width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Dúró Dóra a fidesztévében harcol. XD "ma reggel, köztévé"

2014. január 8., szerda

Dúró Dóra a fidesztévében harcol. XD "ma reggel, köztévé"

Dúró Dóra a fidesztévében harcol. XD

Tényleg azt kellett neki ott tennie, elég nagy szégyene ez a fidesznek.

A libajnai, meseházy, elqró fletó, egyéb szadesz maradványok különféle emberei nem részesülnek efféle kápó stílusú bánásmódban. Egy időben média tréningeket tartott a fidesznek kálmán olga, na az is eléggé asszertív - agresszív a jobbos vendégeivel vagy interjúalanyaival. Úgy látszik figyeltek a fideszesek, átvették a kötekedés technikákat. :Đ

Csak a bunkó vág a más szavába, hát még ha ráadásul többen teszik ezt egy ellen!

Értem én persze, Jobbikosként elenzéki is meg jobboldali is, tényleg jobbos és nem csak kamuból játssza a nemzetit mint a fidesz, tehát ellenség minden Jobbikos közszereplő.

A Jobbik - szavazókat nem támadják, azoknak udvarolnak fideszék a radikálisan jobb irányba mutató BESZÉDEKKEL, csak sajnos ezeket a radikálisan rendszerhiba - javító TETTEK rendre nem követték.

Ez (is) adja a Jobbik létjogosultságát, nameg amúgy is szükség van több jobboldali pártra, nem jó ha csak egyetlen egy van.

De mostanra már a fideszesek átvették a ballib módszert. Viszont csak a Jobbik ellen vetik be! Tehát váltópártnak IS a szocikat szánják? Azokkal szemben sose ilyen útszéli bunkók, hogy hárman vágjanak a vendég szavába. Még Obersovszky sem egy ávós vallatótiszt stílusában kérdezi a retardált szoclibeket... az ő személye amúgy "rettegett" libszockap körökben, mondván hogy elfogult. Na és? Ha libsi lenne, akkor talán független volna? NA ugye. ^_^

http://alfahir.hu/egyre_melyebben_a_kozteve_duro_dorat_nem_hagytak_valaszolni

A nem sváb hanem zsidó sváby kezelte így le Orbánt 2006 szeptemberben a tv2-n, ez volt az a bizonyos híres öszödi beszéd témájú Viktoros tévészereplés. A ballib fos napkeltében is így szivatták meg a fidesz oda betévedő politikusait, még ráadásul Kereszttűz is volt a vendég-vallató műsorrész címe.

Ebben a napkeltei (közel-keleti) műsorban hangzott el egyébként a magukfajták vs maguNkfajták kitétel is, amikor a rendőrterrort letagadó hazug szocionistákat megszégyenítette dr. Morvai Krisztina. Ja ám, ezt a kétbetűs titulust se sűrűn teszik ki a Jobbikosokat műveletlen hatelemisnek behazudó médiagecik.

Dr. Morvai Krisztina és a "magukfajták" - 1. rész‎
Dr. Morvai Krisztina és a "magukfajták" - 2. rész‎

A jobboldalt nőgyűlölőnek hazudó szoclibek mindennek elhordják a jobbikos, sőt a fideszes női politikusokat és egyéb közszereplőket. Válogatott gyalázkodásokat lehet találni tőlük a nevekre rákeresve, ezek az emberalattiak azt adják ami lényegük : azt gyűlölik legjobban aki leleplezi őket, és érvek híján személyeskednek - ez miatt célpontjuk Dúró Dóra, Morvai Krisztina, Berta Szilvia, sőt Selmeczi Gabriella és Hoffmann Rózsa is : mindenkit támadnak aki nem liberális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk