width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Pedig hogy tagadták mindenütt a hahások, hogy bármi közük volna balliberális pártokhoz!

2014. február 20., csütörtök

Pedig hogy tagadták mindenütt a hahások, hogy bármi közük volna balliberális pártokhoz!

Pedig hogy tagadták mindenütt a hahások, hogy bármi közük volna balliberális pártokhoz! Aki csak a jobboldalt nácizza, a konzervatívokat gúnyolja, a nemzeti érzelműeket rugdalja folyvást, és konkrétan ebből is él, minden fősodratú médiában rendszeres vendég, kálmán olga kedvence, az bizony ballib. Ennyire egyszerű.

Gyurcsányék mögött a Hallgatói Hálózat domináns ultralibsi uszítói

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72797

Gyurcsányék mögött a Hallgatói Hálózat domináns ultralibsi uszítói

2014. február 19. 18:50 Hunhír.info

Újfajta ellenzéki aktivizmus mutatkozott meg az államfő hivatali erkélyének minapi elfoglalásában: a korábban civilként tüntető fiatalok immár Bajnai Gordon pártszövetségének tagjaiként lépnek a tettek mezejére. A baloldalon nemrég még kormánybuktatóként üdvözölt mozgalmak közben eljelentéktelenedtek.

Egyszer volt Budán kutyavásár, de azt nem tudjuk, hogy palotamászás lesz-e még. Február 9-én az Együtt-PM aktivistái a paksi szerződés elleni tiltakozásul elfoglalták az államfő hivatalának otthont adó Sándor-palota párkányát, molinókat bontottak ki, magukhoz vették a magyar és uniós zászlót – s csak ezután állították elő őket.

A sajtóban azonnal vita robbant ki a közhivatalok védelméről, pedig a jelenség egy érdekesebb kérdést takar: a 2011 és 2013 között még a különféle kormányellenes mozgalmaktól megismert aktivizmus mára átkerült az Együtt-PM-hez. A performanszpolitikának nem a Sándor-palota volt az első állomása. Bajnai aktivistái tavaly októberben a Lánchídra „Viktor, én is magyar vagyok, de nem fideszes!" feliratú transzparenst erősítettek, az új évet pedig a Gellért-hegyre kifeszített molinóval köszöntötték. És tavaly a „foglalási franchise" is terjeszkedett: a korábbi években főleg tüntető diákoktól megismert módon január 31-én az Együtt tagjai szállták meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium portáját.

A korábban „civilként" vagy a Hallgatói Hálózat tagjaiként például a Fidesz-székház elfoglalásakor vitézkedők közül többen ma már az Együtt-PM aktivistái. Közülük Simándi Szelim, Barabás Richárd és Rózsa Milán mászott fel a Sándor-palotára. Közös bennük, hogy mindhármuknak van „mozgalmi" előélete és korábban élesen elutasították a politikai kapcsolatokról szóló híreket.

Heti Válasz

Más is közös bennük, de az már személyiségi jogot sért, aztán nem szabad megnevezni. Mert direkt így alkották meg a törvényt, nehogy kilógjon a gyűlölt csülök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk