width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem "bűnbakká teszi a bankokat", hanem konkrétan bűnbankok azok a keserű tapasztalatok alapján! Persze a neoliberalizmus nyomorult csahosai, akiket azért fizetnek hogy hazudjanak, ezt sose fogják beismerni.

2014. március 14., péntek

Nem "bűnbakká teszi a bankokat", hanem konkrétan bűnbankok azok a keserű tapasztalatok alapján! Persze a neoliberalizmus nyomorult csahosai, akiket azért fizetnek hogy hazudjanak, ezt sose fogják beismerni.

Nem "bűnbakká teszi a bankokat", hanem konkrétan bűnbankok azok a keserű tapasztalatok alapján! Persze a neoliberalizmus nyomorult csahosai, akiket azért fizetnek hogy hazudjanak, ezt sose fogják beismerni.

"Egyenes beszéd. Orbán kezelhető láncos kutya, de a Jobbik valós veszélyt jelent a cionista gyarmatosítás fokozására. Nemzetközi szinten tehát várható a Jobbik-ellenes koncentrált támadássorozat."

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73412

A zsidó világspekuláns politikai boszorkánykonyhája megint hazánk ellen uszít

2014. március 13. 16:55 Hunhír.info

A Fidesz alighanem győz a választásokon, de kérdés, hová vezeti az országot? Ezt feszegeti a bécsi lapban a Soros György amerikai zsidó világspekuláns és világpuccsista által gründolt ulracion-liberál politikai boszorkánykonyha, a CEU egyik ausztriai professzora. A hungarofób förmedvény biztosan vizigót származású szerzője az összes kommunikációs gyűlöletpanelt előveszi, amellyel egy tőről metszett sorstársai évek óta hazánkat gyalázzák.

Anton Pelinka szerint a kormánypárt az évek során a liberális táborból az Európai Néppárt legszélére került, miután a nacionalista kártyát játssza ki. Vagyis nacionalista módon viszonyul a történelemhez, mintha Magyarország nem lenne része az EU-nak. A Szabadság téri emlékművel pedig kivenné a holokausztot a történelmi felelősség köréből. Az antiszemitizmus és a cigányellenesség nem a hatalom politikájának a következménye. Orbán joggal hangoztatja, hogy ő és pártja különbözik a Jobbiktól. Utóbbi egy olyan gyilkos előítélet nyílt hangja, amely masszívan Izrael ellen is irányul. Orbán azonban versenyez a Jobbikkal, ezért itt-ott engedményeket tesz és olyan revizionista nacionalizmussal flörtöl, amelynek nincs keresnivalója Európában. De emellett a miniszterelnök a gazdaságban is kiszolgálja a nacionalizmust: pl. bűnbakká teszi a bankokat, felmondja az osztrák gazdák jogszerűen kötött szerződéseit. Az Európai Unió feladata, hogy korlátok között maradjon Magyarország látensen tekintélyelvű politikája. Amíg a magyarok benn akarnak maradni a közösségben – és nyilvánvaló, hogy Orbán és pártja erre törekszik - nos, addig a Bizottság és az Európai Parlament meg fogja akadályozni a még rosszabbat – mutat rá a Magyarország útja az elszigetelődésbe c. cikk.

Egyenes beszéd. Orbán kezelhető láncos kutya, de a Jobbik valós veszélyt jelent a cionista gyarmatosítás fokozására. Nemzetközi szinten tehát várható a Jobbik-ellenes koncentrált támadássorozat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk