width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Krím-félsziget Oroszország része volt a XVIII. századtól, az 1954-es Hruscsovi döntés, amivel a Krím Ukrajnához került, erősen megkérdőjelezhető

2014. március 20., csütörtök

Krím-félsziget Oroszország része volt a XVIII. századtól, az 1954-es Hruscsovi döntés, amivel a Krím Ukrajnához került, erősen megkérdőjelezhető

"Krím-félsziget Oroszország része volt a XVIII. századtól, 1954-es Hruscsovi döntés, amivel a Krím Ukrajnához került, erősen megkérdőjelezhető"

Mi a legitim, mi nem. A tatár - orosz ellentétnek is volt történelme, de mostanság békés volt a viszonyuk. A zsidók viszont mindenütt kihasználják az ilyen viszályokat, felerősítik akár hamis zászló alatt végrehajtott akciókkal, csak hogy a végén ők lehessenek a "nevető harmadik".

"Több ok miatt se lehet az orosz lépést Krímmel kapcsolatban hibásnak nevezni. Ezek közül az egyik, hogy a Krím-félsziget Oroszország része volt a XVIII. századtól." Ferry hozzáteszi, hogy "...ezzel szemben az 1954-es Hruscsovi döntés, amivel a Krím Ukrajnához került, erősen megkérdőjelezhető."

http://www.hidfo.net/2014/03/20/franciaorszag-volt-oktatasi-minisztere-es-deli-aramlat

Franciaország volt oktatási minisztere és a Déli Áramlat

2014.03.20 16:34 hidfo.net

Luc Ferry, Franciaország volt oktatási minisztere (2002-2004 között, Jacques Chirac elnöksége alatt) cikket tett közzé az egyik legismertebb francia napilapban, a Le Figaro-ban, melyben kifejtette: "Több ok miatt se lehet az orosz lépést Krímmel kapcsolatban hibásnak nevezni. Ezek közül az egyik, hogy a Krím-félsziget Oroszország része volt a XVIII. századtól." Ferry hozzáteszi, hogy "...ezzel szemben az 1954-es Hruscsovi döntés, amivel a Krím Ukrajnához került, erősen megkérdőjelezhető."

Ferry nemcsak a területi dolgokról beszélt, hanem meggondolatlannak és ostobának nevezte az új nyelvtörvényt ukrajnában, ami szerinte nyílt provokáció. A volt oktatási miniszter szerint Oroszország továbbá nem szegte meg a nemzetközi jogot, amikor további csapatokat küldött a Krím-félszigetre, hanem élt a szerződéses lehetőségeivel. Górcső alá vette továbbá a krími etnikai kérdést is; "Nem lehet tagadni, hogy a Krím-félszigeten nagyon nagy arányban oroszok élnek. A nyugati országok ellenvetései ezen a téren értelmezhetőek a legkevésbé."

Frerry emellett feltette a kérdést a nyugati vezetőknek; "Mégis milyen jogon tagadják meg az emberektől az önrendelkezés jogát?" Kedves olvasónk bizonyára már tudja is a választ. Természetesen a Déli Áramlat energiahordozó vezeték miatt elsősorban. Hiszen eredetileg a nyugati haszonlesők eképzelése Ukrajna elfoglalásáról az volt, hogy szépen ráteszik a kezüket a Déli Áramlat Fekete-tengeren áthaladó részére.

A jelenlegi helyzet szerint Oroszország hozzávetőlegesen 30 milliárd dollárral lesz képes csökkenteni a hálózat kiépítésének költségeit, mert így közelebb vezethetik el a parthoz egy kis részen érintve is azt, valamint nem kell attól tartani az orosz kormánynak, hogy Ukrajna (illetve a NATO és USA, ha már ilyen szépen bevitték Ukrajnát a málnásba) ráteszi a kezét valamilyen mondvacsinált indokkal a vezeték "rajtuk" átmenő részére, esetleg megcsapolja azt.

Mivel a Krím már Oroszország, innentől fogva hazánkig csak az oroszok számára baráti országokon keresztül menne a vezeték. Bulgária és Szerbia nyíltan oroszbarátok, ha a magyar kormány jól viselkedik, akkor pedig megtarthatják a szerződést és ezzel az oroszok barátságát is. Innentől fogva pedig ki van lőve a képből minden potenciális NATO-csatlós, mint például Románia vagy Ukrajna.

Luc Ferry

A Déli Áramlat alternatív útvonalterve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk