width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Google+ Scall Fast

2015. február 11., szerda

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

ELHALLGATOTT HÍREK 26 ŐRJÖNGVE HAZUDIK A NAPHEGY PUTYIN-GYŰLÖLETÉBEN AZ MTI A TÉNNYEL ELLENKEZŐ JELENTÉST...
2/10/2015 1:39:40 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 26

ŐRJÖNGVE HAZUDIK A NAPHEGY PUTYIN-GYŰLÖLETÉBEN

AZ MTI A TÉNNYEL ELLENKEZŐ JELENTÉST KÖZÖLT

Több médium átvette az MTI február 7-i hírét a müncheni biztonságpolitikai konferenciáról. (Az mno.hu-ra mutató linket lásd a végén.)

Az „hagyján", hogy a jelentés több helyen „oroszok"-ról beszél oroszbarátok vagy felkelők helyett. De az végleg nem, amikor ezt írja a tüntetésről:

"A müncheni biztonságpolitikai konferencia helyszínén több ezer tüntető követelte, hogy a politikusok a kilátástalan viták helyett kötelezzék Oroszországot arra, hogy kivonja a katonákat a szomszéd ország területéről."

Holott az eredeti hír, amelyet a német DPA jelentett, így szólt:

München – „Nincs béke a NATO-val jelszó mellett a rendőrségi adatok szerint Münchenben szombaton több mint négyezren tüntettek a biztonsági konferencia ellen…Plakátjukon ez állt: „Teremtsünk békét a fegyverek ellen", „Állítsátok le Oroszország démonizálását!" és „Az önök biztonsága félelmet kelt bennünk".

(A német jelentés:

München - Unter dem Motto „Kein Frieden mit der NATO" haben am Samstag in München nach Polizeiangaben mehr als 4000 Menschen gegen die Sicherheitskonferenz protestiert.
Die Demonstranten versammelten sich zu einer Kundgebung auf dem Marienplatz und zogen dann durch die Innenstadt. Zu größeren Zwischenfällen kam es laut Polizei nicht. Bei der Demonstration waren rund 1000 Einsatzkräfte vor Ort. Auf Plakaten hieß es „Frieden schaffen ohne Waffen", „Stoppt die Dämonisierung Russlands" und „Eure Sicherheit macht uns Angst".)

http://mno.hu/hirtvkulfold/fegyvereket-var-amerikatol-az-ukran-elnok-1271811

Megdöbbentő és a legsúlyosabban elítélendő, hogy az MTI a sorsdöntő Putyin-látogatás előestéjén ilyen hazugságokkal mérgezi a légkört.

 

ELHALLGATOTT HÍREK 27 (E helyen általában olyan hírek olvashatók, amelyek megjelenésük nyomán legalább...
2/10/2015 1:38:12 PM

ELHALLGATOTT HÍREK 27

(E helyen általában olyan hírek olvashatók, amelyek megjelenésük nyomán legalább két napig nem találnak utat a hazai sajtóba. Most kivételesen egy tegnapi hírt közlök azért, mert már holnaputánra szólít Európában szolidaritási tüntetésre a görög kormány mellett és a neoliberálisok ellen az alább jelzett szervezet.)

„Hatalmas mértékben nőtt az Európai Központi Bank, az euró-csoport egy egyes uniós kormányok által Görögországra gyakorolt nyomás. Ezért az Alakítsd Át – az Alternatív Gondolkodás és Politikai Párbeszéd Európai Hálózata felhívást bocsájtott ki" így kezdődik e szervezet felhívása szolidaritási tüntetésre február 11-én, amikor Brüsszelben ülésezik az euró-csoport.

A szervezet ugyanakkor „akció hétre" szólít fel február 11 és 17 között, vagyis azon a héten, amikor az Európai Tanács és az euró-csoport ülésezik.

Az Alakítsd Át felhívásához mellékelte az Európai Szakszervezeti Konföderáció, az Osztrák Szakszervezetek, a német szakszervezeti vezetők és 300 egyetemi tanár hasonló szolidaritási felhívását.

A szöveg hangsúlyozza, hogy a Ciprasz-kormány „utat nyitott nem csak a görögországi, de az egész EU-n belüli alapvető változásoknak", miután „a neoliberális európai elitek humanitárius katasztrófa szélére sodorták" Görögországot és továbbra is erőltetik a megszorítás politikáját.

„A Ciprasz-kormány kijelentette, hogy nem enged a nyomásnak és ragaszkodik azon ígéretekhez, amelyeket a görög népnek adott a választási kampányban".

http://www.transform-network.net/home.html

 

MERKEL BELESZÓLT Angela Merkel német kancellár hétfői, 5 órán át tartó budapesti látogatása önmagában...
2/10/2015 1:36:55 PM

MERKEL BELESZÓLT

Angela Merkel német kancellár hétfői, 5 órán át tartó budapesti látogatása önmagában is siker volt abban az értelemben, hogy bizonyította az ellenkezőjét annak az ellenzéki tézisnek, mely szerint a magyar miniszterelnök hermetikusan elszigetelt. Arról az „elszigetelt" miniszterelnökről van szó, akit az EU legerősebb hatalmának első embere után a világ legnagyobb országának vezetője, Vlagyimír Putyin orosz elnök látogat meg. A hazai ellenzéket nyilván az is kínosan érintette, hogy ellentétben Merkel 2007-es látogatásával, amikor az ellenzékben lévő Fidesz vezetőjét, Orbán Viktort felkereste, február 2-án sem az MSZP-vezér Tóbiás, sem Gyurcsány volt miniszterelnök nem szerepelt a meglátogatandók között Merkel napirendjén.

Az egymással homlokegyenest ellentétes hírek özöne miatt a vizit mérlegének megvonásával nyilván még várni kell. Legalább Putyin elnök látogatásának lezártáig, hiszen a német vezető budapesti látogatásának fő célja egyértelműen Magyarország „oroszügyi" álláspontjának alaposabb megismerése, netán annak befolyásolási igyekezete volt.

A hazai sajtó kivételesen abban most csaknem teljességében megegyezett, hogy Angela Merkelt dicsérte. A balliberális sajtó kritika nélkül, az idegen szuperhatalom fejének járó megszokott szolgai rajongással, mint ezt esetében megszoktuk, a jobboldali sajtó pedig udvariasan a pozitívumokat emelte ki.

Ha a szabad sajtó egyik elsőrendű feladata a kritika, akkor talán érdemes e látogatást egy eddig nem tárgyalt szempontból is megvizsgálni. Akár úgy, hogy a világ második legbefolyásosabb vezetőjét bíráljuk. Hiszen, mint tudjuk, a magyar sajtó szabad. Ellentétben például Görögországgal, ahol a most menesztett görög kormány egyszerűen bezárta a közszolgálati adókat. Amit Brüsszel is elfelejtett bírálni.

A Merkel-látogatás vitákkal volt terhes. A hazai sajtóbeli összegzéseket ismerjük. De a nyugatiak nagy része is ezt húzta alá tudósításai címeiben: Merkel összecsap Orbánnal a 'demokrácia' jelentéséről (Euobserver.com); Magyarország elsodródik (Frankfurter Allgemeine Zeitung); Angela Merkelt durván elutasítják Magyarországon, amikor Orbán Viktor kiáll az 'illiberális' demokrácia mellett (Sydney Morning Herald); Merkel megkísérelte Orbánt nyomás alá helyezni (Svenska Dagbladet Nyheter); Németország meg akarja akadályozni Magyarország flörtjét Oroszországgal (svéd közszolgálati rádió online portálja); Merkel sürgeti Orbánt, hogy tartsa tiszteletben az ellenzéket (Euractiv.com). Az N24 nevű német hírcsatorna pedig már a látogatás alatt a képek alatt futó hírekben azt jelentette, Merkel kancellár kioktatta a magyar miniszterelnököt, hogy működjön jobban együtt az ellenzékkel és a civil szervezetekkel. Melyek nem idegen ügynökök, mondta Merkel Budapesten – nyilván annak a Washingtonnak a meglepetésére, ahol e szervezeteket idegen ügynökökként kell regisztrálni az igazságügyi minisztériumban.

Angela Merkel budapesti viselkedésének bírálatát kezdjük egy általános megjegyzéssel. Eddig még soha nem bizonyította be senki, hogy egy szívélyes, diplomatikus, a belügyekbe történő beavatkozást kerülő, csak a két oldal érdekeit előmozdítani kívánó kétoldalú csúcstalálkozó kevesebb eredménnyel jár, mint annak ellenkezője. Nem véletlen, hogy Kína hatalmas ütemben szorította ki Afrikából az amerikai és nyugati befolyást azzal a politikájával, hogy kínai vezetők soha nem bírálják a meglátogatott országokban tárgyalópartnereiket. Azt is felvethetjük, vajon mit ért el a Nyugat azzal, hogy évtizedeken át bírálta Kína emberjogi- és Tibet-politikáját?

De a magyar külügyminisztérium se maradhat ki a bírálatból. Már a látogatás előtt egyértelmű volt, hogy a német kancellár a magyar belpolitikáról is akar beszélni „kollégájával". Az amerikai AP Merkel szóvivőjére, Steffen Seibertre hivatkozva adott hírt arról, hogy Budapesten megtárgyalják „a magyar belpolitikai fejleményeket", beleértve „az antiszemita incidenseket".

Szarvashiba volt a berlini külügyminisztériumtól nem követelni, hogy belpolitikai témák ne szerepeljenek a kancellár napirendjén. Vajon elképzelhető lett volna, hogy Új Delhiben Merkel a kasztrendszer felszámolását követeli, az ötmilliós Szingapúrban az ottani hibrid demokrácia illiberális részének felszámolását, Szaúd-Arábiában az emberi jogok bevezetését, Izraelben legalább a tíz éven aluli palesztin gyerekek legyilkolásának felfüggesztését?

Magyarországnak igen erős adui vannak, hogy Németországtól a belügyekbe be nem avatkozást kikövetelje. Nem csak a 30 harci helikopter megvásárlásának ígéretével a német-francia konzorciumtól, de a magyar fél azzal is vissza tudta volna tartani a belpolitika szerepeltetését, hogy az orosz kérdésben netán akár a valódi szándékhoz képest merevebbnek állítja be a magyar álláspontot, amelyből azután Budapest „engedett" volna, ha Merkel tartja magát ígéretéhez és nem avatkozik be a magyar belügyekbe.

A bátorság szinte mindig kifizetődik. Nincs olyan szakember, aki ne mondta volna, hogy André Goodfriend, mint ügyvivő csupán az amerikai külügyminisztérium álláspontját képviselte és az új nagykövet ezt folytatja. Nem így történt. Az a magyar hajlandóság, hogy Goodfriendet konkrétumokkal alá nem támasztott korrupciós vádjai miatt akár bíróság elé vigyék, meggyőzte a state departmentet, hogy a kétoldalú kapcsolatok normalizása érdekében Colleen Bell nagykövet megérkezte alkalmával érdemes szakítaniuk a régi politikával.

Ami a legnagyobb port felvert illiberalizmus-hajbakapást illeti, a német kancellár megdöbbentően felkészületlennek mutatkozott, hiszen tudta, hogy újságíró erre rákérdezhet. Illett volna a magyarországi antiszemitizmus „erősödésére" (az bizony erősödik, mondta neki Heisler András Mazsihisz elnök, csak „nincs rá empirikus bizonyíték") hangszerelt cikkek mellett a témában legalább egy cikket olvasnia. Azt az alapvető írást, amely Fareed Zakaria – az egyetlen élvezhető CNN-műsor, a GPS házigazdája – tollából jelent meg a Foreign Affairs, a vezető amerikai külpolitikai folyóirat 1997. évfolyamának utolsó számában. És akkor nem kellett volna Merkelnek azt mondania, hogy az illiberalizmust nem tudja értelmezni.
Az ATV-ben szerdán a magyar-amerikai ellentétek ügyében sarokba szorított Jeszenszky Géza volt szupertranszatlantista külügyminiszter csak annyit ellenérvet tudott felhozni a Washingtonnal szemben Orbán, Kövér és Lázár kemény kritikáit idéző Mészáros Antóniának, hogy „a szövetségesekkel nem vitázunk".

Jól elszólta magát.

(Lovas István, Magyar Hírlap, 2015-02-07)

 

Ezeket nem szoktam kommentelni, de most igen, ilyen szerencsétleneket a vasútállomások környékén látni...
2/10/2015 1:33:59 PM

Ezeket nem szoktam kommentelni, de most igen, ilyen szerencsétleneket a vasútállomások környékén látni koldulni, és ha DIREKT tették őket nyomorékká gyerekkorukban a koldusmaffiások, az azért elég durva. De sajnos életszerű!

"Németországot tavaly óta ellepték a magyarul káromkodó cigányok, mégpedig láb, kéz és ész nélkül vagy iszonyatosan torz testtel. Na most egy ilyen soha életében el sem tudná hagyni az erdélyi vagy felvidéki falu határát, hogy kerülnek Németországba? Úgy hogy cigány mafia hozza viszi őket és kirakják reggeltől esig a kijelölt utcasarokra kéregetni. Időnként jön a hosszúszoknyás romanő (bizonyára nem német) és elszedi tőlük a lovét, sűrű, mobilozás közepette. Na mi ez, ha nem szervezett bűnözés? A képen az egyik, a társaival magyarúl káromkodó, karnélküli koldus. A ruházata senki ne tévesszen meg mert hónapokig egy talpnélküli "cipőben", és szakadt rongyokban imbojogta részegen, regeltől estig Nürnberg belvárosát, míg egy bűntudattól ideges helybéli kistafírozta levetett ruhájával. Ezután úgy nézett ki mint egy képregényből ideszalajtott Rejtő - figura."

ELHALLGATOTT HÍREK 25

http://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas_istvan_elhallgatott_hirek_25

Miért blokkolja az MTI azt a hírt, hogy Norvégiában a parlament börtönnel akarja büntetni a koldulást?

A brit Independent és a Daily Telegraph című napilapok február 4-én adtak hírt arról, hogy a norvég parlamentben egy szavazásra váró törvény illegálissá tenné a koldulást. (Ugyanerről napok óta részletesen ír a norvég Aftenposten.no.)

Hat hónap és 1 év börtönbüntetés közötti szabadságvesztéssel nézhetnek szembe azok, akik Norvégiában a koldusoknak pénzt, ennivalót vagy menedéket kínálnak.
A szervezett koldulás egyenlő lenne a szervezett bűnözéssel.

(A mellékelt fotó norvég nyelvű feliratán a "Hjelp - Jag er norsk" azt jelenti: „Segítség! Norvég vagyok". Képzeljük el, milyen cikkek jelennének meg a balliberális sajtóban, ha egy koldus Budapesten a belvárosban „Segítség! Magyar vagyok" felirattal kéregetne.)

* * *
Mint tudjuk, a világsajtó tele volt, milyen „kegyetlenül" bán el a magyar kormány és a főpolgármester a budapesti koldusokkal. A Város Mindenkié nevű „civil" szervezet még több külföldi városban is rendezett szolidaritási tiltakozást az ellen, ami szerintük nálunk történik a kéregetőkkel.

Ha tehát a fenti norvég törvénytervezet nálunk nem lenne hatalmas érdeklődéssel kísért hír, akkor semmi nem az.

A MTI azonban ezt a hírt is blokkolta. Az MTI balliberális hírszűrői totális immunitásuk tudatában egyre arcátlanabbul manipulálnak: nyáron még hírt adtak a készülő norvég törvénytervezetről.

Arról az MTI-ről van szó, amely tegnap egyebek között igen bő terjedelemben jelentett arról a legújabb washingtoni badarságról, hogy Putyinnak Asperger-szindrómája van, azaz kissé autista.

(Az egész magyar sajtóban – ezért a hír nem teljes mértékben elhallgatott – a Magyar Nemzet mai sajtószemléjében lejött. Mivel 4-i hírről van szó, jó lett volna, ha a jobboldali sajtó ma már azzal is jelentkezik, hogy mi erről a véleménye A Város Mindenkié szervezetnek, vagy a magyar társadalmat liberális irányba lökő, hatalmas norvég pénzeket elosztó Ökotársnak.)

 

Nyomorult bérenc libernyák megélhetési hazugsággyáros szarok ezek a liberális médiások, mind. Mást oda...
2/10/2015 1:23:49 PM

Nyomorult bérenc libernyák megélhetési hazugsággyáros szarok ezek a liberális médiások, mind. Mást oda fel se vesznek, torzak testileg lelkileg is. Drogoznak, ezzel fórumokon dicsekednek, miként a "nácik", azaz bárki nem neoliberálisok elleni állandó gyűlölködésükre is. Idegen titkosszolgálatokkal együttműködve hamisítanak és lejáratnak, ellenben az ország tönkretevőit népszerűsítik, balliberálisnak is a legsötétebb szadesz hívei. Hazaárulásért elítélni az ilyeneket. Vagy csak simán lágerbe velük, guantanamói módra, nemzetbiztonsági kockázat a tevékenységük és kész. Usa és izrael szabadságeszménye ez és ilyesmik, a neolib és a cion amit úgy szeretnek ezek a szánalmas belpesti szarok. A 90-es években volt egy Délvidék nevű bajai lap, aminek szerkesztőségét a liberális érdekkörök szétverették, fizikailag is. Az akkori Demokratáét is. Szervezett bűnözés, alvilág, drug pusherek, usa ügynökei, moszad, van itt minden ami a legrosszabb. Ez nem szólásszabadság, ezzel szemben hazánk és életünk védelmében cselekedni a valódi szabadság. Mert a zsindex féle helyeken a pesti zsidó újságírás "zéró etika" elvét alkalmazzák, a cél szentesíti az eszközt ugye, sose egyenesek, bulvár közé rejtik az agitációs propagandát, és így aki "nem politizál" az is mekapja a liberálisoktól napi dezinfó adagját.

Karaktergyilkosság, rutinból

http://www.hidfo.net.ru/2015/02/10/karaktergyilkossag-rutinbol

A február 17-ére, Vlagyimir Putyin budapesti munkalátogatásának idejére meghirdetett szimpátiatüntetés szervezőinek bejelentése szerint, az esemény lemondását megelőzően levelezést folytattak az Index.hu liberális hírportál publicistájával, aki - mint kiderült - egy újabb karaktergyilkosságot próbál elkövetni egy Washington geopolitikai érdekeivel nem összeegyeztethető esemény ellen. Alább az Orientalista.hu, Dezső Andrásnak címzett levele, ami a szervezett esemény oldalán jelent meg.

https://www.facebook.com/events/930161763684655/?ref_newsfeed_story_type=regular

Kedves Dezső András!

Sajnos manapság az Amerikai Egyesült Államok titkosszolgálataival, alapítványaival kapcsolatban álló médiamunkatársak, karaktergyilkossággal fenyegetve képesek ellehetetleníteni egy demokratikus eseményt, amit gyülekezési jogunkkal élve megtartottunk volna. Én is tudom, ön is tudja, levelezésünkben többször is rögzítettem, hogy semmi köze nem volt a kifogásolt illetőnek a tervezett eseményhez, ellenben, ha megjelenik egy általunk fel nem ismert személy vagy annak köre a helyszínen, a médiagépezet nem csak a szervezőség, a csatlakozottak, a megjelentek, hanem az ügy ellen is lejárató kampányt indít. Mi ennek a megrendelésre készült lejárató kampánynak nem kívánunk teret engedni. Ez nem újságírás, hanem a negyedik hatalmi ággal, a médiával, a sajtószabadsággal való aljas visszaélés.

A fent említett újságíró ugyanaz a személy, aki korábban már számos karaktergyilkosságban részt vett, valamennyi eset az Egyesült Államok geopolitikai érdekeivel összeegyeztethető volt. Az Index újságírója mai publicisztikájában szélsőséges személyekkel ill. csoportokkal próbálta összemosni a szimpátiatüntetés szervezőit, miközben saját bevallása szerint is tagadták a megmozdulás szervezői, hogy kapcsolatban állnának az említett személlyel.

A Dezső András néven működő publicista korábban már számos karaktergyilkosságban részt vett. Többek között az ő nevéhez köthető a Kovács Béla - a Jobbik politikusa - elleni lejárató kampány, ami közvetlen a választásokat megelőzően történt, emiatt feltehetően célja volt a választási eredmények befolyásolása, a Jobbik kárára. Azt követően a Szijjártó Péter külügyminiszter személye elleni lejárató kampányban is részt vett, ami szintén karaktergyilkosság volt. A külügyminiszter elleni lejáratást közvetlen azt megelőzően kezdte meg az Index, hogy Szijjártó Péter Washingtonba látogatott, ahol kiderült; nem fogadják őt külügyminiszteri szinten, vagyis Washington nem fogadja el a magyar külügyminiszter személyét.

Az Index publicistája korábban azzal vádolta Moszkvát, hogy szélsőjobboldali szervezeteket támogat Magyarországon. Ezzel szintén Washington geopolitikai érdekei mentén cselekedett, ezek a vádak ugyanis egy fővonalú sajtóorgánum részéről fokozottan alkalmasak diplomáciai feszültségkeltésre, - a hazánk és Oroszország közti kapcsolatok megromlása pedig elsősorban Washington érdeke.

Tavaly szeptemberben Semjén Zsolt kormányfőhelyettes is megállapította ezt egy nyilatkozatában: Semjén szerint az Index, valamint annak alapján az MSZP és a Demokratikus Koalíció „tudatos torzítással, ellenőrizetlen forrásokból származó információk alapján" uszítanak a határon túli magyarok kettős állampolgársága ellen. Semjén szerint ez összhangban zajlott az ukrán titkosszolgálatok lejárató kampányával, melynek célja a kettős állampolgárság intézményének lejáratása volt.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk