width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Google+ Scall Fast

2015. február 9., hétfő

Google+ Scall Fast

FeedMyInbox
 

 

Google+ Scall Fast
SF // via fulltextrssfeed.com

Nem érdemes védeni a cionizmust, nem a semmiből lettek a dühös arabok. Többen is vannak, igazuk is van...
2/9/2015 7:29:36 AM

Nem érdemes védeni a cionizmust, nem a semmiből lettek a dühös arabok. Többen is vannak, igazuk is van, és jövőjük is inkább nekik van abban a térségben, mint a zsidóknak a Közel-Keleten. A liberalizmus, totális szekularizáció, háttérhatalmi érdekű társadalombomlasztás, értéksemlegességnek hazudott tudatos értéktagadás, ami egyenesen a nem liberrált világnézetek betiltásához vezet, nem vált be, elfogy az európai népesség, a mennyiségi csökkenés mellett romlik az emberi minőség is.

"Az utóbbira Madeleine Albright elképesztő szövege a legjellemzőbb péda, amikor azt mondta, hogy ötszázezer iraki kisgyermek halála „megérte a politikai eredményt". Mit? Az amerikai vállalatok hozzáférését az iraki olajkutakhoz? Vagy „kis, védtelen, súlyosan veszélyeztetett és ártatlan" zsidó állam „létezéshez való jogának megvédelmezését", vagy mi a francot? Ez megérte félmillió 5 éven aluli gyermek meggyilkolását? Igen! A „Nyugati ISIS-nek", az USA-nak és csicskásának, Angliának."

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/02/06/meghalni-a-charlie-hebdoert/

 

Ennyire hülyék az uniósok, hogy nem látják, az atlantista cionista birodalom tönkre akarja tenni Európát...
2/9/2015 7:01:46 AM

Ennyire hülyék az uniósok, hogy nem látják, az atlantista cionista birodalom tönkre akarja tenni Európát mint vetélytársát? Mert innét még megdönthető a nemzetközi diktatúrájuk, nő a rendszerellenesség egész Európa szerte. Normális európai vezetés azt is megtiltaná, hogy a cionista usraeliek belepofázzanak itt bármibe, nem hogy háborút csináljanak nekünk! Érdek nélkül nem költene az usa arra, hogy fegyvereket ajándékozzon.

Mégis eljön Kijev Apokalipszise?

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/02/08/megis-eljon-kijev-apokalipszise/  
- 'Kijev erődnél' akarják megállítani az oroszokat? -

Ismét feltesszük a kérdést: Na, de honnan kapták az ukránok a foszforbombákat? Ám jól tudjuk, hogy ez inkább egy költői kérdés volt. Amerika pedig még több fegyvert akar szállítani a Kijevi Juntának, – összeállítja a listát.

Washington olyan fegyverek szállítását tervezi Kijevnek, amely lehetővé teszi az orosz erők lekötését egy hatékony városi ellenállási harcmodorral.

John Kerry amerikai külügyminiszter Kijevben tárgyalt a Junta vezéreivel, – az újabb és kiemelt szintű fegyverszállításokról. A A washingtoni kormány, – Javelin típusú tankelhárító rakéták, kézi lőfegyverek és lőszer Ukrajnába szállítását mérlegeli.

Amerikai források szerint hétfőn egy közös jelentést rakott le Obama asztalára a Brookings Intézet, az Atlanti Tanács és a Globális Ügyek Chicagói Tanácsa, amelyben az ukrajnai háború eszkalációja mellett tették le a garast. A jelentés az elkövetkező három évben, – három milliárd dollár értékű fegyvert szállítatna Kijevnek. Egyben felszólítja a kelet-európai NATO-tagokat, hogy ők is vegyenek részt a hadianyag szállításban.

Csakhogy sem a németek, sem pedig a magyarok nem fognak szállítani fegyvert Ukrajnának, ebben megállapodott Angela Merkel és Orbán Viktor, a legutóbbi találkozójukon. Franciaország sem szállít, ezt pedig Hollande elnök nyilatkozta.

Ám mindettől függetlenül, ha ezek újabb amerikai fegyverszállítások megvalósulnak; az felér egy hadüzenettel Moszkva ellen.

A jelek szerint az amerikaiak erődöt akarnak csinálni Kijevből, s a többi más ukrán városból is. S ehhez biztosítani akarják a megfelelő fegyverzetet is. – Az persze, hogy ez a polgári lakosság akár teljes pusztulásával járhat, – egyáltalán nem érdekli őket. Egy erőddé változtatott város ostroma, a 'házról házra' történő városharc, – általában a város teljes pusztulásával jár, – s mind az ostromlók, s a védekező katonák között iszonyúan magas a halálozási arány. – De ez mindegy is az amerikaiaknak: "Minden golyó nekik talál."

Obama tehát még képes lehet arra, hogy kiprovokálja a kelet-ukrajnai háború kiszélesítését, s miután az erődökké változtatott ukrán városok a teljes lakosságukkal együtt elpusztultak, – nem beszélve az ukrán és orosz katonai áldozatokról, – s az eszkalálódott kelet-európai háború már megállíthatatlan lesz, átterjedhet akár az Európai Unióra is!

Ezáltal is távol tartva az USA határaitól a háborús övezetet, s ezzel együtt végzetesen legyengítve Amerika igazi nagy riválisát; magát Európát.

Obama naivan azt hiszi, hogy Amerika túlzottan messze van a frontvonalaktól. – Hiú reményeket dédelget, mert az orosz nukleáris haderő, – bármikor elérheti őt, akár az ovális irodájában is.

Bornemissza János / Szabad Riport

Források: The Wall Street Journal, – Privát bankár, – SzRTI archivum

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk