width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444.hu liberális médiaorgánum, az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani

2014. március 14., péntek

Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444.hu liberális médiaorgánum, az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani

Felforgatásra készül a liberális média a választások után!

Ekkora féreg még bacsó béla, vagy somogyi szintén béla sem volt. Spicli, uszító, sz*rkeverő, magát függetlennek hazudó ocsmány balliberális társaság! Egyszer volt Budán taxisblokád, a következőt 'ukrán módra' bontjuk le! Apropó, mi van ilyenkor a híres "diktatórikus, cenzúrás" médiatörvénnyel, amiért úgy visított az indexes patkány sereg? Hazugság volt az is, mint minden ami tőlük valaha elhangzott.

A cionista nyugat által pénzelt ukrajnai államcsíny eseményeit is ilyen egyoldalúan mutatták be, ugyanott. Már volt főpróba nálunk is, a hahás felforgatás, ezt is igen szerették a libsik, mint mindent ami a többségnek rossz. Akkor nem volt baj, hogy elállják az utat, csak a devizahiteles ne tüntethessen, azt ki kell röhögtetni feltétlen a minősíthetetlenül sz*r, blognak is a legalja stílusú zsidó pornómédiában, mert az uzsora-adósokat a bankár fajtársak fosztják ki épp.

Amúgy lazán bevezették a tandíjat a szocion kormány idején, az indexfélék meg váltig ellenezték az ellene tartott népszavazást.

"Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444.hu liberális médiaorgánum, - az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani". Felmerül a kérdés: milyen úton akarják eltávolítani a kormányt a magukat liberálisnak gondoló idióták, akik néhány héttel egy demokratikus országgyűlési választást követően nem-demokratikus módszerrel akarnak kormányt váltani?"

"Mindent legyűrünk. És mindenekelőtt tönkretesszük a civilizációt, amely oly kedves nektek. Nyugati világ, halálra vagy ítélve! Mi Európa defetistái vagyunk! Mindenütt életre hívjuk a zűrzavart és a baj csíráit. Nekünk jó minden barikád, minden béklyó, mely átkozott boldogságotokat gátolja. Zsidók ki a gettóból! Éheztessétek csak ki a népet, hadd ízlelje meg végre a harag kenyerét! És hadd szakadjon rettegő országaikra a kábítószerkalmárok siserehada! Mi vagyunk azok, akik mindig az ellenségnek nyújtjuk kezünket!"

Megtestesítői ezek a liberálzsidók az összes hasonló idézetnek, konkrét példái az állítólag hamis "antiszemita" általánosításoknak, negatív sztereotípiáknak.

Normális érzésű és erkölcsvilágú emberek nem mindig képesek felfogni : minket totálisan gyűlölő emberi szörnyetegekről van szó, ezekkel nem lehet szót érteni demokratikus eszközökkel. Tudják is ezt jól e cinikus cionisták, azért röhögik ki a magyar népet minden nap.

http://www.hidfo.net/2014/03/14/felforgatasra-keszul-liberalis-media

Felforgatásra készül a liberális média

2014.03.14 12:44 hidfo.net

Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444 hu liberális médiaorgánum, - az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani". Felmerül a kérdés: milyen úton akarják eltávolítani a kormányt a magukat liberálisnak gondoló idióták, akik néhány héttel egy demokratikus országgyűlési választást követően nem-demokratikus módszerrel akarnak kormányt váltani?

Egyértelmű, hogy a baloldali ellenzék a választások elvesztésére készül, Mesterházyt pedig a balek szerepében tették miniszterelnök-jelöltté. Az is tudható, hogy a radikális atlantista baloldal nyugaton a legfelsőbb körökből kap pénzt és utasítást. Eközben az EBESZ a Külügyminisztérium kérése ellenére is csak korlátozott megfigyelő missziót tervez Magyarországon. Mivel nem lesz nemzetközileg ellenőrzött a választások egésze, ez a következő parlamenti ciklus zavargásai nyílt előkésztésének tekinthető. Az EBESZ ugyanis megadja az alapot az ellenzéki erőknek ahhoz, hogy választási csalásra hivatkozzanak.

Eközben a liberális sajtó már most arról beszél, hogy "több lesz a tüntetés, valamint egyéb utcai megmozdulás", emellett a Facebook-on szervezett tüntetések hullámára készülnek.

Az elmúlt két év során a fővonalú médiát ijesztő mértékben töltötték fel liberális idiótákkal. A HVG-nél, az Origo-nál és más sajtóorgánumoknál helyezkedtek el olyan újságírók, akik korábban az Index-en, valamint más liberális oldalakon terjesztették a züllést és szellemi igénytelenséget. A legjobb példa erre az a Tóta W. Árpád, aki szintén az Indextől távozott, majd a HVG-hez átigazolását követően a HVG hasábjain is elkezdett megjelenni az a hülyegyerek-stílus, ami korábban az Index elidegeníthetetlen sajátja volt.

Olyan előkészületek ezek, melyek mind egy irányba mutatnak. Az atlantista erők hazánk felforgatására készülnek. Az utóbbi években ehhez hozzáigazították a hazai sajtót, egyetlen nagy ellenzéki erővé borították össze az összes hiteltelen és közmegvetéssel övezett politikust, hogy a választást garantáltan elveszítsék. Emellett megadják számukra azt a táptalajt is, hogy a vereséget követően "választási csalásra" hivatkozzanak, és már most nem-demokratikus rendszerváltásról beszélnek, pedig még le sem zajlott a választás. Ezek a nyugati felforgatás előkészületeinek jelei.

Lángba akarják borítani Budapestet, hazánkban is sor kerülhet olyan eseménysorozatra, ami a közelmúltban Kijev utcáin történt. Akkor pedig a nemzeti erőknek fel kell lépnie a rend védelmében, hogy a liberalizmusra az elkövetkező generációk csak mint felforgató erőre emlékezzenek, ami néhány hétre szemétdombot csinált a fővárosból.

Molnár István

Hazai hírek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk