width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem összeesküvés elmélet, hanem érdekhálózat és mindennapi gyakorlat.

2013. november 30., szombat

Nem összeesküvés elmélet, hanem érdekhálózat és mindennapi gyakorlat.

Nem összeesküvés, hanem érdekhálózat. Ne használjuk ezt a szót - sugallja hogy fikció. Nem kosztümös film, hanem sajnos valóság.

"A Jobbik kormányra kerülése esetén az állambiztonsági múlt azonnali feltárásán kívül haladéktalanul kizárná a közéletből a pártállami vezetőket, és megvonná a kommunista luxusnyugdíjakat is - tájékoztatta  hírportálunkat Novák Előd országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke."  

Világos, állambiztonsági III/II-es múlt = közéletből kizárás, közügyektől eltiltás - főleg a tartótisztek és egyéb belügyes vezetők  bűnei voltak nagyok - de lenne még egyéb előnye is : születtek  gyerekeik, akik közül sokan most balliberális ÉS talán egyéb pártok  képviselői (Fideszbe is jutott pár!!!), pártoktól függetlenül is  közhivatalokat töltenek be, vezető pozíciókat foglalnak el (ha mégsem  sikerül elfoglalniuk, akár egy színház vezetéséért is képesek  lejáratókampányt indítani a nem közülük valók ellen mint például Vidnyánszky Attila), közbeszerzéseken nyernek "érdekes módon", érinthetetlenek bármilyen korrupciós sikkasztásos ügyből felmenti őket a jogszolgáltatás - ez is olyan közhivatal, ahol rengeteg van az érdekhálózatosokból.

Egy szabadkőműves jellegű érdekhálózat sokat veszíthet hatékonyságából ha tagjai láthatóvá válnak, és térben - időben összekapcsolhatóvá válik az összerendezett gazdasági - politikai tevékenységük. Mint az elefánt a nappaliban. Az embereknek joguk van tudni, mit szervezkednek közösségük kárára egy szűk csoport haszonszerzéséért. Természetesen az összeesküvés gyakorlat szabadságellenes is, liberalizmus háttérhatalmisták szerint azt jelenti hogy tűrjük el a diktatúrájukat és ne is gondoljunk hazugságra és embertelenségre épülő neoliberális rendszerük lehetséges alternatíváira.

"A titkos szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban, és mi,mint nép alapvetően és történelmileg ellenkezünk a titkos társaságok 
ötletével, a titkos eskükkel és titkos eljárásokkal."

Régen ismeretes, hogy események kiterjedt és nem felhatalmazott elrejtése messze veszedelmesebb, mint az állítólagos veszélyek,  melyekkel a rejtegetést indokolni szokták. Ma is csekély hasznú dolog,  tetszőleges korlátozások utánzásával próbálni elhárítani egy zárt  társadalom veszélyét. Nagyon mély annak a veszélye, hogy a biztonság növelésének ürügyével elhallgattatják azokat, akik ragaszkodnak a cenzúra és a rejtegetés eltörléséhez. Nem kívánom megengedni ezek elhallgattatását.

Kormányom egyetlen tisztviselője, legyen magas vagy alacsony állású,polgári vagy katonai személy se értelmezze, azt amit ma mondok a cenzúra engedélyezésének, az eltérő vélemények elnyomásának, hogy takargassuk hibáinkat vagy hogy visszatartsunk információkat, melyeket a nyilvánosságnak tudnia kellene.

Mindenütt a világon ellenezzük a gátlástalan összeesküvést, mely mohónkívánja növelni befolyását

beszivárgással támadás helyett
felforgatással választások helyett
megfélemlítéssel szabad esélyek helyett
éjjeli partizánkodással nappali hadviselés helyett

Ez a rendszer hatalmas mennyiségű anyagi forrást és emberi erőt fordított egy szorosan egyesült, nagyon hatásos gépezet megalkotására, amely katonai, diplomáciai, értelmet, gazdasági, tudományos és politikai műveletek elvégzésére képes.

Előkészületei rejtettek, nincsenek nyilvánosságra hozva.

Hibái rejtettek, nem ismertek

Ellenzőit elhallgattatják és nem dicsérik

A kiadásokat nem kérdőjelezik meg. A híreszteléseket nem nyomtatják ki, a titkokat rejtegetik.

Egy elnöknek sem szabad félni a program nyilvános vizsgálatától, mert a vizsgálat megértést eredményez. De az önök segítségét kérem a hatalmas feladathoz, hogy informáljuk és óvjuk az amerikai népet. Megbízom abban, hogy polgáraink felelős és értelmes módon kezelik a dolgokat, ha kellően informálva vannak. Nemcsak hogy nem nyomnám el olvasóik ellenvéleményét, hanem örülnék neki. Kormányunk nyílt akar lenni hibáit illetően is. Egy bölcs ember egyszer azt mondta: "egy hiba akkor lesz igazán hibává, ha nem javítják ki."

Teljes felelősséget vállalunk hibáinkért és szeretnénk, ha rájuk mutatnának, hogy észrevegyük őket. Vita és kritika nélkül egyetlen kormány sem létezhet és lehet sikeres, egy köztársaság sem maradhat fönt. Az athéni törvény bűnné nyilvánította, ha egy polgár meghátrál a vita elől. És ezért védi sajtónkat az alkotmány, az egyetlen tevékenység, melyet az alkotmány véd.

nem hogy szórakoztasson
nem hogy a triviális és szentimentális dolgokat tálalja ki
nem azért, hogy azt adja a nyilvánosságnak, amit az hallani akar
de hogy informáljon, hogy felébresszen és elgondolkodtasson
veszélyeinkről és lehetőségeinkről
hogy rámutasson válságainkra és lehetőségeinkre
hogy vezessen, formáljon, tanítson és néha bosszantson is.

Ez a nemzetközi hírek nagyobb mértékű terjesztését és analízisét jelenti, mert nem igaz, hogy a dolgok messze vannak és idegenek, de közel vannak és helyiek. Nagyobb és jobb figyelmet jelent, a hírek jobb megértését, azok jobb terjesztését, és végül, a kormánynak minden szinten teljesíteni kell kötelességét, és a szükséges információkat nyilvánosságra hozni, a nemzeti biztonság lehető legkeskenyebb sávján kívül.

És ez igaz a sajtóra, az emberi tettek följegyzőjére, a lelkiismeret ébren-tartójára, a hírek szállítójára, melyet erősíteni szeretnénk, és számítunk támogatására az önök segítségével. Az ember megfelelő információk birtokában az lesz, aminek született: Szabad és független.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk