width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Ombudsmanhoz fordul az lmp. Az oktatási hivatal által felkért szakértő "nemi egyenlőséget sértő sztereotípiák" miatt emelt kifogást, társadalmi nemi sztereotípiák tényként kezelése miatt. Lmp = szdsz, újabb bizonyíték! Ezért kell földkörüli pályára állítani a liberrált hazugokat, akiknek már maga a pártelnevezésük is átverés : NEM lehet más a politika velük, ugyanaz a baloldali - liberális normalitásellenes 68-as trockista zsidó agybaj, mint a néhai szadesz volt. Íme az lmp : gender terrorért és más liberális dogmáik védelmében hazánkat a judEU-ban feljelentgető patkányok, na meg a teljesen felesleges sőt kártékony liberális komisszárok, azaz ombudsmanók !

2015. január 17., szombat

Ombudsmanhoz fordul az lmp. Az oktatási hivatal által felkért szakértő "nemi egyenlőséget sértő sztereotípiák" miatt emelt kifogást, társadalmi nemi sztereotípiák tényként kezelése miatt. Lmp = szdsz, újabb bizonyíték! Ezért kell földkörüli pályára állítani a liberrált hazugokat, akiknek már maga a pártelnevezésük is átverés : NEM lehet más a politika velük, ugyanaz a baloldali - liberális normalitásellenes 68-as trockista zsidó agybaj, mint a néhai szadesz volt. Íme az lmp : gender terrorért és más liberális dogmáik védelmében hazánkat a judEU-ban feljelentgető patkányok, na meg a teljesen felesleges sőt kártékony liberális komisszárok, azaz ombudsmanók !

Ombudsmanhoz fordul az lmp. Az oktatási hivatal által felkért szakértő "nemi egyenlőséget sértő sztereotípiák" miatt emelt kifogást, társadalmi nemi sztereotípiák tényként kezelése miatt.

Lmp = szdsz, újabb bizonyíték! Ezért kell földkörüli pályára állítani a liberrált hazugokat, akiknek már maga a pártelnevezésük is átverés : NEM lehet más a politika velük, ugyanaz a baloldali - liberális normalitásellenes 68-as trockista zsidó agybaj, mint a néhai szadesz volt. Íme az lmp : gender terrorért és más liberális dogmáik védelmében hazánkat a judEU-ban feljelentgető patkányok, na meg a teljesen felesleges sőt kártékony liberális komisszárok, azaz ombudsmanók !

Egy férfi a nemi sztereotípiák szerinti módon volt egy nővel, sajnos így születhettek a bolsilibsi bibsi lmp népellenes politikusai. Bár sose találkoztak volna a szüleik! :D

Nem kell bántani az elempéseket, csak addig kell őket üldözni - ellehetetleníteni míg a világon vannak. Ők is így tesznek a normális emberekkel, folyamatosan!

Kútmérgező társadalomromboló patkány az összes liberális, nincs kivétel. legfeljebb némelyeknek még nem volt módjuk ártani. De a lmp-nek már adódott lehetősége rá, sajnos! Gyanús az is, hogy kerülhettek be hajszálnyival a Parlamentbe -> választási csalás, tömeges körzet - átjelentkezésekkel. Jellemzően a zsidó, ballib kerületekben tarolt az álzöld, belül vörös párt, tehát a szavazóik is ugyanazok mint a szadeszéi voltak.

Mi ez a gender ideológia? Idegbeteg, frusztrált, érzelmileg és értelmileg diszfunkcionális, nemtelen, családtalan, és gyermektelen embereket kinevelő terv, a fehér Európát kiirtani szándékozó háttérhatalom gonoszságának szellemi terméke.

Abszurdum! A nemi sztereotípiák tiltása a teljes magyar népmesekincs mellőzését jelenti, többek közt. Ez így, és még sok más ártalmas baromság ami mellett a liberráltak kiállnak. Ki kell irtani a liberalizmus írmagját is, az egész világon. Ha kell erőszakkal, azért hogy élni lehessen a világban, azért néhány tudatosan értékromboló patkány egyéni sérelme nem nagy ár. Ezt kell, nagyon úgy tűnik, másból úgysem értenek a szél bernadett féle karrierista zsidók. Betiltani, börtönbe vetni kell ezeket, és pedig MINDET, antiliberális diktatúrát most! A libernyákok is jogi szankcionálásra fenekednek - szervezkednek a normális emberek ellen!

A kommunista ideológia hirdetői IS a liberálisokhoz hasonlóan mesterien bomlasztották szét a „szabadság kis köreit", amelyekre nem volt rálátásuk, s amelyek útjában álltak a közgondolkodás, a közbeszéd általuk való, céljaiknak megfelelő tematizálásának. Ahol szükségét érezték, ott persze a direkt terror eszközeit is felhasználták ehhez. Se család, se haza, se nemzet, se kis közösségek, se hagyomány, se Isten, semmit nem tűrtek meg ami az egyén menedéke lehetett volna a totális hatalommal, az óvodáskortól át-nevelő és elnyomó gépezettel szemben. A szabadság ideológiája, mi?

A megvalósult kommunizmus nem valósított meg minden rosszat ezekből mindenhol, leginkább a párizsi liberális egyetemen kiképzett véreskezű pol pot félék, és eszmei mentoraik, LEW azaz löwy trockij kulturális marxista ideológiája a totális és fundamentális világpusztító eszme. Amikor a 68-asokat emlegetik, hát azok is trockisták, a korlátlan liberalizmus és a permanens forradalom hívei. A szintén zsidaj marcuse szerint liberál - balra maximális töleranciát, míg a jobboldalra a zéró tolerancia elvét kell alkalmazni. Tényleg így tesznek a libsik, véleményért is börtönnel büntetnek vagy büntetnének. Viszonozni kell nekik ezt a szívességet! :P

Európa jövőjéből jelenet : rögtönítélő bíróság előtt magyarázzák a keresztes lovagoknak a vadliberális sületlenségeiket a kultúrmarxista söpredékek, jellegzetes lombroso-i arcok : lófejűek, kampós orrúak és egyéb torzpofák, majd egyenlő bánásmódban részesülnek: egy fejjel alacsonyabbak lesznek. Valahogy véget kell vetni az ámokfutásuknak, az a legkevesebb hogy csípőből elutasítjuk megmondóembereiket és pártjaikat. Most még hízelegnek a hatalomért, de kimutatnák goj-gyűlöletüket kormányon bizony az lmp-sek is! Különben nem lesz Európa, ha hagyjuk őket szabadon garázdálkodni! Az unió a mi adónkból pénzeli a gender mainstreaminget : már óvodásoknak buzipropaganda, fiúknak tilos labdázni lányoknak babázni, gyerek jelentse az iskolában a szülő esetleges illiberális véleményét - hát hol élnek ezek? Amint egy kicsi hatalma és befolyása van a libsinek, rögtön tönkre akar tenni vele mindent, ami szép és ép ezen a világon! A norvég "civil" alap is ilyeneket töm pénzzel, szintén uniós és más adókból, de ha máshonnan akkor is : minden pénzért megdolgozott valaki, és nem kéne ilyenekre költeni.

A gonoszt elpusztítani vagy másként ellehetetleníteni nem bűn, nem gonoszság, és nem szélsőség védekezni a szélsőségesek ellen, intoleránsnak lenni a természet törvényeit sem toleráló liberális intoleránsokkal szemben.

Aki erőszakkal akarja átnevelni a természetük ellen az embereket, az tekintélyelvű, és így egyik szava vágja agyon a másikat. A liberális azért tekintélyellenes mert ő maga akar lenni az abszolút tekintély, Isten tagadását is azért művelik hogy ne legyen abszolút idealista.iránymutatás, kiirtsák a jóra való törekvést, hisz szerintük minden mindegy. Minden egy, egy minden, secko jedno. :)

3 régebbi cikk jól kifejti, mi a gender terror, és miért rossz az. A kormány 2010 után hatályon kívül helyezte azt az óvodai nevelésről szóló széllibbant törvényt, amit állítólag maga a bolgárzsidó kommunista felmenőkkel rendelkező dobrev klára IS segített megszövegezni. Gyurcsány felesége amúgy, és szintén szocionista.

Ha nem a semmi az értékrended, és nem a zsidók szabják meg a véleményed bármiről, fundamentalista terrorista vagy - legalábbis nekik. Az ateista neoliberális "szabad" gondolkodóknak, akik szabadon gondolnak arra, amerre szabad.

Leszbikus és homoszexuális szadomazochizmus óvodákban, iskolákban, utcákon: ez a gendermozgalom

2010. augusztus 10. 14:35 Ifj. Tompó László - HunHir.info

Egyre több tanárt és szülőt kerget a szó szoros értelmében az idegösszeomlás szélére az Amerikából elindult, Németországban elterjedt és már nálunk sem teljesen ismeretlen gendermozgalom, amelynek igazi arcáról Katharina Becker és Gabriele Kuby összefoglalása rántja le a leplet.

„Az emberkebel / Korlátot kíván, fél a végtelentől, / Belterjében veszt, hogyha szétterül" – fogalmaz Madách a Tragédiában, felismerve, hogy végső soron az emberi nem kihalásához vezet az isteni teremtettségből eredő rend liberálisok általi felborítása az etnikai-biológiai tulajdonságok feladásával vagy keverésével, a „másság" erőszakolásával. Nemcsak a hazaszeretet fogalma, a szakrális és nemzeti szimbólumok szálkák szemükben, hanem hovatovább az is, ha a fiú fiú, a leány leány, a férfi férfi, a nő nő akar maradni. A gendermozgalom (gender maistreaming) ugyanis a „szabad nem-választást" hirdeti, már az óvodákban is, mondván, nem kell gyermekkorban kiemelten kezelni a fiú és a leány szexuális és szellemi sajátosságait, mert ezzel csak megzavarnánk szegényt: majd ha felnő, elválik, mi lesz belőle!

Ám senki ne gondolja, hogy a másság-pártiak beérik a csak a saját berkeikben való porhintéssel, nem: kötelezik a nevelőket és a tanárokat a gender elfogadására, és ha ellenszegülnek, megbüntetik őket, diszkriminációnak minősítve magatartásukat, amiért a gyermek „személyiségi jogait megsértik"! Legalábbis Németországban, ahol a közélet képviselői nyugodtan hirdethetik, hogy természetesnek tartják, ha egy férfi vagy nő a saját neme iránt érez vonzalmat, így – amint Gabriele Kuby könyvéből (A nemek forradalma.(A gender forradalma. A nevelés államosítása.) Bp. 2008. Kairosz Kiadó, 110-111. old.) kiderül – Berlin főpolgármestere ennélfogva büszkén hirdeti másságát: „Csak rajta, kergessétek csak bele az ifjúságot gyermekkortól kezdve a szexuális élvezetkielégítésbe, hogy olyanok legyenek, mint mi, és a jövőben ne kelljen magunkat többé különcnek érezni, hogy meg ne szólaljon a lelkiismeretünk hangja, főleg pedig el ne kezdjen furdalni minket." Nem is halasztja el ezért, hogy a „homoszexuális szadomazochisták utcai ünnepségét személyesen üdvözölje".

A „szexuális demokráciá"-t követelő németországi bevándorlók felvonulásai egész városokra kiterjednek: büntetlenül leszólíthatják a leányokat, hatásukra óvodákban, iskolákban minisztériumi utasításra népszerűsíttethetik a perverz praktikákat, a szexuális promiszkuitást és a serdülők közötti szexualitást minden akadály nélkül, hiszen, amint Kuby írja, a gender „a német politika irányelvévé és mindent átfogó feladatává vált. Ez a fogalom feltételezi, hogy minden szexuális irányultság egyenértékű, és hogy ezeket a társadalomnak el kell fogadnia. A gender ideológiája lopva beszüremkedett az Európai Unió szervezeteibe és számos országban az állami intézményekbe, az egyetemekre és egyéb képzési központokba, sőt még az iskolákba és az óvodákba is. De mire is nevel az állam? Az új gender-embert kell megalkotni, aki saját maga dönti el, hogy férfi vagy nő akar-e lenni, hogy heteroszexuális, leszbikus, meleg, bi- vagy transzszexuális."

A „gender" elfogadásából következik a házasság szükségtelenségének, az abortusz pártolásával a család lerombolásának igenlése, olyannyira, hogy 2008. április 16-án az Európa Parlament gyűlésén eldöntötték a 47 tagállam abortuszhoz való jogának biztosítását. Nálunk pedig a Gyurcsány-Bajnai kettős alatt a Család és Szociális Minisztérium ingyenes szóróanyagokat terjesztett a gyermekek és serdülők rendszeres szexuális élethez szoktatásáról, tanácsokat adva bennük a szülőknek gyermekük egy és három éves kora közötti „szexuális neveléséhez", kimerítő részletességgel ismertetve a „stimuláció"-kat, miként ingereljék a szülők (beleértve a nagyszülőket is!) szexuálisan gyermeküket fürdéskor, tisztába tevéskor, és hogyan „tökéletesítsék" a módszereket, ha már négy évesek lesznek.

A mai Németországban, amint Katharina Becker világhálón keringő összefoglalásából is kiderül, tanóra-sorozatokat tartanak állami utasításra a „védekezés"-ről már az óvodában, és ha otthon nem nézhetnek pornográf filmeket, megkapják az iskolában kilenc éves kortól a kondommal együtt. Van aztán „homoszexualizálás-tanóra" is tíz éves kortól (leginkább Berlinben, Hamburgban és Münchenben), ahol reklámfilmeket láthatnak a leszbikus és homoszexuális életmódról, megteremtve a lehetőséget számukra, hogy kapcsolatba lépjenek homokos és leszbikus klubokkal.

A cél a család megszüntetésével a nemzetek, az árja emberiség elpusztítása, hirdetve, hogy a világnak kevesebb emberre van szüksége, ám annál több szexuális szórakozásra, amelyhez a férfiak és nők közötti különbségeket és az anyaságot meg kell szüntetni: mivel azonban a több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat, mert ezáltal nem következik be fogamzás.

Kuby – aki társadalomkutató, író, három gyermek édesanyja, és az ezotéria, a pszichológia területén való húszéves tapasztalataival háta mögött 1997-ben katolikussá lett – végkövetkeztetése vigasztalhat csak: „Ha egy kultúra megállapodik abban, hogy nem lehetséges a jót és igazat megismerni, és az emberek cselekvését ahhoz szabni, akkor bukása elkerülhetetlen."

Politikai és közéleti abszurditások - Nemtelen forradalmárok

2012-04-18 09:48:10

Új világ nem születhet új elméletek nélkül. Az emberiség lassan kétszáz éve él együtt a forradalmi munkásmozgalmakban gyökerező különböző baloldali elméletekkel és gyakorlatokkal. Ez nem megy könnyen, mert a kommunisták, a maoisták, a pol-potisták és a hozzájuk hasonlók nem nagyon szeretik az élő embereket, mert azok többnyire csak zavarják társadalomátalakító tevékenységüket.

A liberálisok sem szeretnének lemaradni: ők a devianciákat, a szokásostól eltérő normákat és életmódokat igyekeznek népszerűsíteni. Nem véletlen, hogy a baloldaliak és a liberálisok világszerte egymásra találtak, és informálisan létrehoztak egy új szubkultúrát, egy nekik tetsző szellemi-kulturális irányzatot. Politikai képviselőik mindenütt ott vannak, és az emberi és kisebbségi jogok védelmére hivatkozva végzik kártékony tevékenységüket. Akinek ez nem tetszik, azt nem tartják politikailag korrektnek.

Nemrégiben a gender-ideológiáról közölt érdekes híreket a Magyar Kurír katolikus hírportál.

A gender-elmélet szerint a „társadalmi nemek" – egyébként hamis – egyenlőségét hirdetve azért kell küzdeni, hogy már gyermekkorban megszabaduljon mindenki a társadalmilag kialakított nemi sztereotípiáktól, hiszen nem férfinak és nőnek születünk, hanem később leszünk azzá. Ezt a felfogást jó néhány éve terjesztik a nyugat-európai liberálisok és szociáldemokraták, és próbálják beépíteni az állami és az európai uniós törvénykezésekbe, illetve becsempészni az oktatási-nevelési rendszerekbe. Számukra nincs apa és anya, csak 1-es és 2-es szülő. A legnagyobb aktivitást – aljas módon – az óvodák irányában fejtik ki. A gender-semlegesség (gender-equality) hívei szerint az államnak és a társadalomnak érzékenységet kell mutatnia azok iránt is, akik sem nőnek, sem férfinak nem érzik magukat. Ennek jegyében például mindenféle felállásban engedélyezni kell a házasságot, továbbá akármilyen nemű a gyerek, bármilyen név adható neki. Egy svéd ruhacég például megszüntette boltjaiban a külön fiú- és leányszekciót, egy játékgyár pedig traktorozó kislánnyal és babázó kisfiúval hirdeti magát. (Az előbbi talán még ismerős nekünk is az '50-es évekből.)

Svédországban most arról folyik a vita, hogy az óvodákban hogyan szólítsák a gyermekeket, hiszen küzdeni kell a „hagyományos nemi sztereotípiák" ellen; baloldali politikusok pedig kezdeményezték semleges nyilvános vécék felállítását, hogy az embereknek ne kelljen magukat férfiként és nőként definiálniuk.

Mindezek hallatán első reakciónk a csodálkozás. Utána átverésre gyanakszunk. De ha jobban belegondolunk a világban történtekre, be kell látnunk, hogy bármikor, bármi megtörténhet. Minden relatív, nincsenek fix pontok, kapaszkodók, mindent felül lehet vizsgálni és érvényteleníteni. Egyetlen dolog szent: a haladás. Aki ezt nem érti, az sosem lesz haladó, modern, kozmopolita világpolgár.

Valószínűleg felül kell vizsgálni a növény- és állatvilág természetes rendjét is, mert az mégiscsak képtelenség, hogy több ezer éve mindig, minden ugyanúgy ismétlődik. Mégiscsak tűrhetetlen, hogy a harmadik évezredben sérül az azonos nemű állatokhoz vonzódók joga. Az emberiség több ezer éves történelmét is újra kell írni, ideértve a magyarok történelmét is. Ezt már a szabadkőműves Jászi Oszkár is sürgette az 1900-as évek elején. A balliberálisoknak joguk van a parttalan szabadsághoz. De nem csak ők akarnak szabadok lenni, másokat is meg akarnak szabadítani minden kötöttségtől. Szabaddá kell tenni az embert, hadd szárnyaljon!

Persze ez sem megy könnyen. Miközben a svéd gyermekeket megszabadították a hagyományos normáktól és tabuktól, kénytelen voltak új normákat és tabukat rájuk erőltetni, mivel a magukra hagyott gyermekek rögtön visszatértek a hagyományos sztereotípiákhoz. Emiatt – a felszabadítás nevében – kénytelenek a gyermekeket állandóan szemmel tartani, mert csak így tudják biztosítani elméletük működőképességét.

Korunk nagy reformerei úgy látszik még mindig nem hisznek Orwellnek, és mindig a diktatúránál kötnek ki. De az igazán elgondolkodtató az egészben az, hogy a társadalmak józan, döntő többsége miért hagyja, hogy néhány idióta gyermekeken kísérletezgessen? Nem kellene egyszer s mindenkorra megszabadulni hétköznapjaink forradalmáraitól? Vagy legalább annyit elérni, hogy kizárólag egymáson, és/vagy a saját gyerekeiken kísérletezgessenek. Kerítésen belül.

Tóth Gy. László
politológus,
a miniszterelnök volt főtanácsadója

„Gender" - terror az óvodákban

2010-03-15 19:26:39

Amiről a következőkben írok, Németországban már folyamatban van. Amint körülnéztem a magyar honlapokon, azt kellett megállapítanom, hogy ott is jelen van e fertő. Ezért szükségesnek találom, hogy olvasóimat nyíltan informáljam jelenünk és jövőnk egyik legszörnyűbb fenyegetése felől.

A jövő generációját megrontani szándékozó kisebbség zsarnoksága

Semlegesnem: betört a gender az óvodákba

A Gender-őrület

Jaj azoknak, akik a rosszat/gonoszt jónak mondják, és a jót rossznak; a sötétséget fénnyé és a fényt sötétséggé, a keserűt édessé az édest keserűvé teszik! Ézsiás 5:20

Amiről a következőkben írok, Németországban már folyamatban van. Amint körülnéztem a magyar honlapokon, azt kellett megállapítanom, hogy ott is jelen van e fertő. Ezért szükségesnek találom, hogy olvasóimat nyíltan informáljam jelenünk és jövőnk egyik legszörnyűbb fenyegetése felől.

Mi az a Gender Mainstreaming?

Gender Mainstreaming/gender áramlat egy stratégia - egy alig átlátható fantomja a korszellemnek. Mit akar, mikor lép elő nyíltan a napvilágra? Kevesen tudják, milyen teória rejtőzik a Gender Mainstreaming mögött - mint pl. annak a tézise, hogy a férfiasság és a nőiesség kizárólag "társadalmi konstrukció". A gender-program védelmezői ezért azt állítják, nincsen természetes különbség férfi és nő között, ezért "nemiszerep" és minden, ami a nemek közötti különbségekre utal, eltörlendő. A gender-teória a nemek eltüntetése - egy kedvelt "konstrukció" érdekében - ez pedig a saját 'én'.

Ez egy kísértet ami rohamosan megy szét a világban. Alig ismerik nevét, jóllehet fölöttébb hatalmas úgyannyira, hogy nemzetközi és állami intézményeket befolyásol. Ez a kísértet a következőkön munkál: Új /gender/ embert teremteni, akinek szabadsága legyen arra, hogy saját nemét és szexuális orientáltságát megválassza, akaratlagosan eldöntse, férfi vagy nő akar-e lenni, heteroszexuális, homoszexuális, leszbikus, biszexuális vagy transzszexuális.
Ez a vélemény a szabadságról és szexualitásról az UN, az EU és az országok kormányai akaratából már a bölcsődétől kezdve kell hogy a gyerekeket befolyásolja.

A 'gender' szó a hetvenes évekig egy nyelvtani fogalom volt a genus/nem megkülönböztetésére. Ezt a radikális feministák a nemzetközi homo és leszbikus szervezetekkel népszerűsítették, hogy azt a felfogást terjesszék, mi szerint a "szociális nem" független a biológiai nemtől. Nincs két nem, hanem hat vagy több, a szexuális kedv szerint.

A "gender-perspektíva" nem ismeri el a lényeges vagy veleszületett különbségeket férfi és nő között. Ignorálja és elnyomja a kutatási eredményeket az agykutatás, gyógyszerek, pszichológia és szociológia terén, amik bizonyítják a férfi és nő különböző identitását az agyszerkezet, a hormonháztartás, a pszichológia és szociális viselkedés alapján -, jóllehet minden testsejt magában hordja az örökletes információt mi szerint férfi vagy nő.

Nők Világkonferenciája Peking 1995.

A "gender-perspektíva" áttörését a feminista és leszbikus képviselők harcolták ki a Nők Világkonferenciáján Pekingben az 1995-ös évben. Ők tudták, hogy társadalmi változás a nyelv megváltoztatása nélkül nem érhető el - közismert kifejezéseknek új értelmet kell adni. Elképesztő stratégikus széleslátással sikerült nekik, a szót - szex, ami a két neműség kifejezője, a hivatalos dokumentumokon a - gender kifejezéssel behelyettesíteni. Olyan, hogy pedofil, már nincs, hiszen azt már generációk közötti szexuális kapcsolatnak nevezik. Egy felnőtt férfi leszólíthat egy kislányt.

Ez a tény a mindennapok tapasztalatai alapján észrevehető azok számára, akiknek még van igényük a normalitásra.

A dokumentum semmiben nem respektálja az emberi méltóságot, igyekszik a család intézményét szétrombolni, ignorálja a házasságot, ledegradálja az anyaságot, támogatja a perverz praktikákat, szexuális promiszkuitást és tinédzserek közötti szexualitást.

Az abortusz a gender-perspektíva globális velejárója. 2008. ápr. 16-án az Európa Parlament gyűlésén eldöntötték, hogy a 47 tagállam az abortuszhoz való jogot biztosítsa.

Állami utasítás a kisgyermekek szexualizálásához

Bölcsődék, kötelező óvoda, egész napos iskola. De mire nevel az állam? Az új gender-embert kell megteremteni, aki maga határozza meg, férfi vagy nő akar-e lenni, hetero, leszbikus, biszexuális, homoszexuális vagy transzvesztita.
Abszurdnak hangzik? Igen, ez van folyamatban ez a vezérfonala a kormánynak. A Család és Szociális Minisztérium terjeszti az anyagot a gyerekek és tinédzserek szexualizálásához.

Az állami gyermeknevelésnek a bölcsődével kell kezdődnie. De mi a célja egyáltalán az állami nevelésnek a bölcsődékben és óvodákban? Milyen "értékeket" közvetítenek? Hogyan hajtják végre konkrétan a gender-programot?

Ingyenes 'felvilágosító' és 'tanácsadó' brosúrák milliós méretekben történő terjesztésével. Pl.: "Tanácsadó szülőknek a gyermek szexuális neveléséhez 1-3 éves korig" - egy részletes utasítás a kisgyermek szexualizálásához. Részletesen le van írva a skálája a stimulációknak miként ingereljék apák, anyák, nagyszülők szexuálisan a kisgyermeket a fürdetéskor, tisztába tevéskor, stb.

4-6 éveseknek folytatódik tovább a 'felvilágosítás' a szülők és nevelők részére, és a gyerekeket drasztikusan beleviszik a szexualitásba.

Tanóra a védekezésről

Az óvodából az iskolába, az állam kívánsága szerint egész napos legyen az. Ha a pornográfia otthon a családban nem található meg, megkapják az iskolában. 9 évesen megkezdődik a szexuális oktatás és a védekezés tanítása, műanyag tagon a kondommal.

Homoszexualizálás tanóra keretében

10 évtől az iskolákban (mint Berlin, Hamburg és München de máshol is, csak nem olyan drasztikusan) reklám és képzés a leszbikus és homoszexuális életmódról. Információs anyagok, összeköttetés a helyi homo és leszbi-klubbal, előadók meghívása e helyekről, filmvetítések stb.

Összefoglalás:

A Gender Mainstreaming/gender áramlat célja:
Egy új /gender/ ember teremtése a hagyományos nemi szerep (férfi és nő) szétrombolásával.

kulcsszereplők:

Feministák:

korábban harcoltak az egyenlő jogokért
jelenleg harcolnak az egyelőségért

Homo-mozgalom:

korábban harcoltak az antidiszkrimináció ellen
jelenleg harcolnak az egyenlőségért

A gender-perspektíva amit a nemzetekre kényszerítenek röviden:

1. A világnak kevesebb emberre van szüksége, de több szexuális szórakozásra. Ehhez szükséges a férfiak és nők közötti különbségeket megszüntetni, valamint a teljes idejű anyaságot.
2. A több szexuális szórakozás több gyermeket eredményez, szabad utat kell biztosítani a védekezéshez és abortuszhoz, támogatni a homoszexuális irányzatokat - mert ez által nem következik be fogamzás.
3. Szükség van szexuál-oktatásra gyermekek és tinédzserek számára, amelyben szexuális kísérletezésre bátorítanak; ehhez szükség van a szülők jogainak lerombolására.
4. A világnak 50/50 férfi/nő arányra van szüksége minden munka és életterületen. Minden asszonynak lehetőleg minden időben dolgoznia kell.
5. Vallások, amelyek nem akarnak ezzel menetrenddel haladni, nevetség tárgyaivá kell tenni őket.

A Gender Mainstreaming/gender áramlat története:

1985. Nők 3. Világkonferenciája USA/Nairobi - mint politikai stratégia lett bemutatva.
1995. Nők 4. Világkonferenciája Peking - a gender-elv kivitelezésének terve. Az UN átvette az elvet mint ami kötelező a tagállamok részére.
1996. Az EU az "egyenlőség javaslatát" kötelezővé tette.
2000. A Gender Mainstreaming az összes szövetségi minisztériumban helyet kell hogy kapjon.
2003. A gender kompetenciamutató beirányítása.
2005. A Családügyi Minisztérium felelős a Gender Mainstreaming megvalósításáért.

Gender Mainstreaming az UN stratégiája - az EU és az egyes államok, Németország a frontvonalban. A lakosság nem tud róla, még az intellektuális elitek sem. A médiákban csak a 'jaj' következményekről lehet hallani: A gyerekek teljesítményének visszaesése, érdektelenek lesznek a tanulás iránt, állandó Krawall (durva verekedés) az osztályokban és az iskola udvarokon; erőszak a tanulók között, erőszak a tanárok ellen, szexuális erőszak kiskorúak ellen.

Ja, még a születési arány...

A gender-program következménye a család összeomlása és a születések számának csökkenése amit nem lehet kivédeni. Nyilvánvalóan nem is akarják.
A kérdés: ki játssza a muzsikát, amire a politikusok táncolnak és a népet is táncoltatják? Akaratlagos megrontása a népnek beláthatatlan következményeket hordoz.
Az egyetlen megoldás, ha legalább a keresztények ellenállnak, felemelik tiltakozásra a hangjukat! Megtérni, Isten parancsolatait komolyan venni, és összefogni imádkozni és cselekedni!

A világ feministái és homoszexuálisai addig hajtanak, amíg elérik céljukat. A keresztény nők, anyák, és apák, gyülekezet vezetők, pásztorok, prédikátorok, papok hol vannak?! Miért nem tiltakoznak?!

Mit tehetünk?

Ez a probléma olyan horderejű, hogy kimondottan e dologra - azaz a gender-áramlatra - nézve csak összefogással lehet szembeszállni. A szülők figyeljék a fejleményeket az iskolai életben! Beszéljenek nyíltan a gyerekekkel mindig a koruknak megfelelően - a Biblia tanítása legyen az alap. Tanítsák őket, hogy nem kell a sokasággal futni, álljanak melléjük és harcoljanak értük és velük amíg lehet. Az Úr is az Ő utasításai alapján fogja számon kérni tőlünk a ránk bízott lelkeket.

A végidők kihívásainak idején élünk már - ébredjünk fel amíg nem késő - fogjunk össze és TILTAKOZZUNK!!

Nagyon rövid az idő! Németországban már a Biblia-hívő embereket fundamentalistának bélyegzik és egyre gyakrabban hallunk diszkriminációkról.

Végül ennek a mai elempés hírnek a kommentjei, legalábbis a Magyar Nemzet papír változatában most volt hír :

http://mandiner.hu/comments.php?order=1&nodeid=80315&viewall=1#comment3592988

"Most mi a baj?Hogy a kislányok főznek meg babáznak, a fiúk katonásdit játszanak? Vagy az, hogy buzikról nincs szó a tankönyvekben? Nemek esélyegyenlősége. Ez olyan, mint egyforma munkáért egyforma bért? Nem. Az egyforma munka azt feltételezi hogy egyformák az emberek. Gondolkodásban, kézügyességben, munkához való hozzáállásban. Nem vagyunk egyformák ezért nem is egyformán végezzük azokat a dolgokat amik látszólag egyformák."

"Szállj szembe a tudományos megállapításokkal.Tesztek sora bizonyítja hogy az emberi agy sok területen nem úgy működik egy férfinál mint a nőnél.És ez nem neveltetési kérdés..

Alapvető különbség, hogy a fiúk elsősorban a tárgyakba (mi mire használható, hogyan működik) és a mindenféle tevékenységekbe feledkeznek bele, míg a lányokat főleg az emberek érdeklik.
A férfiak számára a tárgyak, az elméletek és a hatalom a fontosak, a nők számára az emberek, az erkölcsi értékek és a kapcsolatok.
A férfiak szexet akarnak, a nők kapcsolatot, a férfiakat a test ejti rabul, a nőket a szerelem. A nő a kapcsolatot helyezi előtérbe, a férfi pedig a teljesítményt.
A férfiaknak a hatalom, a profit a függetlenség a fontos, a nők többre becsülik az érdekes tapasztalatokat és a társadalomnak nyújtott szolgálatokat. A férfiak szeretik a versenyt, a műszaki újdonságokat és elveket, a presztizst, a hatalmat, a dominanciát és az önállóságot, miközben a nők többre becsülik az emberi kapcsolatokat és a biztonságot. A férfiak többsége gyakorlatias, agyafúrt, ambiciózus, határozott, versenyképes, kritikus szellemű és hidegfejű akar lenni. Ugyanakkor a nők a kedvességet, gyengédséget, az inpluzivítást, az együttérzést és a nagylelkűséget tartották fontosnak.

Az agyműködésbeli különbségek a személyiségbeli különbségeket is meghatározzák. A nők jobb kommunikációs képességeiket úgy kamatoztatják, hogy szívesebben létesítenek személyes kapcsolatokat, érzékszerveik érzékenysége nagyobb fokú szociális nyitottságra készteti őket. A férfiak magabiztossága, függetlensége, önbizalma viszont meghaladja a nőkét. Ezek a jegyek kultúrafüggetlenek, ami azt jelentheti, hogy evolúciós hasznuk van. A nők nyíltabb, érzelmesebb, gyengédebb, gondoskodóbb személyiségének köszönhetjük az emberi faj egyedeinek túlélését, a faj fennmaradását. A férfiak határozottabb, magabiztosabb, agresszív, kevésbé érzelmes személyisége - és nagyobb testi ereje - viszont alkalmasabb a külvilággal való megküzdésre, a vadászatra, a fizikai védelemre. Mindezeket a személyiségbeli különbségeket tükrözik a kulturálisan kialakult férfias és nőies személyiségjegyek. A férfias jegyek az aktivitás, a dominancia, a versenyképesség, az agresszivitás, a hajlam a vezető szerep betöltésére. A nőies jegyek az alkalmazkodóképesség, érzelmi meghatározottság, gondoskodás, gyengédség, segítőkészség, rendszeretet, precizitás.

Egyszóval ne akarjon senki okosabb lenni mint az evolúció!"

Még néhány link, ha nem unalmas :3

http://hunhir.info/index.php?pid=ker&k=gender

http://www.ferfihang.hu/2011/10/23/a-nemek-forradalma/
http://www.ferfihang.hu/2013/01/30/a-feminizmus-a-kihalasunkhoz-vezet/
http://www.ferfihang.hu/2013/07/09/engem-nem-fogtok-dicserni/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk