta, mint azok, amilyen etno-soviniszta zsidók. Tiszteljük egymás etnocentrikus becsvágyát, és ne keresztezzük egymás útjait. A Berzsenyi név ebben az esetben irritáló! Mert olyan etnikum gimnáziuma, amely semmiféle történelmi sorsközösséget nem alkotott a Berzsenyi korában (Hetye, 1776. május 7. – Nikla, 1836. február 24.) élt magyarsággal, sőt felmenőik Berzsenyi korában még Magyarországon sem éltek. Zsidó felmenőik, főleg a 19. század második felétől telepedtek Magyarországra. Ezért is javasoltam NACHMAN KROCHMAL (1785-1840) személyét, mint névadót. Egy gimnázium nevében is fejezze ki tartalmát és szellemiségét. A Berzsenyi név ez esetben egy mimikri. Körülbelül olyan mimikri, mint a vezetéknév megmagyarosítás. Ha valaki zsidó, akkor kívül és belül is legyen Szidó. Emelt fővel vállalja fel zsidóságát és ne sunyi módon settenkedve!"

Berzsenyi Dániel - 1776-1836 - költő

„...a falusi zsidók többnyire oly egészen demoralizált népcsalók és orgazdák, hogy azokat a nép között megszenvedni, vagy még azokkal bort és húst árultatni csupa veszedelem"

továbbiak: http://hu.metapedia.org/wiki/Magyar_antiszemiták_listája

Szegény Berzsenyi Dániel, szégyen, hogy egy ilyen iskola mocskolja a nevét. S ha tudná, hogy ezek az idegenek napjaink Magyarországában már nem csak a vidékre, és a kereskedelemre jelentenek veszedelmet. Egy nemzeti kormány megalakulásával az egyik legfontosabb teendő, a munkahelyteremtés, a közbiztonság, és a pénzrendszer rendbetéte mellett, az oktatási rendszer teljes körű átvilágítása. Majd annak eredményének függvényében az ilyen és ehhez hasonló intézmények fertőtlenítése, szó szerinti kiganézása szükséges. A tisztes magyar oktatásnak nincsen szüksége agymosásra, elegendő, ha az igazat tanítják.

A diák nem tudni ki, sőt az is lehet hogy nem diák csak tudja mi folyik a brezsnyevi Berzsenyiben. Miért nem "mer" kiállni az urbánus - liberális bosszú népéből való ellenség elé hogy ide lőjetek - de hiszen erről épp az intoleráns libsik tehetnek!

Törzsi háború természetrajza: MEK-en megvan az egész könyv

http://mek.oszk.hu/11600/11637/11637.htm

Papíron is megvan pár éve, népi kontra urbánus témában alapvető olvasmány ez - is.

http://reakcio.blogspot.hu/2008/02/trzsi-hbor-termszetrajza.html


Mert mondjuk nem akar a népszabóságban, meg pénzért íratott libernyák blogokban szerepelni, azért! Libtardok le házmesterezik a nemzeti érzelmű magyarokat, miközben fajtajellegzetességük az árulás, besúgás! Ez egy ilyen eszme, ld. kommunisták, jakobinusok, stasi, kgb! A kommunista besúgóhálózat tele volt azokkal, akik később szadeszesek vagy egyéb liberálisok lettek, közintézmények, közhivatalok, félig állami alapítványok, és igen iskolák élén! Komcsi tanárokkal mai napig tele az ország, pl mint a "történelemtanárok egyesülete" és a szocion álszakszervezet pddsz, hahás és egyéb "szabad kezdeményezések hálózat" (keress rá, mi volt ez!) kötődésekkel, ezerrel támadták a kormány kevés normális oktatáspolitikai intézkedését, a vadliberális dogmáik alapján. Kell a megtisztulás : erkölcsi hullák ne taníthassanak hazugságokat, főleg ne neveljenek öngyúlölő magyarokat!!!

Akit nemzeti jelképeink és nemzeti nagyjaink emléke zavar, azt valójában a létünk zavarja! Kozmopolitizmus : sehol sem lehetsz otthon a világban, mert nem vagy senki és nem tartozol sehova, ideális agymosott fogyasztó zombik előállítása futószalagon. A kulturális marxista ihletésű, kommunista gyökerű de a liberalizmus által sajnos tovább vitt proletár internacionalizmus nem azonos más népek tiszteletével! A többi kultúra tiszteletéhez először is kell az hogy ne oldódjanak fel azok a nemzeti kultúrák a globalomoslékban. És ennyi erővel a német, ruszin, jász, kun, matyó, HUN stb. hagyományokat is lehetne kultusszá tenni, valahogy a liberális részről mégis mindig zsidók kerülnek előtérbe. A legtöbb zsidó balliberális, a legtöbb balliberális zsidó. Zsidók vajon miért ragaszkodnak annyira a hagyományaikhoz, még a vállalhatatlan vérgőzös faji soviniszta talmudhoz is? Jellemzően konzervatívok a zsidók saját életükben, pl. 4 gyereke és példás házassága volt az egyik amcsi vadliberális feminista zsidó "élharcosnak" miközben egész életében támadta a család intézményét és egyéb civilizációs értékeinket - a MIÉNKET... Saját ügyeikbe SOHA nem tűrnek SEMMI beleszólást, hát akkor ők se pofázzanak bele más nemzetek életébe. Izrael se tűr beleszólást, maga a cionizmus is korlátlan zsidó érdekérvényesítésről szól tekintet nélkül akár emberéletekre is ld. izrael kegyetlen és igazságtalan háborúi, vagy a zsidó terrorszervezetek mint az Irgun, no és a Mossad se valami toleráns! HA a zsidók el akarnak különülni, NE magyarázzanak hogy másnak miben kéne hinnie, tolerálják az irántuk kialakuló ellenszenvet is, azt' kész. Megmondta egyikük, "nem szerethet mindenki", főleg ha okot is adnak rá teszem hozzá én. :P Majd szeretik őket, ha arra adnak okot. A magyarok német, osztrák, török, vagy oroszellenessége miért nincs ilyen szinten, pedig háborúztunk velük nem egyszer, még meg is szállták az országot?!?!? ;)

Így működik a cionista agymosás egy budapesti "elit" középiskolában - gimnazista olvasónk levele

Olvasói levelek :: 2013-11-23. 19:32

Levelemben a magyar iskolákban folyó társadalmi életről ejtenék pár szót. Egy budapesti, 13. kerületi „elit" iskolába járok, ahol minden évben 6-10-szeres túljelentkezés van. Hosszú idő óta figyelem az itt folyó cionista megjegyzéseket, viselkedéseket, mind a tanárok, mind a diákok részéről.

Berzsenyi Dániel Gimnázium

Tizenéves fejjel, még nem sokat láttam a világból. Leginkább csak arról tudok írni, hogy mi folyik ott, ahol naponta 8-10 órát töltök. Az iskolát több cikkben is dicsérik, kihangsúlyozzák, hogy mennyire szabad szellemű ez a gimnázium, és hogy milyen kötetlen a viszony a tanárok és a diákok között. Leghíresebb ismérve az iskolának a liberalizmusa. Ha egy szóval kellene leírnom az iskolát, akkor csak annyit mondanék, hogy cionista. Ez a Berzsenyi Dániel Gimnázium.

Az iskola felnevelt több „híres" személyiséget is. Például Tom Lantost, Mérő Lászlót, Popper Pétert... De térjünk vissza a napjainkban tapasztalható eseményekre.

Az iskolában körbejárva találkozhatunk olyan termekkel, melyeket valószínűleg a tanárok és a diákok együtt „díszítettek fel". A falon több, a diákok által készített poszter is található. Egyet alaposabban szemügyre vettem. A tetején nagy betűkkel azt láttam, hogy ünnepek. Majd elrettentem a cím alatt látható szövegektől. A poszteren zsidó ünnepek, kifejezések, és azoknak a magyarázatával szembesültem. Rápillantottam egy másik tablóra is, de mikor megláttam a sárga csillagot rajta, rögtön meggondoltam magam, hogy tovább olvassam-e.

Rendkívül nagy csalódással töltött el az idei október 23-ai „ünnepség". Egy irodalomtanár és az osztálya szervezte. Az ünnepségről előre annyit mondtak, hogy majd filmet fogunk nézni. Tudtam, hogy az iskola, ahogy ők fogalmaznak: „nem mindennapi módon szokta az ünnepeket lebonyolítani". Ez a nem mindennapi lebonyolítás idén annyit jelentett, hogy megnéztük a Megáll az idő című filmet. A film végén szembesültem azzal, hogy egy szó sem esett az '56 októberi történésekről. Nemhogy a pesti srácokról és arról a több ezer emberről, akik életüket áldozták a hazáért. Tudtam, hogy nem lesz órákig tartó megemlékezés, de én úgy gondolom, hogy a Himnusz meghallgatását, illetve egy egyperces néma csendet megérdemelne a több ezer hazafi, akik életük árán próbálták jobbá tenni Magyarország jövőjét.

Hab a tortán, hogy a holokauszt-napi megemlékezésre már megbíztak egy tanulót, hogy forgasson filmet a „holokauszt túlélőivel". Természetesen a holokauszt-megemlékezést már fél évvel előbb meg kell szervezni és mindent meg kell tenni azért, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen...

Az elmúlt években ez a „megemlékezés" úgy nézett ki, hogy minden osztályt köteleztek a Páva utcai zsinagóga, vagyis a holokauszt-emlékközpont meglátogatására. Ahol természetesen 3 órás vezetésben, jobban mondva agymosásban vettünk részt. Illetve elvittek minket szintén több órás túrára a budapesti zsidónegyedbe, ahol több zsinagógát is megmutattak, és természetesen remek „történelmi tényeket" osztottak meg az iskola tanulóival.

Osztálykirándulásokon a zsinagógalátogatás minden évben megismétlődő program. Az egyik osztály utolsó kirándulásán Auschwitzba fog látogatni, hogy megtudják, milyen szenvedéseket élt át több ezer ott kivégzett zsidó...

Tehát jól látható, hogy a programok úgy vannak szervezve, hogy a zsidó kultúra, szokások legyenek a központban. És hogy mindenki megismerhesse a zsidókat, akár akaratuk ellenére is.

Pár szót ejtenék bizonyos emberek viselkedéséről.

Nyilvánvaló, hogy az iskolavezetésben kik ülnek. Ezt nem ragoznám. De meg kell említenem a diákokat és az iskolát képviselő Diákönkormányzat egyik elnökét. Az úriember könnyen felismerhető az arca közepén elhelyezkedő nagy kampós orráról. De ő nem elégszik meg ezzel. Büszkén mutogatja a folyosón a kék-fehér Israel-feliratú Dávid-csillagokkal díszített alsógatyáját. Nyilvánvalóan nagyon büszke a származására és ezt ki is fejezi, bár erre nem hinném, hogy mindenki kíváncsi lenne.

A Diákönkormányzat (DÖK) elnökeit minden évben szavazással választják meg. A szavazás titkosan történik. Idén csak egy nevező csapat volt, és az volt a kérdés, hogy ezt elfogadjuk-e vagy nem. Utólagosan megtudtam, hogy a szavazás úgy történik, hogy ha egy ember is igennel szavaz rájuk, akkor ők az elnökök, és természetesen a pályázók is szavazhattak. Ez aztán a demokrácia... De sajnos ez ellen nincs mit tenni.

Sűrűn kapunk agytágítást arról, hogy a magyar emberek nem dolgoznak, nem képesek a munkájukat rendesen elvégezni.

Társadalomismeret órán a cigányok integrációjának az előnyéről „tanultunk". Ami igazából arról szólt, hogy a cigányok mennyire jó emberek, és hogy nem szabad őket kirekeszteni... Természetesen a tanár kíváncsi volt a mi véleményünkre is. Közöltük is, hogy nem értünk vele egyet, de a tanár képtelen volt ezt elfogadni, és tovább folytatta a saját eszméjének az átadását.

Mikor valaki nemzeti pólóban érkezett az iskolába, volt, hogy undorral kérdezte meg az egyik tanár, hogy "mi ez a szar?" illetve, hogy normális-e az illető.

A leírtakból mindenkinek feltűnhetett, hogy mennyire próbálják aktív-passzív módon belénk sugározni a saját, cionista eszméjüket. Azt sajnálom legjobban, hogy a jövő nemzedéke ebben a hamis tudatban fog felnőni és csak bábok lesznek ebben az országban. Mert a legtöbben nem gondolják át a hallottakat, hanem elfogadják azt, amit minden nap hallanak. Van néhány ember aki kivétel (köztük jómagam is), és aggódik a társai jövője miatt.

Remélem, sok emberhez eljut a rövid írásom és meglátják, hogy nemcsak a tv-ből, újságokból folyik a töménytelen hazugság, hanem a legsebezhetőbb réteget, a diákságot is igyekeznek hamis útra téríteni.

Egy magyar diák

Kérdések a berzsenyis "toleranciabajnokokhoz"
2013-11-25. 13:47

Kedves tanárok és diákok!

A Kuruc.info fórumán heves vita bontakozott ki „Egy magyar diák" levele kapcsán. Ő azt állította, hogy a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban cionista-liberális agymosás és történelemhamisítás folyik. Önök közül sokan éles bírálattal illették a fórumon a levél íróját, akire számos gyalázkodó és igaztalan megjegyzést tettek. Szintúgy vadul kiosztották a magyar diák védelmében megszólaló olvasókat. Az Önök fő érve mindamellett az volt, hogy a „liberális" szellemiségű Berzsenyi Dániel Gimnáziumban a „toleranciára nevelnek". Néhány kérdést szeretnék azonban feltenni az Önök számára, melyekre, ha tisztességes válaszokat képesek adni, készségesen elhiszem, hogy iskolájukban ténylegesen toleranciára nevelnek, és nem folyik a cionista oligarchia érdekeit szolgáló agymosás.

A "toleranciára nevelő" Berzsenyi Dániel Gimnázium

Következzenek tehát a kérdéseim, melyekhez – ismereteik egyoldalúságától, illetve hiányosságaitól tartva – némi magyarázatot is fűznöm kellett:

1. Tiltakoztak-e Önök valaha is a palesztinok ellen zajló izraeli elnyomás és terror ellen? 1947/48-ban hozzávetőleg 800 ezer palesztint űztek el otthonaikból erőszakkal az izraeli fegyveres csoportok, melyek számos vérengzést is végrehajtottak a palesztinok megfélemlítése céljából. (pl. Deir Jasszinban és másutt.) Az 1948 óta eltelt évtizedekben is tovább folytatódott a palesztinok kiszorítása a szülőföldjükről. Sok ezer palesztin esett áldozatul a megszállók terrorjának. A palesztinok természetesen ellenállnak, azonban érdemes összehasonlítani az áldozati számokat: 2000 óta 1014 izraeli és 6836 palesztin vesztette életét az összecsapásokban. (Ha a gyermekek számát nézzük, még inkább árulkodó a kép: 129 izraeli és 1519 palesztin gyermek halt meg erőszakos cselekmények következtében.) De megvizsgálhatjuk a foglyul ejtett személyek, a lerombolt házak vagy akár a sebesültek számát (http://www.ifamericansknew.org/) , és minden esetben azt találjuk, hogy a palesztinok összehasonlíthatatlanul többet szenvedtek és szenvednek, mint a zsidók. Nem beszélve arról, hogy rendületlenül zajlik Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben az izraeli telepek építése, holott a nemzetközi jog értelmében a megszálló hatalom nem változtathatja meg az etnikai arányokat az elfoglalt területen, és nem telepítheti be oda a saját népességét. Az ENSZ Közgyűlése számos határozatában ítélte el Izraelnek a palesztinok ellen elkövetett súlyos jogsértéseit. (Azonban sajnos az USA a BT-ben rendre megvétózza az Izraelt pellengérre állító határozatokat.) Megismétlem a kérdést: az iskolájukban állítólag tanított tolerancia miért nem vonatkozik a palesztinokra?

2. De tegyük fel, hogy Önök nem ismerik, vagy csupán az izraeli tálalásban ismerik a palesztin-izraeli konfliktus történetét. (Mellesleg szép kis tolerancia, hogy az ellenoldal érveire nem kíváncsiak, és gond nélkül elhiszik, hogy akikre a médiájukban azt mondják, „terroristák", „nácik", „fasiszták", azok tényleg mind fanatikus, őrült, vérszomjas emberek, akik ellen jogos bármiféle véres megtorlás.) Azonban nem volt olyan régen, így emlékezniük kellene arra, hogy Izrael 2008. december 26-án háborút indított a Gázai övezet védtelen lakói ellen. A vérengzés három hétig tartott, az izraeli haderő civil intézményeket – közhivatalokat, iskolákat, kórházakat – is bombázott, és tiltott fegyvert – úgynevezett foszforbombát – is bevetett. Minderre nézve egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre. Talán emlékeznek arra is, hogy tavaly ősszel az izraeli haderő ismételten megtámadta az övezetet, habár egy hét elteltével az öldöklést abbahagyták. A 2008-09-es gázai vérengzés során 1400-nál is több palesztin vesztette életét (köztük több száz gyermek), a palesztin ellencsapás nyomán pedig 13 izraeli halt meg. Kérdésem a következő: megtárgyalták-e történelem vagy társadalomismeret órán ezeket a borzalmas eseményeket, és rámutattak-e arra a tényre, hogy hová vezet, ha egy állig felfegyverzett, atomfegyverekkel rendelkező, a világ legjelentősebb hatalmainak (USA, Nagy-Britannia, Franciaország stb.) legteljesebb támogatását élvező nemzet - faji felsőbbrendűségi tudattól eltelve, és isteni kiválasztottságára hivatkozva – leigáz és elnyomása alatt tart egy másik népet, melynek lányait és fiait gyilkolja, otthonaikból elűzi, és jogos ellenállásukat barbár dühvel torolja meg?

3. Beszélgettek-e arról valaha is történelem vagy társadalomismeret, esetleg etika órákon, hogy micsoda aljas cselekedet a palesztinoknál összehasonlíthatatlanul erősebb Izrael részéről, hogy 2007 óta blokád alatt tartja a Gázai övezet másfél millió lakóját? Megbeszélték-e azt a kérdést, hogy jogos-e Izrael részéről a „terrorveszélyre" hivatkozva „kollektív büntetés" alá vetni 1,5 millió embert, akik az izraeli blokád következtében hat éve éheznek, és nem jutnak hozzá a legalapvetőbb árucikkekhez, köztük sok életmentő gyógyszerhez sem?

4. A tolerancia nevében helyesnek tartják-e, hogy a Palesztinát két részre osztó 1947-es ENSZ-határozat előírásait megszegve Izrael immár nem csupán a történelmi Palesztina területének 78%-át birtokolja, de a palesztinoknak meghagyott 22% jelentős részét is elfoglalta? (Kelet-Jeruzsálemet Izrael 1967 óta tartja uralma alatt, Ciszjordániában pedig hozzávetőleg 500 ezer (!) Önök által telepesnek nevezett megszálló él. Megjegyzem itt, mivel nyilván nem tudják, hogy már az 1947-es felosztás is roppant igazságtalan volt, az ugyanis az akkoriban még az ott élők egyharmadát kitevő zsidóknak juttatta a történelmi Palesztina területének 55 %-át, és a kétharmados többséget élvező palesztinoknak a 45 %-át. De a zsidóknak ez sem volt elég, és ma már a terület 80%-ánál is nagyobb részt tartanak közvetlen fennhatóságuk alatt.) A tolerancia nem követeli meg, hogy szót emeljünk az üldözött és hazájuktól megfosztott kisebbségek mellett?

5. Szó esik-e történelem vagy társadalomismeret órán arról, hogy az USA 2001-ben történt afganisztáni, illetve 2003-ban bekövetkezett iraki inváziójának összességében egymilliónál is több halálos áldozata van? (És legyenek szívesek a magas áldozati számot ne indokolják az Irakban kirobbant belső felekezeti harcokkal, mert ilyen jellegű öldöklés az amerikai beavatkozás előtt nem volt.) A tolerancia szent nevében valaha is meghallgatták-e az afganisztáni vagy iraki szabadságharcosok érveit? Nem fáj a szívük az ötmillió emberért, akik mind az USA és szövetségeseinek teljesen törvénytelen agressziója miatt kényszerültek elhagyni otthonukat?

6. Szükségét érezték-e valaha is annak, hogy a tolerancia nevében bizonyos iskolai órákon megtárgyalják annak a százezernél is több líbiai és szíriai embernek a sorsát, akik a „demokratikus" és „humanista" nyugati hatalmak beavatkozása nyomán kirobbant polgárháború során vesztették életüket? Fáj-e a szívük azért a több tízezer líbiaiért (közöttük asszonyok és gyerekek is voltak), akik a NATO „humanitárius" bombázásainak estek áldozatul?

7. Szóba kerül-e történelem, társadalomismeret, etika vagy éppen osztályfőnöki órán, hogy az USA kénye-kedve szerint bélyegez terroristának bárkit a világon, akiket azután pilóta nélküli harci gépekről (úgynevezett drónokról) indítható rakétákkal meg is gyilkolnak? Nem gondoltak még arra, hogy azzal a sok száz, egészen bizonyosan ártatlan emberrel is toleránsnak kellene lenni, akik a teljesen önkényes és törvénytelen amerikai dróntámadások következtében haltak meg? Vagy az ő életük Önök szerint nem annyira értékes?

8. Nem érzik roppant visszásnak és a tolerancia elveivel ellentétesnek, sőt kifejezetten erkölcstelennek, hogy az atombombák sokaságát birtokló USA, Nagy-Britannia, Franciaország és Izrael súlyos szankciókat vezetett be Irán ellen, sőt háborúval fenyegeti az iszlám köztársaságot, pusztán azért, mert a felsorolt hatalmak azt állítják, Teherán atomfegyvert akar előállítani? Túl azon, hogy semmiféle bizonyíték nem támasztja alá Irán atomfegyver előállítására vonatkozó programjának létezését, milyen alapon követelőzik például Izrael, amely maga is atomfegyvert birtokol? Elhangzott a „toleráns iskolájuk" bármelyik tanóráján az a tény, hogy míg Irán tagja a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségnek, aláírója az atomfegyverek terjedését tiltó nemzetközi egyezménynek, és rendszeresen beengedi a nemzetközi ellenőröket atomlétesítményeibe, addig Izrael nem hogy nem vesz részt a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség munkájában, de nukleáris létesítményeitől szigorúan távolt tart mindenféle vizsgálatot? És a nagy tolerancia nevében nem kellene néha az ellenségnek lefestett országok és személyek fejével is gondolkodva feltenni a kérdést: vajon ha Izrael fél a (nem létező) iráni nukleáris fegyvertől, az irániak (és a Közel-Kelet más népei) miért nem félhetnek ugyanilyen (sőt valójában sokkal több) jogon Izrael - továbbá az Izraellel szövetséges USA, Nagy-Britannia és Franciaország - ténylegesen is létező, együttesen több ezer atombombájától?

9. Az Önök értelmezésében felfogott tolerancia vonatkozik-e azokra a magyar milliókra, akik a rendszerváltás óta az országot irányító politikai és gazdasági elit gátlástalan privatizációs gyakorlata és tolvajlása miatt vesztették el állásukat, mentek tönkre egészségileg és idegileg? A tolerancia nevében együtt éreznek-e Önök a bankok csalásainak áldozatul esett százezrekkel (az úgynevezett devizahitelesekkel), vagy úgy gondolják, hogy saját maguk felelősek a sorsukét azért, mert hittek a bankok hazug ígéreteinek? Az Önök toleranciája kiterjed-e a teljesen padlóra küldött magyar egészségügy sok tízezer áldozatára? Vagy Önök szerint, ha valakinek nincs pénze megfizetni az egészségügyi ellátást, az a saját hibája, és megérdemli, hogy meghaljon vagy megnyomorodjon? Apropó, árulják már el, legyenek szívesek, hogy ha bizonyos kisebbségek (zsidók, cigányok, homoszexuálisok stb.) esetében sohasem mondják, hogy balsorsukért saját maguk okolhatók, a devizahiteles, a túlmunkába belerokkant, az egészségügyi ellátást megfizetni képtelen, vagy az országból elmenekülő magyarokat miért tartják felelősnek saját balsorsukért? Mikor liberálisok Önök és mikor nem azok?

10. Végezetül: a toleranciára nevelés részeként esett-e szó iskolájukban arról, hogy legalább lélekben együtt kellene érezni azzal a sok tízezer magyarral, akiket a cigányok az elmúlt években meggyilkoltak, megsebesítettek vagy kiraboltak? A tolerancia nevében megbeszélik-e bizonyos iskolai órákon, hogy sok százezer, elsősorban idős honfitársunk nap, mint nap rettegni kénytelen, mert attól tart, a környékükön lakó illetve garázdálkodó cigányok betörnek otthonukba, csekélyke javaikat, terményeiket elrabolják, és őket is bántalmazzák? Rájuk is kiterjed-e az Önök oly sokszor hangoztatott toleranciája?

Perge Ottó - Kuruc.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk