width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Azt ugye tudjuk, hogy Mesterházy Attila Facebook-oldalának támogatóinak a száma ugrásszerűen nőtt meg, amikor volt a köteles beszéde, illetve azóta folyamatosan."

2014. február 21., péntek

"Azt ugye tudjuk, hogy Mesterházy Attila Facebook-oldalának támogatóinak a száma ugrásszerűen nőtt meg, amikor volt a köteles beszéde, illetve azóta folyamatosan."

"Azt ugye tudjuk, hogy Mesterházy Attila Facebook-oldalának támogatóinak a száma ugrásszerűen nőtt meg, amikor volt a köteles beszéde, illetve azóta folyamatosan."

Azon túl, hogy elég durva rágalmak alapján vetemedett a szocion vezér hallgatóságából valaki a kötelező véleményre, meseházy nem azért akasztana ha tehetné, hogy a népnek jobb legyen. Rákosi rosenfeld mátyás sem azért söpörtette le a parasztok padlását (=éhen haltak télen), deportált kisparasztokat Hortobágyra, vagy vitetett embereket munkatáborokba a Gulág mintájára. Van ilyen könyv : Franka Tibor - Szegfűk a Rózsadombon, a szocik szépen lenyúlták maguknak az arisztokrácia elkommunizált vagyontárgyait és kész. Semmi Robin Hoodkodás.

Mitől népszerű egy ilyen agresszív, szalonképtelen szoci alak? Kemény duma, a többségnek tetszik, ezzel lehet népszerű a politikus, na de csak szöveg. Demagóg mert hazug, hamis reményeket kelt. Nem az akasztás ez a remény, hanem a lopás és korrupciómentes tiszta közélet illúziója, ahol sokkal kevesebb állampolgároktól beszedett pénz folyna el arra nem méltó zsebekbe. Gondolom nem új : közpénzek lenyúlására épülő hálózatok kiépítésében a szoclib banda nagyon tehetséges!

http://kuruc.info/r/6/124164/

"Nem vagyok Habsburg-imádó" - Vona olvasói kérdésekre válaszol

Ezúttal az alfahir.hu olvasói kérdeztek a Jobbik elnökétől.

- Mint a közelgő választásokon részt venni akaró választópolgár, szeretném megkérdezni önt, hogy mi a véleménye a halálbüntetésről? Figyelemmel kísértem a Jobbik rendezvényén tartott évértékelő beszédét, alapjában véve szimpatizálok önnel és a pártjával, de ezen az egy témán nem tudok eligazodni. Önök többször is hangoztatták, hogy keresztény, vagy legalábbis keresztény értékrendű párt, de számomra ez nem egyeztethető össze a halálbüntetéssel.

- Ahogy azt már többször elmondtam, a halálbüntetés a Jobbikon belül is megosztó kérdés. A mi pártunkban is vannak olyanok, akik különféle erkölcsi, vallási vagy jogi érvek alapján elutasítják. A párt többsége azonban úgy döntött, hogy felvállalja a kérdés társadalmi megvitatását, és népszavazást tartunk róla, ha ehhez meglesz a lehetőség. Én személy szerint a legsúlyosabb életellenes bűncselekmények esetében támogatom a visszavezetését. Nem azért, hogy bárkit is kivégezzünk, hanem hogy a visszatartó ereje révén megmentsünk ártatlan életeket.

- Pontosan mit takar a kémiai kasztrálás? Részletesebben ki lehetne fejteni ezt a kérdést.

- A kémiai kasztrálás elsőre talán ijesztő kifejezés, de valójában egy Európában is egyre inkább terjedő egyszerű orvosi beavatkozás. A nemi erőszak – különféle okok miatt – az egész világon terjedő probléma, Indiától Európán át az Egyesült Államokig. Nem köthető fejlettséghez, államformához, mondhatnánk úgy is, hogy egy negatív globális trend. Van, ahol erre nagyon drasztikus választ adnak, mint például Indiában, ahol akár halálbüntetést is kiszabnak érte. Amit mi javaslunk – három csapás helyett egy csapásra –, az egy orvosi kezelés, amely révén az ilyen hajlamú emberektől megvédenénk a potenciális áldozatokat, nagyobbrészt nőket és gyerekeket.

- Azt ugye tudjuk, hogy Mesterházy Attila Facebook-oldalának támogatóinak a száma ugrásszerűen nőtt meg, amikor volt a köteles beszéde, illetve azóta folyamatosan. Mit kíván tenni a Jobbik, annak érdekében, hogy hasonló mértékben népszerűsödjön a Jobbik illetve Vona Gábor Facebook-oldala?

- A pártelnökök közül Orbán Viktor után jó ideje az én oldalam a második legerősebb profil a Facebookon, ami pedig az aktivitást, a hozzászólásokat illeti, talán a legerősebb is. Mesterházy Attilát sokáig Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is megelőzte, de amióta ő lett a baloldali összeborulás első embere, azóta valószerűtlenül gyorsan megnőtt a támogatóinak a száma. Mivel én kizárólag tisztességes eszközökkel gyűjtöttem a követőimet, így csak remélni tudom, hogy az MSZP sem használ erkölcstelen módszereket. Az internet egyre inkább a legfontosabb médiaeszközzé válik, így fel kell készülnie mindenkinek arra, hogy a kampány itt is egyre durvább és mocskosabb lesz. A Jobbik és én is, ahogy az egész kampányban, a programunkra és a pozitív jövőképünkre kíván koncentrálni.

- Ha megválasztanák miniszterelnöknek, akkor nyilvánosságra hozná-e a titkosított dokumentumokat, azokat is, amit több évtizedre titkosítottak?

- Igen. Ez a Jobbik elszámoltatási programjának egyik legfontosabb célkitűzése. És adott esetben például nem csak a beszervezett ügynököket, hanem a beszervezőket is számon kérnénk.

- Ön tényleg homoszexuális?

- Nem. Az ellenfeleim nehezen találnak rajtam fogást, a Jobbik programján még kevésbé. Ilyenkor marad a rágalmazás, hogy homoszexuális, zsidó, cigány, korrupt és még ki tudja, mi minden vagyok.

- Kipróbált fiatal korában valamilyen drogot?

- Nem. Még a marihuánát is elkerültem, soha nem érdekeltek a drogok. Azt is tudom, hogy a mai fiatalok jelentős része legalább egyszer kipróbál valamilyen könnyű drogot, de ebbe szerintem nem szabad beletörődni, mivel könnyen függést okozhat ez is, és károsítja az embert minden szinten.

- Szegedi Csanád ügyének híre az egész világot bejárta. Önnek vannak a felmenői között zsidó származású emberek? Ha vannak, akkor miért nem hozza nyilvánosságra?

- A felmenőimet illetően elég alapos kutatásokat végeztem. Anyai ágról távoli szlovák eredetre is visszatekintő magyar családból származom, az apai Vona-család pedig itáliai eredetű, és a török kiűzése után költözött a XVIII. század elején a Tisza mellé, Heves és Pély környékére. Ha valaki elmegy Pélyre, a temető tele van Vona nevű emberekkel. Zsidó származású felmenőm nem volt, ha lett volna, én azonnal elmondtam volna, mert azt vallom, hogy az ember nem a származásáért felelős, hanem a tetteiért.

- Miért tagadja le a régi nevét?

- Ezt már annyiszor elmondtam, hogy azt hittem, soha többé nem kell megmagyarázni, de az ellenfeleim folyamatosan igyekeznek emiatt is befeketíteni. Pedig ebben a kérdésben különösen lyukra futnak, hiszen a névváltoztatásomra nagyon büszke vagyok, és szívesen beszélek róla, ha kell. Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben elesett a második világháborúban, amikor édesapám, Vona László, még csak csecsemő volt. Nagyanyám később hozzáment egy másik férfihez, Zázrivecz Józsefhez, aki mostohaapaként a nevére vette édesapámat, így én Zázrivecz Gábor néven születtem. Amikor felnőtt korú lettem, visszavettem apám születési és vér szerinti nagyapám nevét, hogy ezzel is tisztelegjek az ő hazáért hozott áldozata előtt. A Vona Gábor név tehát számomra nem csupán a nevem, hanem egy eskü, hogy a hazámért vagyok köteles élni. Szerencsétlen szocialisták és fideszesek akárhányszor támadnak a volt nevemmel, valójában szívességet tesznek nekem, mert ezt mindig el tudom mondani.

- Azt olvastam, hogy ön felvette az iszlám vallást. Hogyan tudja ezt összeegyeztetni egy magyar párt vezetésével? Magyarországra is török bevándorlókat fog majd behívni?

- Római katolikus vallású vagyok, és az is maradok. Az iszlám vallást – és egyébként minden hagyományos világvallást – is nagyra tartom, és nagyon kevés szabadidőmben igyekszem megismerni a tanításukat. Úgy érzem, hogy nekünk magyaroknak, Kelet és Nyugat határán az a küldetésünk, hogy hidat képezve segítsük a nagy kultúrák, vallások találkozását és párbeszédét. Ettől még nem kell sem nemzetet, sem vallást váltanunk. Ebben ráadásul az ország számára nem csupán kulturális, hanem gazdasági lehetőséget is látok. Ami a bevándorlást illeti, az egy egészen más kérdés. Nem támogatom, és az a véleményem, hogy minden népnek a saját hazájában van a helye.

- Szándékában áll-e, illetve visszaállítanák-e a felfüggesztett törvényes alkotmányunkat? A mostani alkotmányt kényszerítve kaptuk! Véleményem szerint ez méltatlan a magyar népnek és elfogadhatatlan.

- A Jobbik a második világháború óta az első és egyetlen parlamenti párt, amely a programjában a magyar alkotmányos jogfolytonosság helyreállítását felvállalta. Erre nagyon büszkék vagyunk, és ha erre megérett az idő, a társadalmi akarat és a politikai lehetőség, akkor meg is fogjuk valósítani.

- Mostanában kering az interneten egy cikk, amit te írtál pár éve, és azt érezteti, mintha nem lennél ellene a Habsburgoknak, és akár vissza is hoznád őket. Hát ez minden rémálmomat felülmúlná! Nagyon remélem, nem a Jobbik az, aki nemzeti radikális pártnak mondja magát, és közben Habsburg királyt akasztana a nyakunkra, betódítva török "testvéreinket"!

- Soha nem írtam olyan cikket, amiben a Habsburgok „visszahívását" támogattam volna. Azt mindig is vállaltam, hogy a Szent Korona követője vagyok, azt is, hogy monarchista, de ettől még nem vagyok „habsburg-imádó", ahogy azt némelyek terjesztik rólam. Voltak és vannak egyébként legitimista körök Magyarországon, gondoljunk csak Mindszenty Józsefre, de én elképzelhetetlennek tartom, hogy Magyarországon Habsburg király legyen újra. A magyarság történelme és a Habsburgok története szétvált egymástól. A Habsburgok elkövették azt a nagy történelmi hibát, hogy a Magyar Királyságot újra és újra a birodalmukba kívánták olvasztani, megfosztva bennünket alkotmányos hagyományainktól. A kiegyezés már későn született egy élhető viszony kialakítására, mert akkor már mind a magyarok, mind a Habsburgok egy lefelé tartó időszakban voltak. Két erőtlen fél kötött akkor szövetséget, ahelyett, hogy jóval korábban két erős szövetségét hozták volna létre. A kérdés egyébként inkább csak elméleti, mert bár monarchista vagyok, nem látom reális esélyét annak, hogy a királyság visszaállítására belátható időn belül sor kerülhet. Nem csupán a „koronaérett" király hiányzik, de a „királyérett" társadalom is. Amennyiben a magyar társadalom megérne egy valódi – és nem panoptikum-jellegű – királyságra, meggyőződésem, hogy a „ki legyen a király?" kérdése is megoldódna. Egyik hozná a másikat. De ez az egész csupán egy hipotetikus kérdés.

- Az ön által létrehozott akadémia állítólag azért működik, hogy megkoronázzák Habsburg Györgyöt?

- Mennyire méltatlan, hogy az ország valós problémái helyett ilyen nevetséges támadásokra kell reagálnom. Gondoljunk már bele: én az MDF-fel és Bokrossal egy listán szereplő emberből királyt akarok csinálni? Tényleg nem tudnak jobb rágalmat találni? Voltam már homoszexuális, zsidó, cigány, Marosán György unokája, most ez a legújabb. Az akadémiát az alapítók azért hozták létre, hogy tehetséges fiatalokat karoljonak fel a nemzeti oldalon, akik egy új, lovagias, fegyelmezett, intelligens és elkötelezett minőséget jelenítenének meg a sokszor egymással marakodó nemzeti oldalon. Nagyon büszke vagyok erre az intézményre, és nem lepett meg, hogy egyesek igyekeznek befeketíteni. Olyan oktatókat sikerült megnyerni, mint - a nemrég elhunyt - Für Lajos, Obrusánszky Borbála, Kosaras Péter Ákos, Varga Tibor, Baranyi Tibor Imre vagy Bakay Kornél, hogy csak néhány nagy nevet említsek. Ugye, nem akarja senki azt gondolni, hogy ezek az emberek valami sötét összeesküvést szőttek? Ilyet csak sértett, kudarcos, kicsinyes és aljas emberek találhatnak ki.

- Mi a véleménye az 1848-as forradalomról és szabadságharcról?

- Az alkotmányos küzdelem és a szabadságharc a magyar történelem egyik fő vezérlő vonala. Fontos, hogy azt a szabadságvágyat és hazaszeretetet, amit 1848 üzen nekünk, megéljük és továbbadjuk a felnövekvő generációknak. A nemzet szabadságáért való önfeláldozás és küzdelem 2014-ben is aktuális. Mint történész fontosnak tartom azt is elmondani, hogy a magyarság tiszta szabadságvágyát kihasználva már akkor nemzetközi baloldali háttérerők is megjelentek Magyarországon és egész Európában. 1848 történelmét ezért olyan szempontból is fontos tanulmányozni nekünk, ma élőknek, hogy a világot irányítók, hogyan képesek fel és kihasználni egy nemzet ártatlanságát és szabadságszeretetét.

- A Jobbik kormányra kerülése esetén hozzá kíván-e nyúlni bármilyen formában a nemzeti szocialista és kommunista rezsimek által elkövetett bűncselekmények tagadását szankcionáló törvényhez?

- Mi sohasem tartottuk helyesnek, hogy történelmi kérdésekben a szólás- és a kutatás szabadságát jogi eszközökkel korlátozzák. Az ilyen intézkedések éppen az ellenkező hatást érik el általában, nem a történelmi emlékek egészséges feldolgozását segítik elő, hanem betegessé és korlátolttá teszik az ezzel kapcsolatos gondolkodást.

(Folytatása következik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk