width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Purim népe, akik a tavasz első hónapján saját rombolásaikat ünneplik. "véráldozat" 99, Szerbia bombázása. Akkoriban ezért ráadásul az atlanti - cion fidesz külön kuncsorgott, hogy jöjjenek a jenkik ide, innen szálljanak fel a gépeik. A Jobbik még nem pártként létezett 1999-ben, de egész biztosan nem támogatta volna a nato agressziót. "Véletlenül" a kínai és az orosz nagykövetség is kapott a repülőről ledobott / kilőtt, és amúgy "kulcslyukon benéző" célzási pontosságú lövedékekből. Amit egy vadászpilótának tudni kell meghatározott célba juttatni. Ha már egyszer én képes vagyok célozni pl a Falcon 5, Lock On 2, és társaiban, s teszem mindezt mindent expertre állítva, pedig nem is tanultam az us 'elforrsz'akadémián. xD

2014. március 21., péntek

Purim népe, akik a tavasz első hónapján saját rombolásaikat ünneplik. "véráldozat" 99, Szerbia bombázása. Akkoriban ezért ráadásul az atlanti - cion fidesz külön kuncsorgott, hogy jöjjenek a jenkik ide, innen szálljanak fel a gépeik. A Jobbik még nem pártként létezett 1999-ben, de egész biztosan nem támogatta volna a nato agressziót. "Véletlenül" a kínai és az orosz nagykövetség is kapott a repülőről ledobott / kilőtt, és amúgy "kulcslyukon benéző" célzási pontosságú lövedékekből. Amit egy vadászpilótának tudni kell meghatározott célba juttatni. Ha már egyszer én képes vagyok célozni pl a Falcon 5, Lock On 2, és társaiban, s teszem mindezt mindent expertre állítva, pedig nem is tanultam az us 'elforrsz'akadémián. xD

Purim népe, akik a tavasz első hónapján saját rombolásaikat ünneplik. "véráldozat" 99, Szerbia bombázása. Akkoriban ezért ráadásul az atlanti - cion fidesz külön kuncsorgott, hogy jöjjenek a jenkik ide, innen szálljanak fel a gépeik. A Jobbik még nem pártként létezett 1999-ben, de egész biztosan nem támogatta volna a nato agressziót. "Véletlenül" a kínai és az orosz nagykövetség is kapott a repülőről ledobott / kilőtt, és amúgy "kulcslyukon benéző" célzási pontosságú lövedékekből. Amit egy vadászpilótának tudni kell meghatározott célba juttatni. Ha már egyszer én képes vagyok célozni pl a Falcon 5, Lock On 2, és társaiban, s teszem mindezt mindent expertre állítva, pedig nem is tanultam az us 'elforrsz'akadémián. xD

Palestine hotel, Irak 2003, véletlenül csupa usákokkal szemben kritikus média tudósítói tartózkodtak ott = jött is hamar a jenki rakéta!

Hazudjátok másnak, cionisták, hogy minden véletlen, meg amit mi is meglátunk az csupán összeesküvés elmélet, és nem tudatos stratégiai terveitek része.

"1999. március 20.-ára vonták össze Magyarország területén az USA vezette NATO légi csapásmérő erőit, és az azt követő 76 napig tartó intenzív bombázás során több mint 5000 civil személy vesztette életét, és a ledobott urániummal szennyezett piszkosbombák (melynek használatát nemzetközi egyezmény tiltja) hatása a mai napig többszáz áldozatot követel évente."

http://www.hidfo.net/2014/03/20/marcius-szimbolikaja-az-egyesult-allamok-valodi-arca

Március szimbolikája – az Egyesült Államok valódi arca

2014.03.20 19:47 hidfo.net

Bizonyos dátumok a nemzetek életében kiemelt szimbolikus jelentőséggel bírnak, melyekhez az adott nemzet hasonul, és ezen dátumokhoz való kötődést nemzedékről-nemzedékre át tudja örökíteni. Ez az adott dátum történelmi eseményeinek valós szellemiségétől vezérelve előbb vagy utóbb, de mindenképpen bekövetkezik. Ha ebben az állapotban a szellemiség megfelelő propagandát kap, a dátum szimbolikus tartalommal épül be a köztudatba, és onnan kitörölni nem lehet. Példának okáért a magyar nép mai meghatározó népnemzeti ünnepe március 15.-e, az esemény bekövetkezte után csak majd jó nyolcvan évvel nyilváníttatott nemzeti ünneppé. A trianoni elcsatolások tragikuma élénken élt az emberekben, és az akkori vezetés megfelelő propagandaeszközt látott a megcsonkított ország letargiából való felrázására, mint az ide vonatkozó törvény megfogalmazásában "abból a célból, hogy a nemzet e nap dicső hagyományaiból merítsen hitet, erőt és reményt egy jobb kor bekövetkezéséhez".

Bizonyos évközi periódusok köré csoportosult dátumok pedig soha nem kerülnek előtérbe, mégis ismétlődnek újra és újra, mint történelmi események hordozói, az adott nemzet szellemiségének alakulását jelezve. Ezek a dátumok mindig negatív átalakulás hordozói, és mint ilyenek, a romlás természete miatt egyre gyorsulva követik egymást. Valós szellemükkel ezért az emberek döntő többsége nem tudna azonosulni, másrészt az eseményeket vezérlő negatív erők számára hatalmon maradásuk érdekében a dátum szellemi szimbolikájának rejtettsége létfontosságú kérdés. Ilyen dátum az Egyesült Államok történetében március 20.

1922-ben ezen a napon helyezték üzembe az USA első repülőgép-hordozóját, a USS Langleyt, ami a világhatalmi törekvés szimbólumát jelképezte.

1999. március 20.-ára vonták össze Magyarország területén az USA vezette NATO légi csapásmérő erőit, és az azt követő 76 napig tartó intenzív bombázás során több mint 5000 civil személy vesztette életét, és a ledobott urániummal szennyezett piszkosbombák (melynek használatát nemzetközi egyezmény tiltja) hatása a mai napig többszáz áldozatot követel évente.

2003. március 20.-án indította az USA az iraki háborút, 40 cirkálórakétát lőttek ki hadihajókról hajnalban Irakra, és száznál több bombázó végzett módszeres pusztítást civil és katonai célpontok ellen. Irakban azóta is nap mint nap robbantásos merényletek pusztítják a civil lakosságot. Pánik és félelem a mindennapi élet.

2011. március 20.-án ismeretlen fegyveresek lőttek a szíriai Dara városában a tömegbe, tucatnyi ember halálát okozva. A 2014 februári ukrajnai tömegbe lövések elkövetési módszerével teljesen azonos történések az USA és csatlósai által fizetett bérgyilkosok tevékenységét valószínűsítik. Szíriában ezután szó szerint elszabadult a pokol, szívevő kannibál terroristák árasztották el az országot, és csak az erős orosz-szíriai szövetség tudta megfékezni az ország anarchiába taszítását, és a kiterjedt vérengzést.

2011. március 20.-án indította az USA a Líbia elleni légitámadást, az általa felbérelt zsoldosok támogatására, akik szó szerint levadászták és brutális kegyetlenséggel meggyilkolták az ország addigi vezetőjét, Moammar Kadhafit, akinek vezetésével az ország hatalmas fejlődésen ment keresztül, rend volt, és a líbiaiak jólétben éltek a hosszú évtizedek alatt. Az országban ma káosz és anarchia uralkodik, mindennaposak a fegyveres összecsapások a különböző csoportok között.

Eddig fajult a negatív szellemiség. Ez az Egyesült Államok valós arca. Ennek az arcnak adott hatalmas pofont, és parancsolt megálljt Oroszország. Ez így van rendjén, az egyensúly felborult, és éppen itt az ideje visszabillenteni.

Az USA első repülőgép-hordozója, az 1922. március 20.-án kifutott USS Langley úgy süllyedt el, hogy saját kísérőhajói torpedózták meg. Az Egyesült Államoknak ideje lenne komolyan elgondolkoznia történelmi sorsa felől…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk