width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Természetesen a bankok pártján vannak a libsik, holott egyértelműáen csalássorozat a devizát nem használó devizahitelezés! Miért is ne mindig a rosszat pártolnák, mindent amivel nekünk árthatnak! Nincs igazság a balliberálisokban, akár tévések vagy firkászok, politikusok és fizetett álszakértők vagy álcivilek legyenek! Ugyanaz a nemzetek feletti szervezett bűnözői érdekkör fizeti mindegyiküket! A többség osztályérdekeinek árulói, hazánkat összes ellenségünknek kiszolgáltatói ugyan milyen jogon hazudják magát demokratának? Ballibák az idei választás eredményét sem fogadják el, pedig tényleg csak 5% a libsi szavazó - annyi, amennyi budapesti neoliberális zsidó van ! - erőszakkal vennék át a hatalmat idegen segítséggel, embereik is idegen zsoldban állnak, norvég alaptól kezve george sorosig!

2014. december 29., hétfő

Természetesen a bankok pártján vannak a libsik, holott egyértelműáen csalássorozat a devizát nem használó devizahitelezés! Miért is ne mindig a rosszat pártolnák, mindent amivel nekünk árthatnak! Nincs igazság a balliberálisokban, akár tévések vagy firkászok, politikusok és fizetett álszakértők vagy álcivilek legyenek! Ugyanaz a nemzetek feletti szervezett bűnözői érdekkör fizeti mindegyiküket! A többség osztályérdekeinek árulói, hazánkat összes ellenségünknek kiszolgáltatói ugyan milyen jogon hazudják magát demokratának? Ballibák az idei választás eredményét sem fogadják el, pedig tényleg csak 5% a libsi szavazó - annyi, amennyi budapesti neoliberális zsidó van ! - erőszakkal vennék át a hatalmat idegen segítséggel, embereik is idegen zsoldban állnak, norvég alaptól kezve george sorosig!

Természetesen a bankok pártján vannak a libsik, holott egyértelműáen csalássorozat a devizát nem használó devizahitelezés! Miért is ne mindig a rosszat pártolnák, mindent amivel nekünk árthatnak! Nincs igazság a balliberálisokban, akár tévések vagy firkászok, politikusok és fizetett álszakértők vagy álcivilek legyenek! Ugyanaz a nemzetek feletti szervezett bűnözői érdekkör fizeti mindegyiküket!

A többség osztályérdekeinek árulói, hazánkat összes ellenségünknek kiszolgáltatói ugyan milyen jogon hazudják magát demokratának? Ballibák az idei választás eredményét sem fogadják el, pedig tényleg csak 5% a libsi szavazó - annyi, amennyi budapesti neoliberális zsidó van ! - erőszakkal vennék át a hatalmat idegen segítséggel, embereik is idegen zsoldban állnak, norvég alaptól kezve george sorosig!

Miért jó nekik, ha nekünk rossz? Szadisták! És ezért fizetik őket, a teljes lerablásunk pártolásáért, propagagálásáért! 4444!

Magánszorgalomból is, mert ennyire gyűlölik a magyart! A vidéket is azért építették le 2010 előtt különösen, mert nem liberális az ottani szavazóbázis.

A tisztesség és megbecsülés, a kizsákmányolástól és becsapástól való állami védelem talán nem alapvető emberi jog, mi, ócska sz*r megélhetési hazug libernyák antiszociális banda!?

A liberális sajtó a bankokat védi az állammal szemben

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/29/liberalis-sajto-bankokat-vedi-az-allammal-szemben

2014.12.29 12:00

A bankok csak akkor tartják tisztességesnek az egyoldalú szerződésmódosítást, ha ezt ők csinálják és ők jutnak többletprofithoz. Ez kiderül a "szakértői", azaz gazdasági újságok és weblapok cikkeiből. A nyugati propagandát, tehát a gazdasági kizsákmányolást és elnyomást népszerűsítő, mentegető, jobb színben feltüntető sajtóorgánumok azt a minimális enyhítést is kifogásolják, amelyek a magyar gazdaságnak fellendülést ugyan nem, csak minimális túlélőképességet biztosítanak.

A meg sem vásárolt devizák után alkalmazott árfolyamrés eltörlése a bankok szerint felháborító. Az egyoldalú ellenőrizhetetlen kamatemelések jogának eltörlése is felháborító szerintük. Kérdés, hogy miért, de a bankok gondolkodását akárki nem értheti. A bankok elvárják, hogy a magyar ember megértse, sőt még bólogasson is hozzá, hogy az egyszer megkötött szerződéseket a bank a saját kedve szerint bármilyen mértékben módosíthassa. Egyébként miért is megkötni egy szerződést, ha a bank képtelen betartani a feltételeket? Miért is megkötni egy szerződést, ha a papír és az aláírás a bankok számára nem jelent semmit?

Sokan aláírják - a bank pedig vagy betartja, vagy nem

Felháborítónak tartják, hogy a kormány tíz évre visszamenőleg mer beleszólni a bankok belügyeibe. Egyébként tényleg felháborító, hogy nem cselekedett azonnal, és a bankok ezt a devizahiteles fosztogatást a kormány tulajdonképpeni jóváhagyásával véghezvihették, és most is csak minimális intézkedéseket láthatunk. A kormány passzivitása miatt nyomorba süllyedt százezreket ez nem különösebben hatja meg.

Jóval nagyobb lépések megtételére lenne szükség, hogy a gazdaság és a társadalom visszanyerje erejét. A nyugati bankok mindegyikének kirúgása kezdetnek jó, ezt követnie kellene egy kis (és magyar tulajdonú) takarékszövetkezetek százaiból (esetleg ezreiből) álló rendszer kiépítésének, és az állami bank pozíciói jelentős megerősítésének. Ez biztosítaná, hogy a banki szolgáltatások piacán a lehető legnagyobb verseny és a legkisebb tőkekivonás jöjjön létre, magától létrehozná a lehető legjobb banki szolgáltatásokat és a gazdaság fejlődésének pénzügyi hátterét. Vagyis mindazt a biztonságot, amit a szocialista rendszer nyújtott és mindazokat a lehetőségeket, amiket a nyugati bankok elvettek és monopolhelyzetükkel visszaélve sosem akartak megadni. A mézesmázos átverésekből, ígérgetésekből, hazudozásokból és az adósrabszolgaságból bőven elég volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk