width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "amit André Goodfriend amerikai ügyvivő Magyarországon művel, az semmiféle diplomáciai játéktérbe nem fér bele. Ez egyfajta politikai arroganciának a hátterét sejteti, akik még a nemzetközi megállapodásokat sem veszik figyelembe, ha az érdekeikről van szó, és ez baj - nyomatékosította Földi László."

2015. január 12., hétfő

"amit André Goodfriend amerikai ügyvivő Magyarországon művel, az semmiféle diplomáciai játéktérbe nem fér bele. Ez egyfajta politikai arroganciának a hátterét sejteti, akik még a nemzetközi megállapodásokat sem veszik figyelembe, ha az érdekeikről van szó, és ez baj - nyomatékosította Földi László."

A biztonsági őr és a rendőr kivételével azt mondom, igenis megérdemelték a charlie hebdo-s szennyfirkászok, amit kaptak. A háttérhatalom zsoldosaiként, röhögtetésnek álcázott gyűlöletiparból, uszításból éltek ezek a férgek. Álhumorukkal intoleranciát, és igen, erőszakos cselekményeket is generáltak a keresztények, muzulmánok, jobboldaliak (nyugaton ugye agyhalott "antifa" terroristák is vannak!) ellen a lejáratókampányaikkal. Igazából a hit, haza és a hagyományaink adta emberi tartás a bajuk velünk a liberálisoknak, attól fosnak a firkász zsidók háttérhatalmista gazdái! Nem tudom sajnálni őket! És ne is várja senki. Idehaza főleg a vadliberális, index-típusú zsidajok hasonlóak, azok is minden emberi értéket ki akarnak irtani a világból, eme röhögtetőipar egy irányba dolgozik, a zsidókat és a holokausztipart, na meg a liberális kapitalizmust sose támadják! Saját neolib cionista gyűlöletklubjukon kívül semmit és senkit se tisztelnek.

És idegen hatalmak fizetett ügynökei, ráadásul. Ez a ballib bűnbanda számon mer kérni, ha nem gyűlölöd az oroszokat, arabokat, kínaiakat! Mert ezek a népek velünk együtt szintén útjában állnak a világuralomra törő zsidóknak!

Földi: A magyar titkosszolgáknak kell kell venniük a harcot a radikálatlantista ügynökökkel

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81207

2015. január 11. 18:50 Hunhír.info

Egy komoly propaganda-hadjárat folyik Magyarország ellen. Olyan lejárató akciók keretében, melyeknek a tüntetésszervezés csak egy része – jelentette ki Földi László biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A magyar titkosszolgálatoknak szembe kell szállniuk az itt működő, a magyar bel- és külpolitikát politikát alakítani akaró erőkkel. Noha nem mondta ki, de minden normális ország egyformán védekezik: kinyírja az idegen ügynököket, ha tudja.

Ha a nemzetközi sajtót nézzük, akkor az tele van Magyarország elleni támadásokkal. Ma már egyértelműen azt mondják, hogy Orbán Viktor távozzon, legyen egy másik politikai rend. Nagyon keményen mennek az üzenetek. Hogy ebből a titkosszolgálat kimaradjon, az kizárt dolog – tette hozzá.

Az Egyesült Államok komoly identitászavarban van, egészen egyszerűen elveszítették a mértéket. Azt gondolják, hogy a „világ vezető csendőreként" nekik mindent szabad minden módon, ez pedig nem így van - hangoztatta.

Magyarország nem műveleti terület, hanem egy hadszíntér egy olyan háborúban, melyet nagyhatalmak, az Egyesült Államok és Oroszország vív egymással – szögezte le Földi László, aki szerint az Egyesült Államok mind a békét, mind a melegháborút meg tudja nyerni. Az USA gazdasága ugyanis lényegében a hadiiparra épül, ezért számára gazdasági szempontból a fegyveres konfliktusok is pozitívan hatnak. Ez az az előny, amelyet soha senki nem fog tudni Amerikával szemben megjátszani. Ha azt mondom, hogy az olajárak ilyen drasztikus csökkentésével Oroszországot, mely olajexportra épülő gazdaság, meg tudja bénítani, vagy a csőd irányába tudja elvinni, akkor Amerikai tud nyerni. Ha Oroszország azt mondja, itt a vége, és fegyverekhez fog nyúlni, kitör egy nem hidegháborúnak nevezett háború, Amerikai akkor is tud nyerni, mert a fegyverkezés miatt új impulzust kap a gazdasága, a hadiipart lehet mozgósítani - magyarázta.

Amerika abból indul ki, hogy neki Közép-Európa nemzetbiztonsági kockázat. Ez azonban pontosan fordítva van: Magyarország szempontjából nemzetbiztonsági kockázat, ha egy külföldi hatalom megpróbál titkosszolgálati befolyást gyakorolni a napi belpolitikai eseményekre. Ezt meg kell szüntetni, a hazai szolgálatoknak egyértelmű feladatuk, hogy szembeszálljanak ezzel a trenddel. S innentől kezdve nem kell azt nézni, hogy szövetséges, vagy nem szövetséges hatalomról van szó, hiszen ha az használja a titkosszolgálati eszközöket, akkor nekünk sincs más választásunk – szögezte le a biztonságpolitikai szakértő.

Nem vagyunk egy súlycsoportban, nyilván nem tudunk úgy beépülni a Fehér Házba, mint ahogy a CIA be tud épülni a magyar politikába. Ez egy veszélyes játszma, de nem szabad „nyulam-bulammá" válni sem. Tudomásul kell venni, hogy a kormány és a rendvédelmi szervek feladata az ország érdekeinek védelme, és ha ezt támadás éri, azzal nagyon keményen szembe kell szállni – tette egyértelművé.

Nem arról van szó, hogy van 8-10 ügynök, aki összevissza rohangál, és tüntetéseket szervez. A titkosszolgálatoknak fedőszervei vannak, melyek alapítványok kutatóintézetek lehetnek, ahová magyar értelmiségi fiatalokat hívnak meg, és támogatnak. Egyfajta agymosáson mennek keresztül, elkötelezetté válnak egy kultúra vagy ország iránt, és utána egyetértve annak célkitűzéseivel, támogatják azt. (…) Amikor én meg tudok győzni valakit a saját igazamról úgy általában, akkor az a konkrét helyzetekben is segítséget fog nyújtani, ezt hívják telepített kapcsolati rendszernek – fejtette ki.

Ha van egy stratégia, mely arról szól, hogy a politikai rendet odáig kell gyengíteni, hogy a végén az egy változást eredményezzen a legfelsőbb szinten, akkor nyilvánvalóan a tüntetéseken is "ott vagyok" a háttérben. Hogy milyen formában, azt a konkrét helyzet fogja eldönteni – fogalmazott Földi László.

Az útdíjrendszer kiterjesztése kapcsán meghirdetett útblokádokkal kapcsolatban azt mondta: ez nem annak a legális formája, mint ami a civil kezdeményezésekkel kapcsolatban belefér, hiszen egy gazdaság megbénítása nem visz előre. Pláne, ha úgy hirdetem meg, hogy addig tartom a blokádot, míg a kormány le nem mond. Tessék megpróbálni az Egyesült Államokban blokád alá venni az autópályákat addig, míg Barack Obama elnök le nem mond. Ott a karhatalom minimum szétlőné a blokádokat, mert azt államellenes cselekménynek minősítené. Ha egy ilyen helyzet előáll, ott az erőszak igen könnyen előkerülhet, vagyis eszkalálódhat a dolog. Ezt láttuk Ukrajnában – emelte ki.

Beszélt arról is, hogy szerinte amit André Goodfriend amerikai ügyvivő Magyarországon művel, az semmiféle diplomáciai játéktérbe nem fér bele. Ez egyfajta politikai arroganciának a hátterét sejteti, akik még a nemzetközi megállapodásokat sem veszik figyelembe, ha az érdekeikről van szó, és ez baj – nyomatékosította Földi László.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk