width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Mellékelt ábrán a charlie hebdo féle szólás és véleményszabadság értelmezés : igen, ugyanaz mint a budapesti liberális szadesznyik zsidajok totális intoleranciája!

2015. január 11., vasárnap

Mellékelt ábrán a charlie hebdo féle szólás és véleményszabadság értelmezés : igen, ugyanaz mint a budapesti liberális szadesznyik zsidajok totális intoleranciája!

Mellékelt ábrán a charlie hebdo féle szólás és véleményszabadság értelmezés : igen, ugyanaz mint a budapesti liberális szadesznyik zsidajok totális intoleranciája!

Veterans Today: Nem Charlie vagyok - az elveszített igazolvány Párizs hamis zászlója

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81174

2015. január 10. 11:45 Kincses Albin - Hunhír.info

A francia belügyminiszter, Bernard Cazeneuve a Charlie Hebdó szerkesztőségére támadó terroristák végzetes hibájának tartja, hogy a menekülő merénylők az egyik autóban "felejtették" az egyikük személyi igazolványát, így a hatóságok semmi perc alatt kiderítették az elkövető kilétét. Az eseményekről készült videofelvételeken viszont az látszik, és ezt biztonsági szakértők is megerősítették, hogy vérprofi gyilkosok követték el a tömegmészárlást. Vajon egy felső kasztos bérgyilkos elkövet ekkora kolosszális hibát? Nos ez a momentum Kevin Barett amerikai gondolkodó, a Veterans Today felelős szerkesztője figyelmét sem kerülte el. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a kóser boltban támadó, és természetesen a kommandósok által likvidált néger merénylő állítólag halált kiáltott Izraelre, és a palesztinokat éltette, még árnyaltabb a kép. Főleg a Veterans Today alábbi összeállítása tükrében. Ebben a sajtószabadságos, szabad véleménynyilvánító világban, ahol a liberálisok szerint a hír szent, a vélemény szabad, mi is csak annyit teszünk, mint Gilad Atzmon zsidó származású, világszerte ismert publicista tett, hogy kimondjuk: használd a fantáziádat!

A Veterans Today oldalán olvasható összeállítás szerint:

Alig egy hónappal ezelőtt Franciaországban kitört a pánik, amikor az alsóház megszavazta Palesztina elismerését. Most Palesztina a Nemzetközi Büntetőbíróság hoz fordult, és szándékunkban áll, hogy a testület elé citálják Izraelt népirtásért.

2013 végén Malajziában a Törvényszék megállapította, Izrael bűnös népirtásban. Néhány hónappal később, malajziai repülőgépek elkezdett esni az égből.

2011-ben a norvég Munkáspárt ifjúsági szárnya azt követelte, hogy a kormány teljes blokádot alkalmazzon Izraellel szemben. Hirtelen a párt ifjúsági szárnya a "vágóhídon" végezte, a "magányos tömeggyilkos" Anders Breivik támadása miatt.

Kevin Barett oknyomozása a menekülő terroristák által elveszített személyi azonosító alapján indult meg. szerkesztőtársa, Gordon Duff a bemutatott amatőr videókkal szemben is kétségeket táplál. A rendőr kivégzésekor a videón nem látszik a vér, vagy a robbanás. A VT ballasztikus szakértőket idézett, akik szerint az AK47 alkalmazása közben nagyot üt, és hatalmas a hangja, ami szintén nem jön elő az amatőr felvételről.

Hunhír.info - PressTV - Veterans Today

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk