width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: {feed_title}: {item_title}

2015. január 28., szerda

{feed_title}: {item_title}

FeedMyInbox
 

 

{feed_title}: {item_title}
SF // via fulltextrssfeed.com

Azon túl, hogy blackwater corp féle usrael - zsoldosok érkeznek Ukrajnába, ráadásul jacenyukék besorozzák...
1/28/2015 1:06:50 PM

Azon túl, hogy blackwater corp féle usrael - zsoldosok érkeznek Ukrajnába, ráadásul jacenyukék besorozzák erőszakkal a kárpátaljai magyarokat, ruszinokat is!

"Más célokat szolgálnak, melyek Oroszország elrettentésének geopolitikai törekvésével vannak kapcsolatban, mindez azonban ellentétes az ukrán nép érdekeivel."

Putyin: az ukrán hadsereg a NATO idegenlégiója

http://www.hidfo.net.ru/2015/01/27/putyin-az-ukran-hadsereg-nato-idegenlegioja

 

Görögország nem járult hozzá az Oroszország elítélését tartalmazó nyilatkozathoz. Hazudik az eu, fenyegeti...
1/28/2015 12:42:49 PM

Görögország nem járult hozzá az Oroszország elítélését tartalmazó nyilatkozathoz. Hazudik az eu, fenyegeti a görögöket a tanács meg a bizottság! Tanács = szovjet. Ezeket a bérenc, velejéig korrupt bürokratákat nem a nép választotta! Az eu az új Szovjetunió.

A görögök egyből bedöntötték a dominót - hazudott az Európa Tanács

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81590

2015. január 28. 14:15 Hunhir.info

A tagállamok megkérdezése nélkül, Washington vélt elvárásait is túlteljesítve adott ki az Európai Tanács egy nyilatkozatot, amiben elítéli a Mariupol környékén történt rakétatámadást, és azért Oroszországot teszi felelőssé.

Alexisz Ciprasz görög kormányfő ugyanakkor jelezte, Görögország nem járult hozzá az Oroszország elítélését tartalmazó nyilatkozathoz, ezért valótlan az állítás, miszerint a tagállamok 28 vezetője elfogadta volna az elítélő nyilatkozatot. A magyar politikai életből ezidáig a Jobbik reagált egyedül a globálcion mutatványra, Vona Gáror pártelnök gratulált a szókimondó görögöknek

 

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn! ...
1/28/2015 12:39:04 PM

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5Xi8hBkPxQnQy6j2JDUhG0b6R7o2khU0MjtMBRHAVnBskI-Dz_F-WkNAbG2wyDf_Wj2odsDYNJmOtBzaPsOCnV8Y2k07jKlV6Q7vC4-38IkRrj2za_FqHAS3MuSH-3cobNrPXD7QVOg8/s1600/donetsk-709842.jpg

Orosz városokat oroszok nem lőnek, már itt bukik patkány jacenyuk és biboldó porosenkó összes terrorvádja, hazugsága. NEM vonták ki a nehéztüzérséget a nato bérencek, azzal városokat lőnek vaktában, így Mariupolt is az ukrán hadsereg vagy nato zsoldosok támadták. Persze a cionisták ezt is az oroszokra fogták. Mint a grúziai támadásuk idején, ott is városokat lőttek nehéztüzérséggel, szintén usa támogatással, sőt izraeli fegyverekkel is. Azt úgy kapták.

Usrael saját bűneivel vádol meg másokat! Támadás ellen védekezni meg nem háborús bűncselekmény.

Donyeck városának vezetőjének drámai hangú segítségkérő levele

2015. január 28. 11:08 Hunhir.info

Donyeck városának vezetője drámai hangú segítségkérő levelet írt a világ közvéleményéhez, amelyben részletesen ismerteti a települést ért károkat is. Igor Yurjevich Martinov levelében figyelmeztetett: az embergyűlölő ukrán kormány válaszút elé állítja őket: vagy meghalnak nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba mennek az életünkért, feleségeikért, gyermekeikért és nagyszüleikért.

Emlékezetes, az EBESZ megfigyelői szerint ukrán oldalról jött az a tüzérségi csapás is, amely egy trolibuszt talált el, megölve a bent várakozó civileket. Az Amnesty International jelentései szerint pedig az ukrán hadsereg szabadcsapatai direkt hátráltatják vagy feltartóztatják még a nyugatról jövő segélyszállítmányokat is, ezzel egy esetleges humanitárius katasztrófát előidézve.

Donyeck város hivatalának elnöke, Igor Yurjevich Martinov levélben fordul a Nemzetközi Közösséghez!

Donyeck város lakóinak nevében, a városi hivatal és a saját nevemben fordulok a világ közösségeihez ebben a kritikus helyzetben, hogy halasztást nem tűrően segítsenek és reagáljanak adekvátan a földünkön zajlódó eseményekre.

Az utóbbi néhány napban az ukrán hadsereg megállás nélküli támadások alá vette a városunkat: békés emberek halnak meg, gyerekek, idősek, lakóházak, kórházak, iskolák, óvodák és a városi infrastruktúra semmisül meg.

Csak az elmúlt hét alatt az ukrán megszállók tüzérségi támadásai következtében 27 civil állampolgár halt meg és 71 lakos kapott különböző súlyosságú sérülést. 105 lakóház lett szétrombolva, 3 kórházi részleg, 2 óvoda és 3 iskola. A katonai hadműveletek kezdete óta a városban 2367 lakóház semmisült meg. Bejelentjük, hogy az egyetlen óhajunk, hogy történelmi hagyományainknak megfelelően, kultúránkat és szokásainkat megtartva, anyanyelvünkön beszélve élhessünk békében és jó szomszédi viszonyban a szomszédos nemzetekkel, népekkel és államokkal, akik nem ellenségesen viszonyulnak hozzánk. A donyecki emberek természetükből adódóan szorgosak és alkotóak, de most kénytelenek fegyvert ragadni, hogy megvédjék saját életüket és jövőjüket, de hangsúlyozom, más választást nem is kaptak. Soha nem mutattunk agressziót egy nép, vagy állam ellen sem, nem célunk az expanzió, vagy idegen területek bekebelezése. De a saját földünkért és családjainkért az utolsó csepp vérünkig fogunk küzdeni.

Jelenleg a Donyecki föld városait és falvait civil emberek vére borítja, akiknek mindössze annyi a bűnük, hogy felléptek az emberiséggyűlölő ukrán kormány politikája ellen. Más lehetőséget nem is biztosítanak nekünk, vagy meghalunk nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba megyünk az életünkért, feleségeinkért, gyermekeinkért és nagyszüleinkért. Határozottan kijelenthetem, hogy a harcot választjuk. Viszont azt is nagyon jól tudjuk, hogy a Föld felett őrt álló nemzetközi közösség támogatása nélkül nagyon nehéz küzdelem elé nézünk. Határozottan elítéljük a Donbassz békés lakossága ellen elkövetett agressziót! És felszólítjuk a teljes nemzetközi közösséget, hogy fordítsák figyelmüket az ukrán kormány által elkövetett bűncselekményekre a Donyecki Népköztársaság civil lakossága ellen! A nemzetközi jogvédő szervezetek dolga, hogy minden embert védelem alá vegyen, és nem az, hogy hallgasson, amikor a szemük láttára követnek el emberiség ellenes bűncselekményeket Donbassz területén.

Donbasszt soha senki se tudta térdre kényszeríteni, és ehhez senkinek nem is lesz joga a jövőben! Donyeck Város Hivatalának vezetője:

I.YU. Martinov

 

Ha még valaki kételkedett, kik működtetik az antieurópai uniót, a szélsőzsidós banda vehemens eupárti...
1/28/2015 11:57:41 AM

Ha még valaki kételkedett, kik működtetik az antieurópai uniót, a szélsőzsidós banda vehemens eupárti kiállása a hazával szemben eléggé egyértelmű és következetes. Kivéve amikor usa vagy izrael támadja az eu-t, mert akkor a támadók pártjára állva azt is elárulják. A cionista banda szövetségesnek sem megbízható, hiába erősek, nem érdemes nekik megfelelni (úgyse lehet, csak a teljes önfeladással és gyarmatosítódással, azt meg ne már), Magyarországnak van más lehetősége mint a szocionizmus, amibe vissza akarnak terelni minket pártjaik álciviljeinek és médiájuknak pénzzel pumpálásával eu-ból és usa-ból egyaránt.

Putyin azért félelmetes nekik, mert ott a liberális hatalommegszerzési és megtartási tisztességtelen technikák ellen hatékonyan védekeznek. Na de az usa vagy izrael mikor engedné saját területén idegen ügynökök, hatalmak felforgatását!? Bele a pofájukba, az az. :D

Liberálbalos értelemben az értelmiségi jelentése amúgy : értelmetlen büfészakon képzett megélhetési hazaáruló neolib janicsárok. Atv = bullshit, de sznobságból sokan nézik egyetértéssel, mert azt hiszik onnan majd megtudnak valami napi csúnyát a kormányról. Nem, mert a fideszes brancsbélieket, atlantista libsiket ott se bántják.

A belterjes krétakörös akarja megmondani Magyarországnak, hogy mit tehet

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81587

2015. január 28. 12:58 Hunhir.info

A szektatévé élen jár abban, hogy pár tucat vad generációst felvonultatni tudó senkiháziakat állít be fajsúlyos politikai szereplőként. Most az idegenek finanszírozta ultraliberális balhészervezet vezetőjének, Gulyás Mártonnak tette lehetővé, hogy a megmondóember szerepében tetszeleghessen. Ez a kis akárki aztán meg is mondta a tutit, hogy mit kell tenni Magyarországnak.

A Putyin elleni tüntetéssel kapcsolatban az idegen alapítványok kegyeltje azt mondta: az a politika, amit az Orbán-kormány felvállalt, nem szolgálja az ország érdekét. Az orosz minta nem szolgálja a magyar nép érdekét, nem akarunk Paks 2-t, nem akarunk átláthatatlan mutyikat, nem akarunk olyan mintát, amit Putyin mutat, nem akarjuk, hogy listázzák a civil szervezeteket - fogalmazott. Gulyás Márton szerint Vlagyimir Putyin „egy utolsó gazember, egy diktátor", ilyen emberrel nem szabad szorosabbra fűzni a viszonyt- vélekedett. Az aktivista elmondta: Magyarországnak az Európai Unióban, nem pedig az Eurázsiai Unióban a helye. Hozzátette: a tüntetés február 16-án lesz, egy nagy demonstráció lesz, nem szerveznek egymásra a többi civil szervezettel együtt, koordinálják az eseményeket.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk