width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 444, liberális, független, szabadszájú, exindexes, devianciapárti, kártékony, kútmérgező, magyarellenes, Istentagadó drogos zsidó hírportál vagy inkább fikablog?

2014. március 21., péntek

444, liberális, független, szabadszájú, exindexes, devianciapárti, kártékony, kútmérgező, magyarellenes, Istentagadó drogos zsidó hírportál vagy inkább fikablog?

444, liberális, független, szabadszájú, exindexes, devianciapárti, kártékony, kútmérgező, magyarellenes, Istentagadó drogos zsidó hírportál vagy inkább fikablog?

444 először értsd meg mit kritizálsz!

2013.12.05. 10:55

A 444 cikkei általában arról szólnak, hogy nekik mindenben igazuk van. Ebben a tágas világképben nem egyértelmű, hogy hol van a másképp gondolkodók helye. Nem lehet tudni, vajon a másképp gondolkodók megbújhatnak-e valahol egy sarokban, vagy ha végképp nem hajlandók azonosulni a 444 Prima Primissima díjas újságíróinak véleményével, akkor inkább szűnjenek meg.

Lehangoló volt olvasni a 444.hu december 2-i cikkét. Már a címe is megadja az alaphangulatot: „És akkor a legbefolyásosabb amerikai katolikus főpap hazudott egy kiadósat". Az írás arról szól, hogy Timothy Dolan new yorki bíboros ugyan tagadja, hogy homofób volna, de az, sőt, egy kicsit pedofil is (legalábbis cinkos néma). A cikk olvasása óta azon gondolkodom, hogy miért éri meg a 444-nek, hogy erőfeszítést tesznek a provokálásomért. Egyszerűbb lenne, ha megböknék Facebookon az összes katolikus ismerősüket. Vagy - bár az drágább lenne - de akár hirdethetnék is magukat a katolikus lapokban.

Ugyanis, mintha ezeket a cikkeket nekünk, katolikusoknak írnák. Vagy éppen fordítva? Az irántunk bizalmatlan közösségeket uszítanak ellenünk? Nem akarok álnaivnak tűnni, egyszerűen tényleg nem értem, hogy ennek mi értelme. A közhely viszont ismét beigazolódni látszik: a keresztényellenesség a liberálisok antiszemitizmusa.

Csak a rend kedvéért röviden tisztázzuk( századszorra, de mintha ezt soha nem hallanák meg): a keresztény ember nem homofób és MINDEN embertársára felebarátjaként tekint. Igen, a homoszexuálisra, a betegre és az ateistára egyaránt. A homoszexualitás megélését azonban bűnnek tartja. E kettő dolog nem zárja ki egymást: szeretni és elfogadni valakit bűnei mellett, ugyanis mind bűnösök vagyunk.

Ez az egyszerű érvelés egyszerűen nem fér a 444-esek kis buksijába. Vagy mégis, csak másért kapják a pénzüket...

Az viszont érdekes kérdés, hogy a 444 komolyan gondolja azt, hogy az ilyen cikkekkel a homoszexuálisak ügyét szolgálja? Ha jól látom ebben a receptje a következő: annak érdekében, hogy elfogadják a homoszexuálisok házasságát, gyűlöletre uszítanak mindenkivel szemben, aki nem ezt vallja. Mit is szoktatok ilyenkor ti mantrázni: aggódunk, mert ez teljes mértékben kirekesztő módszer.

Keresztes Sándor a KDNP újjáalapító elnöke mesélte el többször beszélgetését a kistarcsai internálótábori vallatójával. Az egyik alkalommal a kihallgató cinikusan kérdezte Keresztes Sándort – ismerve annak vallásosságát -, hogy ugyan itt a börtönben imádkozgat-e, és mégis mit kér az Istentől itt, a börtönben? Sándor bácsi nyugodtan válaszolt: „többek között azért is imádkoztam, hogy a Jóisten világosítsa föl önt az ügyemmel kapcsolatban, s tárgyilagosan tudja megítélni a helyzetemet". A kihallgató belepirult a válaszba és nem firtatta tovább a témát.

Valami ilyesmit mondanék én is a 444-nek – már ha megkérdeznének. Nem negédesen azt, hogy imádkozom értük, bár kétség kívül rájuk fér (ahogy rám is), hanem azt, hogy imádkozom azért, hogy megértsék mi az egyház álláspontja a homoszexualitással, a házassággal, a magzati és a szenvedők életének védelmével kapcsolatban. Mert nem látom, hogy értenék, de azt látom, hogy markáns véleményük van róla. Viszont azért nem fogok imádkozni sohasem, ahogy eddig sem tettem, hogy a 444 egész szerkesztősége gondolkodjon ugyanúgy, mint én. Ez az igazi szabadság és nem a liberálisok toleranciájának diktatúrája...

Kommentek:

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.05. 11:33:08

Értsük meg kicsit őket is. Már az is bravúros eredmény, ha nem vétenek általános iskolában is durvának számító helyesírási hibát a pompás kis cikkeikben (ez egyébként nagyon ritka). Különben is, most ki vannak akadva, hogy a többség nem szavazott igényeik szerint Horvátországban. Sajnos egyre jobban hozzá kell szokjanak, hogy a többség errefelé nem az igényeik szerint szavaz.

Donjon 2013.12.05. 13:26:06

A 444 szakadár indexes társaság, mint köztudott. Az az érzésem, hogy nem értettek egyet az index látszólagos kiegyensúlyozottságával és Új Péter vezetésével alapítottak egy olyan oldalt, ahol szabadon garázdálkodhatnak. Érdekes, hogy pont 2014-re fog beérni ez a projekt, jól időzítve a választásokra. Ez a cikk is valahol azt szolgálja, hogy odafigyeljenek rájuk, mindegy milyen módon, csak a középpontban legyen a mondanivalójuk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elképesztő: már a heroint is legalizálná a liberális portál?

Belföld Friss hírek

2014, február 4 - 18:14

Ismerje meg a drogot, ami megölte Philip Seymour Hoffmant - ezzel a címmel közölt cikket a heroinról a 444.hu.

A portáltól megszoktuk, hogy rendszeresen kiállnak a marihuána legalizálása mellett, az azonban némiképp meglepő lehet, hogy a szóban forgó cikkben az egyik legveszélyesebb drog, a heroin mellett állnak ki.

A cikk szerzője szerint a heroin ugyanis önmagában nem gyilkos szer, a problémát és az esetleges tragédiákat az okozza, hogy a feketepiacon beszerezhető anyag minősége és összetétele igencsak változatos.

Szerintük épp ezért lehet érvelni a legalizálása mellett, hiszen ha törvényesen lehetne tiszta heroint árulni, akkor nem lenne ilyen jellegű probléma a minőséggel.

Beszámolnak arról is, hogy miért lehetnek nyugodtak a fogyasztók: "akiknél még nem alakult ki a tolerancia, intravénás használatnál 5-15 milligram a hatásos adag, míg a becsült halálos dózis minimum 200 milligramm – egy függőnél ez akár ennek a tízszerese is lehet".

444 - alfahir.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk