width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Azért árt nekünk a cionista kettősmércés liberalizmusuk, mert rossz következményei vannak : igen igaz, a szervezett szemita szemétkedés növeli az antiszemétizmust. Különben kit érdekelnének? Annyi sok más nép van, melyekekkel háborúztunk történelmünkben : osztrákok, németek, törökök, oroszok, de még a kisantant országok népei iránt se érez ilyen elítélően a kicsit is önérzetes magyar! Mindennapjaink anyagi és erkölcsi ellehetetlenítése, kultúránk hagyományaink, és szokásaink rombolása, a "magyarkodás" szó használata, azt jelenti nem kerülünk tolerálásra ha nem vagyunk zsidók, vagy legalábbis liberálisok által agyamosottak!

2014. december 29., hétfő

Azért árt nekünk a cionista kettősmércés liberalizmusuk, mert rossz következményei vannak : igen igaz, a szervezett szemita szemétkedés növeli az antiszemétizmust. Különben kit érdekelnének? Annyi sok más nép van, melyekekkel háborúztunk történelmünkben : osztrákok, németek, törökök, oroszok, de még a kisantant országok népei iránt se érez ilyen elítélően a kicsit is önérzetes magyar! Mindennapjaink anyagi és erkölcsi ellehetetlenítése, kultúránk hagyományaink, és szokásaink rombolása, a "magyarkodás" szó használata, azt jelenti nem kerülünk tolerálásra ha nem vagyunk zsidók, vagy legalábbis liberálisok által agyamosottak!

"A horkolásnak legyen vége", ezt a reklámot adta be a Kuruc. :) Ébresztő, a cionistáknak sose tudunk megfelelni, ha nem adunk mindenben igazat nekik! Azt meg minek - főleg mikor újabb és még nagyobb követelésekkel állnak elő nap mint nap. Nem ám beérik 2-3 emléknappal, mint 04. 04 meg 11. 07 volt a szovjetek idején, hanem mindennap (földikutya nap, Groundhog Day) :D Idétlen Időkig hollókosztnap! 24/7, mint Jack Bauer! :D És minden évben van valami évforduló, ha nem kerek az se baj. Valamint egyre több KÖZpénz kerül a holokamu "tűlélőknek". Az is túlélő a cionlibsi törvények szerint, aki itt se élt akkor Európában, vagy egyenesen 45 után született! Hülyék vagyunk mi európaiak, hogy hagyjuk magunkat átverni és kihasználni, és nem merünk nemet mondani az arcátlan követelésekre, szemtelenségeikre! Nem elmélet az összeesküvésük vagy inkább cionista együttműködésük - itt van az orrunk előtt! Azért árt nekünk a cionista kettősmércés liberalizmusuk, mert rossz következményei vannak : igen igaz, a szervezett szemita szemétkedés növeli az antiszemétizmust. Különben kit érdekelnének? Annyi sok más nép van, melyekekkel háborúztunk történelmünkben : osztrákok, németek, törökök, oroszok, de még a kisantant országok népei iránt se érez ilyen elítélően a kicsit is önérzetes magyar! Mindennapjaink anyagi és erkölcsi ellehetetlenítése, kultúránk hagyományaink, és szokásaink rombolása, a "magyarkodás" szó használata, azt jelenti nem kerülünk tolerálásra ha nem vagyunk zsidók, vagy legalábbis liberálisok által agyamosottak!

"Ennyit a „harmadik hatalmi ág" függetlenségéről. A cionista hatalmi törekvésekkel és arroganciával szemben a „fékek és ellensúlyok rendszere" valahogy senkinek sem hiányzik. (Akinek hiányzik, az „gaz náci".) A Mazsihisz vezére reméli, hogy „a jövőben lesz az egyeztetésnek hozadéka". Minden bizonnyal."

Keményebb zsidó fellépés a szólásszabadság ellen, holoagymosásnak alávetett iskolásokkal felújított temetők

https://kuruc.info/r/56/137559/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk