width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Munkahelyteremtés, hozzáadott érték, sikertörténet, versenyképesség, gdp, egymillió új munkahely, senkit nem hagyunk az út szélén fideszes és ballib vadkapitalista bullshit ugyan az. A gdp csak a megtermelt - 'megszolgáltatott' dolgok összessége, és nem az hogy mennyi bért, fizetést, jövedelmet lát belőle a dolgozó ember. Magyarország jobban teljesít, nettó százért a szalag mellett 12 órában.

2015. március 9., hétfő

Munkahelyteremtés, hozzáadott érték, sikertörténet, versenyképesség, gdp, egymillió új munkahely, senkit nem hagyunk az út szélén fideszes és ballib vadkapitalista bullshit ugyan az. A gdp csak a megtermelt - 'megszolgáltatott' dolgok összessége, és nem az hogy mennyi bért, fizetést, jövedelmet lát belőle a dolgozó ember. Magyarország jobban teljesít, nettó százért a szalag mellett 12 órában.

Munkahelyteremtés, hozzáadott érték, sikertörténet, versenyképesség, gdp, egymillió új munkahely, senkit nem hagyunk az út szélén fideszes és ballib vadkapitalista bullshit ugyan az.

A gdp csak a megtermelt - 'megszolgáltatott' dolgok összessége, és nem az hogy mennyi bért, fizetést, jövedelmet lát belőle a dolgozó ember. Magyarország jobban teljesít, nettó százért a szalag mellett 12 órában.

@érthetetlen chris: Hiába ironizál ezen, nincsen arra észérv, hogy miért kellene amúgy sem tőkeszegény multinacionális vállalatokat ilyen eszelős összegekkel támogatni. Ugye a normális indoklás erre az,hogy azért, mert munkahelyeket teremtenek és az milyen jó, de adott esetben a számokból látható az aránytalanság a között, amit az a 950 egyed fizetésként kap majd (mondjuk jó esetben nettó 120e/fő/hó) meg ahány pénzbe ez az államnak kerül (18.600e/fő)

@Faszerkezet: No és, ha beletesz, akkor mi van? Kit érdekel? Nem erről beszélek, hanem arról, hogy a külföldi kizsákmányoló megkapja támogatás formájában a munkás 13 évi nettó bérét, ami még szuperbruttósítva is legalább öt év, ezzel szemben ha kigyelmed szeretne netán egy gumisműhelyt nyitni, akkor még nem épített műhelyt, nem vett bele gépet, nem adott fel egyetlen hirdetést, nem volt egyetlen egy ügyfele és egy fillér bevétele sem, de mári a minimálbér kétszerese után fizeti a járulékokat. Mert maga csak egy magyar, nem egy multinacionális tőkepénzes. (Ja, hogy ez itt elvileg a magyarok országa? Mellékes.) Pedig hidd el, Magyarországon is volna egy sereg ember, aki nagyon faszán, nyereségesen tudna gumit gyártani, ha ingyenmunkásokat és adókedvezményeket élvezne, magyarul ha csak a szerszámokat és a nyersanyagokat kellene megvennie hozzá. De mi másodrendű állampolgárok vagyunk a saját országunkban. Mint anno a bennszülöttek a gyarmatokon.

A szorgalomnak nincs anyagi jutalma, alap elvárás a neolib rabszolgatartó társadalomban. Ha belebetegszel a munkába, többé az állam se segít, folytatódott a 2010 előtti trend : megszűntek az ellátások, nincs korengedmény, hivatalosan már nincsenek egészségkárosító / veszélyes munkakörök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk