width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Előre tudta a cionbérenc média és turcsinov is, hogy a saját embereik mire készülnek, HOPPÁ!

2014. március 20., csütörtök

Előre tudta a cionbérenc média és turcsinov is, hogy a saját embereik mire készülnek, HOPPÁ!

Nem tetszik az atlanti - cion uszítás éjjel, este, meg nappal a közmédiában? Vagy martonyi sunyi pofája? Van megoldás, a "demokratikus" ukrajnai oroszellenesek példáját követve! Nincs leválthatatlan hatalom, a népellenes ZOG megbuktatásához még választás sem feltétlen kell, elég ha a nép akarja.

"Ezt a videót és ezt a "demokratikus módszert" figyelmébe ajánljuk Martonyi külügyminiszter úrnak és minden magyar politikusnak, akik elismerték a kijevi jutnát, a terrorista módszereikkel együtt. – És egyben figyelmeztetjük őket: ezek a módszerek előbb-utóbb visszaütnek mindazokra, akik elfogadták ezt."

A nyugati demokráciák ukrán barátai, – ilyen demokratikusan mondatják le az ukrán állami tévé elnökét

http://szabadriport.wordpress.com/2014/03/19/a-nyugati-demokraciak-ukran-baratai-ilyen-demokratikusan-mondatjak-le-az-ukran-allami-teve-elnoket/

Előre tudta a cionbérenc média és turcsinov is, hogy a saját embereik mire készülnek, HOPPÁ!

"Turcsinov még nem is értesülhetett a történtekről, máris engedélyezte a Krímben tartózkodó ukrán katonáknak, hogy fegyvert használjanak és "védjék az életüket". A helyszín környékén érdekes módon több nyugati újságíró is tartózkodott, akiket az önvédelmi alakulatok nem engedtek a bűncselekmény helyszínére."

"A támadás ugyanazon módszer, mint amit a Majdanon alkalmaztak a nyugati zsoldosok, ahol a rendőrökre és a tüntetőkre felváltva lőttek, hogy a tömeget radikalizálják. A nyugatnak és a Kijevben hatalomra juttatott helytartói kormánynak célja, hogy fegyveres összetűzést provokáljon ki az ukrán és orosz katonák közt."

Háborús provokáció - mesterlövészek nyitottak tüzet az ukrán és orosz fegyveresekre

http://www.hidfo.net/2014/03/19/haborus-provokacio-mesterloveszek-nyitottak-tuzet-az-ukran-es-orosz-fegyveresekre

Háborús provokáció - mesterlövészek nyitottak tüzet az ukrán és orosz fegyveresekre

2014.03.19 07:47

Az önvédelmi alakulatok egy tagja és egy ukrán katona is életét vesztette Szimferopolban, ahol egy katonai kutatóközpont melletti lakatlan épületből mesterlövészek tüzet nyitottak mindkét félre. Az egyik merénylőt elfogták, a másik után még folyik a hajtóvadászat. A krími belügyminisztérium közleménye szerint a mesterlövészek egy építés alatt lévő épületbe vették be magukat, ahonnan tüzet nyitottak az ukrán katonákra és az orosz önvédelmi alakulatokra is. Céljuk nyilvánvalóan az volt, hogy fegyveres összeütközést provokáljanak ki az ukrán hadsereg és az orosz milíciák közt.

A belügyminisztérium közleménye szerint a védelmi csoportok információt kaptak arról, hogy fegyveresek egy csoportját fedezték fel a lakatlan épületben. Az ellenőrzés során az ismeretlen fegyveresek rájuk lőttek, és azonnal tüzet nyitottak a közelben állomásozó ukrán katonákra is. A katonai kutatóközpont őrizetéből egy ukrán katona életét vesztette, egy pedig megsebesült. Az önvédelmi alakulatoktól egy önkéntes életét vesztette, többen megsérültek.

A kutatóközpont vezetése korábban döntött arról, hogy csatlakozik Krímhez és egyben Oroszországhoz, erre már folyamatban voltak a munkálatok.

A támadás ugyanazon módszer, mint amit a Majdanon alkalmaztak a nyugati zsoldosok, ahol a rendőrökre és a tüntetőkre felváltva lőttek, hogy a tömeget radikalizálják. A nyugatnak és a Kijevben hatalomra juttatott helytartói kormánynak célja, hogy fegyveres összetűzést provokáljon ki az ukrán és orosz katonák közt. Turcsinov még nem is értesülhetett a történtekről, máris engedélyezte a Krímben tartózkodó ukrán katonáknak, hogy fegyvert használjanak és "védjék az életüket". A helyszín környékén érdekes módon több nyugati újságíró is tartózkodott, akiket az önvédelmi alakulatok nem engedtek a bűncselekmény helyszínére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk