width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: McCain tényleg Orbánt neofasisztázta 444 Nem felejtünk mi Egyszer véget ér ... és akkor le lesznek rendezve a p*csába ezek a szemtelen ballibernyák zsidók. Meg a többi hazaáruló görény libsi, akiket azért fizetnek, hogy a szadeszt hatalomra juttassák megint. A haza ádáz ellenségei!

2014. december 3., szerda

McCain tényleg Orbánt neofasisztázta 444 Nem felejtünk mi Egyszer véget ér ... és akkor le lesznek rendezve a p*csába ezek a szemtelen ballibernyák zsidók. Meg a többi hazaáruló görény libsi, akiket azért fizetnek, hogy a szadeszt hatalomra juttassák megint. A haza ádáz ellenségei!

Egyszer véget ér ... és akkor le lesznek rendezve a p*csába ezek a szemtelen ballibernyák zsidók. Meg a többi hazaáruló görény libsi, akiket azért fizetnek, hogy a szadeszt hatalomra juttassák megint. A haza ádáz ellenségei!

Sajnos kibékülni egyikükkel sem lehet : a neolib - urbánus zsidóság akkor is gyűlölt mikor még észre se vettük őket, és az usa érdeke a mi totális gyarmatosításunk, az se egy működő gazdasággal hanem teljes kifosztásunkkal, az az ország az egész világon élősködik a FEDezetlen dollárjával, haldokló gazdaságukba szívnák ki a magyarok vérét!

McCain tényleg Orbánt neofasisztázta 444

Ennek örülnek, ott, és itthon a neoliberálisok.

Végül csak eljutottunk az aljára a dolgoknak. Az a McCain szenátor mondja ezt Orbánról akinek elnökválasztási kampányában, egy bizonyos Sarah Palin süllyedt olyan mélységekbe amitől a hazai balliberárilosk kaptak rángó görcsöt.
Tudják ő volt az a hölgy, aki külpolitikai kérdésekben gyakorta még azt sem tudta melyik országról fővárosáról kellene beszélnie.
Illetve nem kis megrökönyödést keltve szinte súrolta Obamaval kapcsolatosan a rasszista megnyilvánulásokat. (Muszlim Obama ...)
Akkor ezt a kampányt ostorozta a liberálisok derék serege.

Most változni látszik a világ, és tapsviharban törnek ki, amikor az a szenátor aki ultrakonzervatívnak számít még hazájában is, egyszerűen neofasisztázza kormányunk fejét.

Tényleg itt tart a hazai liberális értelmiség?

Mert ha igen, hát én el lennék keseredve az ő helyükben.

Egy szellemileg kissé retardált, de annál vehemensebb öregúr szavaira élveznek el virtuálisan a monitor előtt ... Akit egykor ők patás ördögnek festettek le, és viccek tárgya volt.

Nem felejtünk mi.

Ők igen. Legalábbis akkor, ha USA segget kell polírozni.

Mindegy az, hogy egykor nem fényesítették volna, de most, hogy nekik tetsző ostobaságot mondott, máris kész nyelvcsapásokkal közelednek felé.
Igen, Orbán tényleg egy neofasiszta és, ahogy fogalmazott :- "most egy olyan országról van szó, ami a peremén áll annak, hogy feladja függetlenségét egy neofasiszta diktátornak"- igaza van.
Csupán ez a diktátor, olyan harmatgyenge, hogy hagyja, azt, hogy az utcán idióták randalírozzanak, rongálják mások közérzetét, és szabadon írhassanak olyan ostobaságokat mit amiket ezek szoktak.
Ebben különbözik a "nem diktátortól" aki szabadon lövettett a nép közé, és a Magyar Hírlap ellen indított bojkottot. Tudják a Feri volt az aki most a #DK elnöke, és Amerika önzetlen barátja.
Nekik egy ilyen ember kell, mert Önmagukra ismernek benne.

Ott ahol épp az elmúlt napokban mentettek fel egy fehér rendőrt, holott meggyilkolt egy fegyvertelen színebsörűt.
Ott ahol a 2008-as válságot követő valóban civil megmozdulásokat a "foglaljuk el a Wall Streetet" (wall street occupy) rendőrökkel verettek szét, csak úgy a demokrácia jegyében.
Ők akik illegális börtönöket üzemeltetnek, és ha kell a CIA bevonásával kormányokat buktatnak, majd lehallgatják az egész világot.
Tehát ez a példakép és a megmondó most a liberálisoknál, és az indok, hogy nehogy azt higgyük, hogy a konzervatívok ( republikánusok) kíméletesebbek lesznek Orbánnal szemben.
Tudtuk, nem is volt illúziónk.

Viszont azt is tudjuk, hogy az igazság más, és azt is tudjuk, miért más.

Tehát most meg mi szarunk a ti véleményetekre, és McCain szenátor szavaival élve, "most egy olyan országról van szó, ami a peremén áll annak, hogy feladja függetlenségét ... " azzal, hogy engednénk nektek, ezért nem engedünk a függetlenségünkből, és tényleg nem akarunk több Feri forma "demokrata diktátort" a fejünk fölé.
Ez így lesz, megígérjük, nektek is, meg szegény McCainnek is!

#TibiDj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk