width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Nem neoliberális = nem szalonképes, mondta a zsidó. Vagy nem páholyképes, azaz antiszabadkőműves. :P Ilyenfajta sovénlibsi megnyilvánulás itt is van, sznob belpesti bibsikre jellemző, akiknek csak a saját fajtájuk a szalonképes, ha nem brancsbéli készül kineveződni valami pozícióra azonnal rátámadnak lejáratni, és persze mindenki szélsőséges aki nem neoliberális. Hülyézés, nácizás, Orbánozás, oroszozás, ennyi a ballib, nincs ott semmi ami érték lenne! Nem neoliberális = nem szalonképes, mondta a zsidó. Vagy nem páholyképes, azaz antiszabadkőműves. :P Ilyenfajta sovénlibsi megnyilvánulás itt is van, sznob belpesti bibsikre jellemző, akiknek csak a saját fajtájuk a szalonképes, ha nem brancsbéli készül kineveződni valami pozícióra azonnal rátámadnak lejáratni, és persze mindenki szélsőséges aki nem neoliberális. Hülyézés, nácizás, Orbánozás, oroszozás, ennyi a ballib, nincs ott semmi ami érték lenne!

2015. január 11., vasárnap

Nem neoliberális = nem szalonképes, mondta a zsidó. Vagy nem páholyképes, azaz antiszabadkőműves. :P Ilyenfajta sovénlibsi megnyilvánulás itt is van, sznob belpesti bibsikre jellemző, akiknek csak a saját fajtájuk a szalonképes, ha nem brancsbéli készül kineveződni valami pozícióra azonnal rátámadnak lejáratni, és persze mindenki szélsőséges aki nem neoliberális. Hülyézés, nácizás, Orbánozás, oroszozás, ennyi a ballib, nincs ott semmi ami érték lenne! Nem neoliberális = nem szalonképes, mondta a zsidó. Vagy nem páholyképes, azaz antiszabadkőműves. :P Ilyenfajta sovénlibsi megnyilvánulás itt is van, sznob belpesti bibsikre jellemző, akiknek csak a saját fajtájuk a szalonképes, ha nem brancsbéli készül kineveződni valami pozícióra azonnal rátámadnak lejáratni, és persze mindenki szélsőséges aki nem neoliberális. Hülyézés, nácizás, Orbánozás, oroszozás, ennyi a ballib, nincs ott semmi ami érték lenne!

Nem neoliberális = nem szalonképes, mondta a zsidó.

Vagy nem páholyképes, azaz antiszabadkőműves. :P Ilyenfajta sovénlibsi megnyilvánulás itt is van, sznob belpesti bibsikre jellemző, akiknek csak a saját fajtájuk a szalonképes, ha nem brancsbéli készül kineveződni valami pozícióra azonnal rátámadnak lejáratni, és persze mindenki szélsőséges aki nem neoliberális. Hülyézés, nácizás, Orbánozás, oroszozás, ennyi a ballib, nincs ott semmi ami érték lenne!

Ez a liberális demokrácia? A páholyok amiatt őrjöngenek, hogy Magyarországon nemzeti erőkre szavaznak

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=81161

2015. január 09. 20:33 Hunhír.info

Magyarország tönkreteszi a hírnevét címmel közölt kommentárt a Der Standard című liberális osztrák lap csütörtöki számában. Úgy véli, az politika iránt érdeklődők provokatívan a nemzeti pártokra szavaznak, így akarják megmutatni a világnak, hogy a büszke magyarok nem hagyják magukat semmilyen láncra fűzni. A szerző szerint erre a dühre támaszkodik a kormány, és táplálja a sértettség érzését.

A cikk szerzője Wilhelm Droste, az ELTE német irodalmat oktató tanára, aki szerint az elmúlt huszonöt évben Európában egy ország sem okozott annyi kárt a saját hírnevének, mint Magyarország. Visszaemlékezése szerint barátai a nyolcvanas és kilencvenes években irigyelték azért, hogy olyan izgalmas városban lakik, mint Budapest. Ma már azonban inkább sajnálattal tekintenek rá, s azt kérdezik tőle, miképpen tud még egyáltalán ilyen önként egyre antidemokratikusabbá váló országban élni.

A cikkíró úgy látja, nem alakult ki stabil, jólétben élő polgári réteg Magyarországon, a lakosság harmada a puszta létéért küzd. A rendszerváltás után választott politikusokat inkább a saját meggazdagodásuk érdekli, ezért a lakosság fele csalódott a politikában, és nem megy el szavazni sem - írja a szerző. Úgy véli, a többiek provokatívan a nemzeti pártokra szavaznak, így akarják megmutatni a világnak, hogy a büszke magyarok nem hagyják magukat semmilyen láncra fűzni. A szerző szerint erre a dühre támaszkodik a kormány, és táplálja a sértettség érzését. Még nagyjából huszonöt évbe fog telni, mire a kormány által okozott katasztrofális károkat sikeresen orvosolják - zárja gondolatait a cikkíró.

De azért itt hinti a liberális észt az okostojás, ráadásul az egyetemistákat fertőzi. Nincs nekünk elég saját tanárunk, hogy ilyen idegen seggfejeknek kell állást adnunk?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk