width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Lejáratókampány Jobbik ellen, hazugságok és hamisítások balfélről, erre adott reakciót most Vona Gábor. Személyesen! :]

2014. január 8., szerda

Lejáratókampány Jobbik ellen, hazugságok és hamisítások balfélről, erre adott reakciót most Vona Gábor. Személyesen! :]

Lejáratókampány Jobbik ellen, hazugságok és hamisítások balfélről, erre adott reakciót most Vona Gábor. Személyesen! :]

A Jobbik tud róla, micsoda rágalom és mocskolódás kampány folyik ellenünk a magyar net libtard részéről.

A hasbarások, rózsi misi kommandós vörös tengerészgyalogosok és egyebek a kicsit is jobb érzésű emberekben inkább szimpátiát ébresztenek a hamisításokkal, hazugságokkal, 'fotósoppal' koholt 'printscreenes' vádakkal megtámadott Jobbikosok iránt.

Méret, szervezettség, tőke nem azonos a színvonallal, pláne a hiotelességgel : lehet móriczkablog szintű akár egy hvg vagy hir24 is - mint ahogy az is.

Lesz ebből még Jobbikos Békemenet, akárki meglássa. :P

"Vona Gábor: Mi minden vagyok?

Újra itt a választási kampány. És ezzel nem a szakmai programok korábbiaknál is élesebb, szikrázóbb összeütközésének, nem is a pártok értékrendje, távlati víziói, stratégiai tervei határozott egymásnak feszülésének ideje jön el, hanem a mocskolódásé. Ahogy az már megszokott. Számomra 2010-ben volt az első választási kampány, amelyben meghatározó szereplőként vettem részt, és ez lesz a második. Ahogy azt a bölcsek mondogatni szokták, mindent meg lehet szokni. Biztos így van, biztos azt is meg lehet szokni, hogy valakire bárki mond bármit. Hogy az internetes kommentekben néhány mondat erejéig akárki lehet bárki. Hogy mindenféle valós tudás vagy érdem nélkül lehet mocskolódni. Biztos meg lehet szokni, és biztos meg is fogom."

http://alfahir.hu/a_liberalizmus_europa_halalos_korja

A liberalizmus Európa halálos kórja

2014, január 8 - 16:10 Belföld Friss hírek

Pörzse Sándor: „Összeállnak, mint disznók az esőben"

A fenti mondatot nagyapám mondta mindig, amikor valamit előre megjósolt, s az beigazolódott. Már a 2010-es választások után tudni lehetett, hogy a jelenlegi parlamenti pártok három pólusba tömörülnek majd. Lesz egyszer a Fidesz egymaga (természetesen a KDNP-vel), aztán lesz a Jobbik, és egységbe tömörül majd mindenki más. Efelől hosszú ideig kétségeink sem voltak, sőt volt egy olyan időszak, amikor úgy nézett ki, hogy a Fidesz tudatosan az LMP-t készíti fel őfelsége ellenzékének.

Vona Gábor: Mi minden vagyok?

Újra itt a választási kampány. És ezzel nem a szakmai programok korábbiaknál is élesebb, szikrázóbb összeütközésének, nem is a pártok értékrendje, távlati víziói, stratégiai tervei határozott egymásnak feszülésének ideje jön el, hanem a mocskolódásé. Ahogy az már megszokott. Számomra 2010-ben volt az első választási kampány, amelyben meghatározó szereplőként vettem részt, és ez lesz a második. Ahogy azt a bölcsek mondogatni szokták, mindent meg lehet szokni. Biztos így van, biztos azt is meg lehet szokni, hogy valakire bárki mond bármit. Hogy az internetes kommentekben néhány mondat erejéig akárki lehet bárki. Hogy mindenféle valós tudás vagy érdem nélkül lehet mocskolódni. Biztos meg lehet szokni, és biztos meg is fogom.

A liberalizmus Európa halálos kórja

Meggyőződésem szerint a feladataink közé tartozik, hogy az európai kontinens többi népét ráébresszük arra: Európa és az „európai civilizáció" legnagyobb ellensége nem a külső erőkben rejlik – amit sok jobb sorsra érdemes európai radikális mozgalom sulykol –, hanem saját magában és az önpusztító vívmányaiban. Ami nem más, mint az egyént és jogait a közösség elé, az embert a világmindenség középpontjába állító, Istent a magánszférába kitoló liberalizmus – nyilatkozta a Bar!kádnak Gyöngyösi Márton. A Jobbik frakcióvezető-helyettese a magyar diplomáciával összefüggésben elmondta, aki ebben a rohamosan változó geopolitikai helyzetben az euroatlantizmus kizárólagosságát sulykolja, az még egy csomóval gondosan odakötözi magát a süllyedő hajó árbocához.

Guten Morgen, Békemenet!

Álindokokkal, érdemi lépések nélkül szemléli az Orbán-kormány, hogy három osztrák humorista a közszolgálati csatornájukon Magyarország bécsi nagykövetének társaságában gúnyt űzzön a Szent Koronából, illetve a magyarságból. Októberben egy szintén osztrák művész Orbán Viktor politikáját karikírozta plakátjain, akkor a magyar diplomácia határozottan fellépett. Mindenki egyért, senki tizenötmillióért.

2013: a félrevezetés éve

Ha bekapcsoljuk a rádiót, a televíziót, vagy kinyitunk egy lapot, szinte nem hallunk mást, csak hogy a Fidesz–KDNP döntéseinek köszönhetően jelentősen javult az életszínvonal Magyarországon. Viszont a kormánypropagandával szemben mégis kevesebb pénz marad a zsebünkben, és ilyenkor bizony hiába a 644 millió forintos „Magyarország jobban teljesít" reklámkampány, mert a hétköznapi tények makacs dolgok.

Szociális ellátás: cigányokra szabva

Magyarországon nem új keletű téma a szociális ellátás hibáinak emlegetése, hiszen gyakorlatilag mindenki tudja, hogy a rendszer leginkább a hazai cigányságnak kedvez. A kampány hajrájában, illetve a közelmúltban lezajló időközi választások körülményeinek ismeretében azonban nem árt ismét feltenni a kérdést: vajon miért nem születik hosszú évtizedek óta érdemi megoldás a problémára? Úgy tűnik, hogy a szociálpolitika immár a szavazóbázisok kiépítésének eszközeként szolgál, s ebben az „adatbázisban" tisztességes magyaroknak nemigen akad hely.

A Dávid-csillagos disznótól a fordított karlendítésig

A 2012-es hetedik hely után tavaly már a még előkelőbb, ötödik helyen végzett a Jobbik a Simon Wiesenthal Központ szokásos évi összesítésén, amelyen a szervezet az általa legveszélyesebbnek tartott antiszemitákat és Izraelt kritizálókat veszi listára.

A törvényesség látszata

Akár palástvesztéssel is sújthatják ifjabb Hegedűs Loránt Szabadság téri református lelkipásztort azért, mert Horthy-mellszobrot állítottak a Hazatérés Templomának bejáratánál. A legsúlyosabb büntetés követelése mögött kettős mérce, politikai és személyes indulatok állhatnak.

Iránytű a magyar politikához

Az Iránytű Intézet közel négy hónap után újra országos közvélemény-kutatást végzett. Adatgyűjtésük céljaként a pártpreferenciák mérését, illetve a választópolgárok álláspontjának aktuális közéleti kérdésekben való megismerését tűzték ki. A választóknak kérdéseket szegeztek a nemrégiben kirobbant NAV-botránnyal, a magyar termőföld védelmével, illetve az európai uniós tagságunk megítélésével kapcsolatban is. E heti cikkükben a pártpreferenciákkal, az ország és a kormány megítélésével foglalkoznak.

Geopolitikai erőpróba

Bár csitulni látszik a kijevi Majdan (Függetlenség tér) tüntetőinek ereje, s úgy tűnik, az Ukrajnáért folytatott Brüsszel–Moszkva-csata első ütközetét Oroszország nyerte, azonban a geopolitikai erőpróbának még közel sincs vége.

Így írtak ők

A Bar!kád ünnepi lapszámában az eredmény kihirdetése mellett közzétettük a Jobbik Ifjúsági Tagozat és a lap közös írói pályázatának dobogón végzett írásait. Ezúttal a zsűri értékelése szerinti 4-6. helyezett pályaműveket publikálják.

Ha a szíved tiszta

Rendkívül sikeres volt a Jobbik Ifjúsági Tagozat Tiszta Szívvel elnevezésű karitatív adománygyűjtő akciója. Az ország számos településén a helyi szervezetek játékokkal, tartós élelmiszerrel, ünnepi műsorral varázsolták örömtelivé nehéz sorsú családok, kórházban, gyermekotthonban lévő gyermekek, valamint az idős emberek karácsonyát.

Számvetés

A Bar!kád hasábjain 2013-ban is számos az igazság útját kereső, tehetséges emberrel találkozhattunk, akik a szerzőkkel közösen igyekeztek felnyitni a szemeket, és a jövőre nézve megfelelő útravalóval szolgálni Olvasóinknak. Tudván, hogy kiemelkedően fontos időszak elé nézünk, a lap munkatársai összegyűjtötték a tavalyi év legmélyebb, legtartalmasabb gondolatait, melyek mindenki számára erőt adhatnak a rá váró feladatokhoz.

Koronázás Magyarországon (2. rész)

Az Anjou-korszak stabil politikai rendszerének kiépítése után a Magyar Királyság a XIV. században a régió nagyhatalmának számított. A korszakban keletkezett Képes Krónika betekintést nyújt az akkori koronázási szertartásba, mely az Árpád-ház férfiágának kihalását követő zavaros időszakban sokáig nem érvényesülhetett a gyakorlatban.

A Pelsőci-fennsíkon

Másfél órányi kimerítő séta után máris ott állunk a Pelsőci-fennsík tetején. A Nap éppen megadja magát az örök törvénynek, ami tovább nehezíti utunk, hisz a zsombolyok övezte karrmezőn még világosban is bajos dolog megtalálni a helyes ösvényt. Mégsem tölti el szívünk aggodalom, hisz úgyis van mindig valahogyan. Gondolataink még odalent járnak Berzétén, ahol a szepsi magyar tannyelvű iskola diákjai töltötték meg énekükkel a református templomot. Karácsonyi üzenetet hoztak a Bódva völgyéből a gömörieknek Jézusról, születésről, megmaradásról, anyanyelvről.

Keresse csütörtökönként az újságárusoknál vagy a http://www.dimag.hu/magazin/Barikad weboldalon!

(Azt meg én teszem hozzá, hogy a dimag.hu oldalon egy csomó más lap archívuma is elérhető, nagyon hasznos.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk