width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Egyáltalán túl visszafogott a módszertan, eszköztár és hangnem a neoliberális visszakapaszkodni akarókkal szemben. Vegyünk példát a blog.hu ballib bugyraitól, és a 444 - cink - vs - hvg legkeményebb antimagyarjaitól - hatékonyságban. Soha, semennyire, semmiben sem lehet náluk igaza annak, aki vagy ami nem neolib usa és izrael barát!

2015. január 17., szombat

Egyáltalán túl visszafogott a módszertan, eszköztár és hangnem a neoliberális visszakapaszkodni akarókkal szemben. Vegyünk példát a blog.hu ballib bugyraitól, és a 444 - cink - vs - hvg legkeményebb antimagyarjaitól - hatékonyságban. Soha, semennyire, semmiben sem lehet náluk igaza annak, aki vagy ami nem neolib usa és izrael barát!

Saul alinsky tanítványok, felbérelt libsi káoszkeltők akiknek büntetlenséget ígértek megbízóik. Ez a kormány tényleg sajnos kíméli őket, de viszont nem lehet békés érveléssel lebeszélni valamiről azt, akinek közvetlenül anyagilag érdeke a felforgatás mert hatalomra tör, soros fizette norvég alapos megélhetési patkányforradalmár, liberálmédiás hírhamisító, álcivil tüntetésszervező túlkoros büfészakos, reálgazdaságban semmire se való végzettségű balliberált káder, neolib janicsár. Az ő tüntetéseikre kitévedő, egyébként is csak kíváncsi, vagy videó + képek segítségével felforgatókat beazonosítani kijáró nemzeti média tudósító magyar emberekre lehet igaz csak a gondolás cikkíró következtetése, mert vannak a megvezetők és a megvezetettek, előbbi a bűnös és tudatosan ártani akaró, utóbbi csak hibás mert be tudták csapni a zsidók. Az atlantista - cionista kemény mag csak az erőt tiszteli. Börtönbe velük!

Ha tényleg felforgatják az országot a libsik, akik attól még nem lesznek népszerűbbek hogy az usa ezerrel pénzeli őket, belpesti vadliberális zsidók 10 ezren kimennek hőzöngeni valahova a zsindex és hasonló hírferdítők szerint 1 millióan vannak. Nyílt hazaárulásra vetemednek - fehér szabadcsapatokkal fognak találkozni, és ott már nincs az az ügyvéd aki az igazságtól (nemzetközösség örök erkölcsi törvényeitől) megvéd.

Elszámoltatás is részben azért nincs, mert a liberális, rothadt, cionista nyugat megfenyegette a kormányt, jajmilesz ha elő meritek venni gyurcsótányt, demszky patkányt, meg a többi korrupt, sikkasztó, tolvaj zsidómaffiózó kártevőt. Most meg ezek tüntetnek a korrupció ellen hathatós usa segítséggel, mindenféle bukott szocionisták akik korrupciós ügyeit épp az usa-beli zsidó lobbi nyomásgyakorlása miatt nem lehet elővenni. Mondjuk soha sem kellene nekik engedni semmiben, mert telhehetlenek és szemtelenek, a fidesz ott is elhibázza hogy bármiben igazat ad valaha is a nemzetközi cionistáknak. Elévülési idő, jogi formaságokkal kötekedés, röhej, nem így kéne : meglopta a nemzetet, meglakol érte, teljes vagyonelkobzás és kész - a Nemzeti Számonkérő Szék se sokat cécózna!

De a Fideszben is ott vannak a liberálisok, azért sincs igazság szolgáltatva. Kár, mert az a sok kisembert sújtó különadó annyira akkor nem kéne, ha elkoboznák azaz visszavennék az ellopott nemzeti vagyonokat!

Amúgy sincs másik liberalizmus, 5%-al meg kibicelni lehet, beszólogatni aminek tétje nincs ám hatalmon szadesz módra "bizonyítanának" az ugyanúgy usa nagykövetség kedvencei lehet más a politikások! Semmivel sem különb az lmp sem, és a liberális mindig a kommunista cinkosa. Na saját maga nem komcsi, az eszmét is csak felhasználja, mert a baloldalnak a neoliberalizmussal ellentétben még vannak hívei. Ellentétben van a két ideológia egymással, akkor hogyhogy jóbarátok? A nemzetközi nagytőke médiája mit szeret a szocializmuson, ami állítólag nem hagyná hogy ő itt korlátlan profitot seperjen be? Csali, csapda, sose lesz ezekből baloldal, alapvető érdekellentét : bankárok nem támogatnak baloldali mozgalmakat, csak annak látszó neoliberális zsidó szervezeteket! Most is hogy működik a liberális véleményterror : minden konzervatív, jobboldali, hazaszerető és vallásos ember álljon a sarokba, mert különben a libsi gyűlöletklub lejáratja, lenácizza. Ezeknek még hatalmat? A szervezett magántőkéjük és (álcivil, álszakértő) kapcsolati hálóik hatalma így is az övék. Hát, egy sz*rt, semmit se adunk a szavukra, a legkiválóbb nemzetieket támadják legintenzívebben és legaljasabbul, mert ők a veszélyesek a liberális ellenteremtés rémuralmára.

Egyáltalán túl visszafogott a módszertan, eszköztár és hangnem a neoliberális visszakapaszkodni akarókkal szemben. Vegyünk példát a blog.hu ballib bugyraitól, és a 444 - cink - vs - hvg legkeményebb antimagyarjaitól - hatékonyságban. Soha, semennyire, semmiben sem lehet náluk igaza annak, aki vagy ami nem neolib usa és izrael barát! Cionista létükre alapvetően mások az érdekeik, mert törzset alkotnak az egész világon, velük vitatkozni értelme nincs, nem lehet közös megegyezésre jutni. Mi ez a ballib mantra arról, hogy a jobboldal megosztja a társadalmat? Meg hogy a nemzeti oldal mindent átpolitizál?! Amikor még a patika magazin meg az it cafe is politizál, és pl. a sanomás női magazinok is - mégpedig minden esetben neoliberálisan? Csak egy maradhat, ezt tudja jól a liberális bűnbanda!

Erőszakspirált indíthat el a liberálisok vörös gárdája

http://www.flagmagazin.hu/politika/eroszakspiralt_indithat_el_a_liberalisok_voros_gardaja

politika 2015. 01. 17.

Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

Egy szélsőséges amerikai elemző három éve eljátszott a magyarországi polgárháború gondolatával. „Isten őrizz, hogy ez bekövetkezzen" – fogalmazott utóbb, amikor felismerte, hogy militarista terminológiájával az utcai provokátorok szintjére süllyedt. De tovább ijesztgetett.

El kell fogadni „a Nyugat" követeléseit – mondta fenyegetőleg.

„A Nyugat" – értsd: az észak-atlanti hadiipar érdekkijáróinak köre – vörös gárdistákat toborzott Közép-Európában, és fizetett martalócaival töretett-zúzatott Budapesten. Az európai kultúra magasabbrendűsége méltóságteljesen viselte el a szélsőség provokációját.

Tatárdúlás, törökdúlás, felszabadúlás…

Ez a társadalom már a liberalizmus vandál pusztításait is kibírja. A XX. század egyik legprimitívebb ideológiája ugyan jóvátehetetlenül rombolt 1990 után, de a barbár kreatúrapártot – szörnyű veszteségek árán – kitakarították a parlamentből a civilizált erők.

Miből épült a híres tengerparti villa?

Már ezt sem kérdezik meg a korrupcióra oly érzékeny flaszterparasztok, sőt: a radikálisok sem. Ez utóbbiak jelezték ugyan, hogy nem az utóbbi 10, hanem az utóbbi 25 év korrupciót kell feltárni, de elfeledkeztek róla. Olyan, mintha nem is lennének a parlamentben.

Az észak-atlanti erőközpont egy egyszemélyes „pártot" azért benyomott a törvényműhelybe.

Legyen érdekképviseletük ott, ahol az adott társadalom érdekeit kellene képviselni, nem pedig az erkölcsi anarchia hordájának avítt rögeszméit. Egyedül nem lett volna képes újrahasznosított politikus lenni, de segített neki a gengszterek közötti paktum.

Parazita politikus a parlamentben.

A ragadozó pártok gengszterdiktatúrája 2006 októberében a rémület anarchiáját zúdította a fővárosra, de akkor nem féltette a demokráciát a mintademokratának kikiáltott kreatúrapárt. Sőt ki is tüntették a – gumitölténnyel – tömegbe lövetőt.

A liberalizmus egyértelműen a civilizációt támadta.

Ezt tette kormánypozícióból, és ezt teszi ma is – észak-atlanti támogatással. Fölbérelt vörös gárdájuk tör-zúz, és bőszülten végrehajtja azt, amit három évvel ezelőtt a szélsőséges amerikai elemző jósolt, fontosnak mondott, és programul jelölt meg.

Utcai hőzöngéssel rohamoz a liberális imperializmus.

Populista bűzbombákat pukkant, mert a liberális uralom alatt létrehozott – feudális jellegű – kiváltságos osztály előjogai sérülnek: valódi demokrácia kezd kialakulni, élősködők nélkül. Vadul folytatják a kampányt a tények ellen – mint Sztálin tette.

Néha intellektuális régiségek szólalnak meg Berlinből.

Ezek a hőskultusszal felépített gerontokraták egyre enerváltabbak azonban. És senkit nem érdekelnek már a liberális őskövületek. A tömeg ugyanis fél a keményvonalasoktól, és elretten az agresszív, társadalomellenes viselkedéstől.

Mindamellett védekezni próbál – és ez a kockázat!

A liberálisok vörös gárdája a maoista hadviseléssel választ generálhat. Az erőszak – erőszakot kelthet. Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha a hivatásos forradalmároknak látszó szerzetekről kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

Civilizálni kell a felbérelteket, ne indulhasson el az erőszakspirál.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk